Adventskalender med bilde

Gled dine kjære med en helt unik adventskalender!

SE PRODUKTUTVALG

Bestillingsfrist

Motta din adventskalender i tide!

Bestill innen 22.11. for levering innen 1. desember.

Sjokoladejulekalendere med dine bilder

Lag personlige adventskalendere hos CEWE Japan Photo

Den beste nedtellingen til jul!

Adventskalendere dekorert med egne bilder: Perfekt for både store og små!

Advent er kanskje den koseligste tiden på året: Julepynten kommer opp igjen i stua, gatene fylles med stemningsfulle julelys og julekalendere på ruller over TV-skjermen.
I tillegg introduseres endelig adventskalenderne igjen, og det er helt sosialt akseptert å spise en liten sjokoladebit til frokost!

Hos oss kan du designe din helt egne adventskalender, slik at du kan gi en helt personlig førjulsopplevelse til barna, kjæresten eller vennene dine. Du kan velge mellom sjokoladekalendere fylt med Kinder- eller Ferrero-sjokolader, adventskalendere med dine egne bilder bak hver luke eller en adventskalender du kan fylle selv med små overraskelser. Forsiden dekorer du med ditt eget bilde, så det er helt opp til deg hvordan du vil at kalenderen skal se ut.

Adventskalendere for enhver smak

Hos oss kan du lage personlige adventskalendere som passer for både store og små. Barnas favoritt vil nok være sjokoladekalenderen fylt med søte sjokolader fra Kinder. De voksne vil helt sikkert sette pris på kalenderen med herlige godbiter fra Ferrero.

Dersom du mot formodning ikke er så glad i søtsaker, kan du også lage en adventskalender hvor det skjuler seg et nytt bilde bak hver luke eller en kalender du kan fylle selv med dine egne, små overraskelser. Fyll-selv-adventskalenderen er dessuten perfekt dersom du ønsker å gjøre stas på kjæledyret ditt! Hva med å fylle den med deilige godbiter til den firbeinte? Felles for alle adventskalendere er selvfølgelig at du dekorerer forsiden med et bilde du har tatt selv – enten det er bilde av barna, kjæledyret, hele familien, venner eller et flott naturbilde.


Lag en adventskalender enkelt på nett

Det er slettes ikke vanskelig å lage en helt unik adventskalender! Det første du må gjøre er å velge ut et bilde som du ønsker å dekorere forsiden med. Bilder fra tidligere julefeiringer eller vinterferier er alltid passende motiver. Når du har funnet et fint bilde, kan du designe adventskalenderen ved hjelp av bare noe få trinn:

  1. Velg hvilken type adventskalender du vil lage.
  2. Velg om du vil ha liggende eller stående format.
  3. Sett inn forsidebildet ditt, og dekorer gjerne med tekst og clip arts dersom du ønsker det.
  4. Hvis du har valgt adventskalenderen med bilder bak hver luke, så setter du inn flere bilder.
  5. Sjekk forhåndsvisningen av kalenderdesignet, og forsikre deg om at den ser ut slik du vil.
  6. Send inn bestillingen.