Årbok

Ta vare på fjorårets minner i en helt personlig årbok!

Tips og triks til din CEWE FOTOBOK

Trenger du litt inspirasjon?

Personlig årbok

Lag din personlige CEWE FOTOBOK som årbok

Dagene vi aldri glemmer

Møt Miriam Schjetlein, vår trofaste CEWE FOTOBOK-kunde

Nordmenn har i stor grad tatt årbøkene til seg. År etter år foreviger vi store og små øyeblikk i fotobøker. For Miriam Schjetlein har det siden 2005 vært en fast tradisjon å lage årbøker. Gjennom årbøkene tar hun vare på barnas oppvekst og historie, og håper og tror at dette er noe barna kommer til å sette pris på når de blir voksne. Årbøkene har blitt et fast innslag i Miriams liv, og noe hele familien samles rundt.

– Når barna og samboeren får se årboka, setter vi oss ofte ned sammen og ser på den, og så mimrer vi tilbake. Vi ser på hva vi har gjort i løpet av året som har gått, og det er kjempefint for barna som plutselig får tilbake minnene når de ser noe og husker noe som jeg også hadde glemt. Så det er en veldig fin stund, forteller Miriam.

Lag en unik årbok med fotoprogrammet CEWE Fotoverden

Ved å lage din foto-årbok i vårt prisvinnende fotoprogram CEWE Fotoverden (link til HPS download), har du mulighet til å benytte deg av mange designmaler og stilarter. Du kan style sidene dine med cliparts, rammer og masker. Du kan til og med legge til videoklipp via QR-koder, og du kan legge til små tekster og sette inn sitater. Når Miriam Schjetlein skal lage en årbok, så velger hun CEWE FOTOBOK på grunn av den høye kvaliteten og alle designmulighetene.

– Utvalget av papirtyper og omslag er veldig stort, som gjør at jeg kan få akkurat den fotoboka jeg har lyst på. Jeg bruker tekstfunksjonen i fotoprogrammet til å forsterke og få fram stemningen og følelsen fra da bildet ble tatt. Det er ekstra gøy at man kan ha sølv, gull eller blank effektlakk utenpå fotobøkene – det gir en struktur og en følelse av eksklusivitet! CEWE FOTOBOK har kjempegod kvalitet, så barna kan sitte og bla i dem uten at jeg er redd for at de skal gå i stykker, forteller Miriam.

Hvordan ønsker du å bestille din CEWE FOTOBOK?

VI ANBEFALER

Fotoprogram via PC eller MAC

  • - Mange designmuligheter
  • - Enkel installering på din PC eller MAC
  • - Lagre prosjekter lokalt på PC'en

Bestill på nett

  • - Bestill raskt og enkelt
  • - Ingen installering av programvare
  • - Virker på alle enheter

CEWE FOTOVERDEN App

  • - Alltid lett tilgjengelig
  • - Effektive filtre til bildene dine
  • - Bestill fotoprodukter via app

Gode tips og triks til din foto-årbok

Du bestemmer selvfølgelig helt selv hva din personlige årbok skal handle om. Det som er helt sikkert, er at du og familien kommer til å ha mye glede av årbøkene i lang tid fremover! Trenger du litt inspirasjon til hvordan du skal bygge opp din årbok? Her har vi noen idéer til deg:

- Gi årboken et tema.

Begivenheter som dåp, bryllup og konfirmasjon er populære temaer å lage en årbok over. Eller kanskje du har vært på en spennende reise, hatt jubileum eller en annen stor opplevelse?

- Krydre årboken med minnerike gjenstander.

Barnetegninger, konsertbilletter og kort kan ha stor affeksjonsverdi. Ta vare på disse ved å skanne eller ta bilde av dem, og inkluder dette i fotoboken din.

- Inkluder livets forandringer i årboken.

Har året vært preget av mange store og små opplevelser og begivenheter? Kanskje du har flyttet, skiftet jobb, pusset opp hjemme eller skaffet deg hund. Finn alle de gode historiene, og inkluder disse i årboken.

- Bygg opp årboken kronologisk.

Fortell historien om fjoråret, måned for måned. Du bestemmer selv hvor mye plass hver måned skal få i foto-årboken din. Skriv gjerne inn hvilke bilder som hører til hvilken måned med tekstfunksjonen i fotoprogrammet, og dekorer med cliparts som passer for akkurat den måneden. Du bestemmer selvfølgelig helt selv hva din personlige årbok skal handle om. Kanskje det skal bli en fast tradisjon å lage en årbok med dine egne bilder fra året som har gått? Så har du til slutt bokhyllen full av bøker som forteller historien om deres liv – til glede for hele familien i mange år fremover. God fornøyelse med å lage årboken din!