Årbok

Ta vare på fjorårets minner i en helt personlig årbok!

Tips og triks til din CEWE FOTOBOK

Trenger du litt inspirasjon?

Lag din egen årbok

Fyll en fotobok med fjorårets herligste bildeminner

Dette sier vi alle titt og ofte – men tiden flyr virkelig! Kanskje føles det ut som at fjoråret bare raste av gårde, og at de nye året kom før du rakk å tenke deg om. Noen år er også litt mer spesielle enn andre, og vi kan vel alle være enige om at 2021, som 2020, trygt kan kalles et annerledesår. Utenlandsreisene ble byttet ut med Norgesferie, store begivenheter ble utsatt eller minsket, og vi har vært mye innenfor husets fire vegger. Men det betyr ikke at vi ikke har tatt bilder! Ta med deg bildeminnene inn i det nye året, og lag en årbok. Så kan du ta den frem og reise tilbake i tid.

Lag din egen årbok her

Hvordan ønsker du å bestille din CEWE FOTOBOK?

VI ANBEFALER

Fotoprogram via PC eller MAC

  • - Mange designmuligheter
  • - Enkel installering på din PC eller MAC
  • - Lagre prosjekter lokalt på PC'en

Bestill på nett

  • - Bestill raskt og enkelt
  • - Ingen installering av programvare
  • - Virker på alle enheter

CEWE FOTOVERDEN App

  • - Alltid lett tilgjengelig
  • - Effektive filtre til bildene dine
  • - Bestill fotoprodukter via app

Gode tips og triks til din foto-årbok

Du bestemmer selvfølgelig helt selv hva din personlige foto-årbok skal inneholde og handle om. Det som er helt sikkert, er at i en CEWE FOTOBOK får bildene dine virkelig flotte seg i den beste kvaliteten, og du kan ta den frem hver gang du har lyst til å mimre. Og det er vel mye koseligere å sette seg godt til rette i sofaen og bla gjennom en bok, enn å se bildene på PC-en eller mobilen? Årboken utformer du selvsagt etter eget ønske. Du kan gjøre det enkelt og la bildene stå alene, eller du kan fylle på med tekst og dekorere med mønstre, bakgrunner, cliparts og rammer. Vi har også flere størrelser, formater og papirtyper du kan velge mellom. Og hvis du ønsker deg tips og inspirasjon, så har vi samlet noen du kan forsyne deg av her!

Gi årboken et tema.

En årbok trenger ikke nødvendigvis ha en tydelig rød tråd. Den kan gjerne fylles med bilder både fra store begivenheter og hverdagslige øyeblikk. Men du kan også bygge den opp rundt en felles interesse dere har i familien eller spesielle opplevelser. Er familien glade i å gå tur? Da kan du fylle boken med bilder fra alle turene dere har vært på. Eller har dere fått et nytt familiemedlem? Lag en årbok med bilder som viser barnets utvikling det første året. Og dersom du er en dreven hobbyfotograf kan du f.eks. lage en bok med dine beste bilder fra året som har gått.

Krydre årboken med minnerike gjenstander.

Barnetegninger, konsertbilletter, kort og invitasjoner kan ha stor affeksjonsverdi. Inkluder gjerne dette i årboken! Dette kan du enkelt gjøre ved å skanne eller ta bilde av gjenstanden – så er det bare å putte det inn i fotoboken.

Inkluder livets forandringer i årboken.

Har året vært preget av mange små og store opplevelser og begivenheter? Kanskje du har flyttet, skiftet jobb, pusset opp hjemme eller skaffet hund. Finn alle de gode historiene, og inkluder disse i årboken. Lag gjerne også en introduksjonsside til hver opplevelse. Dette gir deg et sted å sette inn tekst som forteller litt om opplevelsen eller et morsomt sitat.

Bygg opp årboken kronologisk.

Fortell historien om fjoråret, måned for måned. Du bestemmer selv hvor mye plass hver måned skal få i foto-årboken din. I fotoprogrammet vårt har vi dessuten et stort utvalg cliparts du kan dekorere med. Finn gjerne noen som passer til måneden, f.eks. blader i høstmånedene, en sol i sommermånedene og jule-cliparts i desember.

Gjør det til en fast tradisjon

Å lage årbøker er blitt en fast tradisjon for mange. Det gjør det enklere for hele familien å huske hva som skjedde og hvilke følelser man hadde akkurat der og da. Til slutt har man bokhyllen full av helt unike bøker som forteller historien om deres liv – til glede for hele familien i mange år fremover. God fornøyelse med å lage årboken din!

Samle bildeminnene dine i en årbok

Dagene vi aldri glemmer

Møt Miriam Schjetlein - vår trofaste CEWE FOTOBOK-kunde

Nordmenn har i stor grad tatt årbøkene til seg. År etter år foreviger vi store og små øyeblikk i fotobøker. For Miriam Schjetlein har det siden 2005 vært en fast tradisjon å lage foto-årbøker. Gjennom bøkene tar hun vare på barnas oppvekst og historie, og hun håper og tror at dette er noe barna kommer til å sette stor pris på når de blir voksne. Årbøkene har blitt et fast innslag i Miriams liv, og noe hele familien samles rundt.

- Når barna og samboeren får se årboka, setter vi oss ofte ned sammen og ser på den, og så mimrer vi tilbake. Vi ser på hva vi har gjort i løpet av året som har gått, og det er kjempefint for barna som plutselig får tilbake minnene når de ser noe og husker noe som jeg også hadde glemt. Så det er en veldig fin stund, forteller Miriam.

Lag en unik årbok med fotoprogrammet CEWE Fotoverden

Ved å lage din foto-årbok i vårt prisvinnende fotoprogram CEWE Fotoverden, har du muligheten til å benytte deg av mange designmaler og stilarter. Du kan style sidene dine med cliparts, rammer og masker. Du kan til og med legge til videoklipp via QR-koder, og du kan legge inn små tekster og sette inn sitater. Når Miriam Schjetlein skal lage en årbok, så velger hun CEWE FOTOBOK på grunn av den høye kvaliteten og alle designmulighetene.

– Utvalget av papirtyper og omslag er veldig stort, noe som gjør at jeg får akkurat den fotoboka jeg har lyst på. Jeg bruker tekstfunksjonen i fotoprogrammet til å forsterke og få fram stemningen og følelsen fra da bildet ble tatt. Det er ekstra gøy at man kan ha effektlakk i gull eller sølv, eller blank effektlakk utenpå fotobøkene – det gir en struktur og en følelse av eksklusivitet! CEWE FOTOBOK har kjempegod kvalitet, så barna kan sitte og bla i dem uten at jeg er redd for at de skal gå i stykker, forteller Miriam.