Velkommen til Japan Photo!

66 82 26 60

Man - Fre: 09 - 22:00 | Søn: 14 - 22:00

Produkter
CEWE FOTOBOK > Designservice
Designservice
faq

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor velge CEWE FOTOBOK designservice?

En fotobok forteller en historie - din historie. Det er viktig å ta vare på gode minner og gode historier, og det tar tid å samle alle minner i en CEWE FOTOBOK. Hverdagens tidsklemme tar grep om oss, og mange har ikke tid eller kunnskap til å sette seg ned å gjøre jobben. Vår design-tjeneste er derfor ideell for dem som ønsker å få samlet sine beste bilder i en profesjonelt utformet CEWE FOTOBOK, men ikke har tid eller erfaring til å selv lage den.

Din tilfredshet er vårt mål. Ta en titt på våre CEWE FOTOBOK-eksempler som er utarbeidet av våre designere, og la det inspirere deg til å benytte vår design-tjeneste. Disse har alle blitt laget spesielt for våre kunder.

For å lage en flott CEWE FOTOBOK trenger man tid (vanligvis 3 - 5 timer). Det krever også at designeren har en viss følelse for valg av layout, bildeplassering, bakgrunn, bildevalg og fargebalanse - det viktigste er imidlertid den evnen til å formidle din historie på en best mulig måte.

Liker du fotografering, men føler du ikke har tid til å lage en CEWE FOTOBOK selv, så la våre erfarne designere hjelpe deg til å fortelle din historie. Alt du trenger å gjøre er å velge ønsket design, og våre designere vil samarbeide med deg for å lage det perfekte resultatet.Kanskje alltid har mulighet til å gjøre endringer: Du får en forhåndsvisning tilsendt, og du bestiller først din CEWE FOTOBOK når du er 100% fornøyd.

Hvor mye koster designservice?

Utformingen av en individuell CEWE FOTOBOK har en pris på kr 149 for 26 sider (med 50 til 100 bilder). Design-kostnadene legges til prisen på din ferdige CEWE FOTOBOK.En 26-siders CEWE FOTOBOK STOR laget gjennom design-service koster gjennomsnittlig kr 498. Denne prisen inkluderer design-forslag basert på dine ønsker, og opptil 3 korrekturer basert på dine tilbakemelding og forespørsler om endringer.

Hvis du vil spare tid og få laget din fotobok av en ekspert, tilbyr vi deg den beste servicen i markedet. Se våre CEWE FOTOBOK - eksempler og overbevise deg om vårt arbeid -. Eksemplene er spesial-tilpasset for våre kunder.

Hva er en utvalgs-assistent?

Lite med tid til overs? Ikke sikker på hvilke bilder bilder du vil ha? La oss gjøre jobben!

Spesielt hvis du har mange bilder, er det noen ganger vanskelig og tidkrevende å velge de beste bildene. Denne utvelgelsen, kan vi hjelpe deg med. Vår utvalgs-assistent vil søke etter de beste bildene for deg. Last opp så mange bilder som du ønsker, så tar våre designere vare på resten. For å benytte vår utvalgs-assistent, fakturerer vi en liten avgift på kr 49.

Hvor lang tid tar det?

Innen 3 virkedager etter at du har sendt oss dine bilder, mottar du et forslag på din individuelle CEWE FOTOBOK. Deretter gir du oss dine personlige tilbakemeldinger. Når du er 100% fornøyd med resultatet, bestiller du din CEWE FOTOBOK. Når bestillingen er sendt, vil du motta din personlig designede CEWE FOTOBOK etter 7 - 10 dager (tid for produksjon og frakt).

Hva om jeg ikke liker designet?

Når din personlige designer har laget ferdig et utkast på din CEWE FOTOBOK, får du tilsendt et forslag som du må godkjenne. Hvis du ikke liker design, kan du gi tilbakemeldinger om de endringene du ønsker utført. Dine kommentarer vil så bli utført av designeren, og du vil innen 2 virkedager motta et revidert forslag på din CEWE FOTOBOK. Du bestiller ikke din CEWE FOTOBOK før du er 100% fornøyd med resultatet.

Hvor lang tid tar det å gjøre endringer?

Alle endringer som behandles av designeren tar 2 virkedager å få lagt inn. Når det er gjort kan du sjekke den endrede CEWE FOTOBOK på nettet for godkjenning.

Hvordan kan jeg være sikker på at designeren bruker det designet jeg liker best?

Vi har en unik og svært strukturert prosess for utvelging av design. Designet velges ut i fra det som passer best til nettopp din historie.

Dine spesifikasjoner og krav blir lagt til grunn for at våre designere skal kunne lage din personlige CEWE FOTOBOK. Du kan velge mellom 6 forskjellige designstiler, og mange variasjoner innenfor hver stil.

Kan jeg sjekke min CEWE FOTOBOK underveis, og gjøre ønskede endringer?

Helt klart! Vår filosofi er å jobbe tett med deg for å kunne fortelle din historie. Vi lager derfor vårt forslag til din CEWE FOTOBOK , og sender deg dette for godkjenning.

Du kan legge til kommentarer og gi oss tilbakemelding for å gjøre ønskede endringer.

Kan jeg legge til tekst på de ulike sidene? I så fall, når kan jeg gjøre det?

Ja, du kan legge til tekst på hver CEWE FOTOBOK-side. Når du har valgt ønsket design, sender vi deg en e-post med informasjon om hvor du kan se en forhåndsvisning av din CEWE FOTOBOK. Her kan du sette inn ønsket tekst for hver side. Vi legger så dette inn i det ferdige designet.

Hvordan kan jeg bestille mer enn en kopi av min CEWE FOTOBOK?

Når vi har laget din CEWE FOTOBOK, vil du ha muligheten til å sjekke det på nettet. Her kan du også bestille flere eksemplarer. Du har muligheten til å bestille så mange kopier du ønsker - dette er også en flott gaveidé til familie og bekjente. Du betaler kun en gang for design-tjenesten.

Hva kan jeg gjøre hvis jeg glemmer å laste opp noen bilder, og ønsker å få disse lagt til i etterkant?

Dessverre kan vi ikke akseptere flere bilder når designprosessen har begynt. Hvis du virkelig ønsker å legge til flere bilder, kan du kansellere bestillingen og starte en ny. Sørg for å laste opp alle nødvendige bilder. Den beste måten å komme seg rundt dette på er å tenke på hvilke bilder du vil ha med i din CEWE FOTOBOK. Tenk derfor gjennom hvordan du vil ha din CEWE FOTOBOK på forhånd, og sørg for at alle bilder blir inkludert under opplastingen.

Kan jeg laste opp flere bilder, etter at jeg har fått det første designforslaget?

Vi går gjennom all informasjon du oversender til oss, før vi begynner å designe din CEWE FOTOBOK. Vi kan derfor dessverre ikke akseptere flere bilder når designprosessen har begynt.

Hvor lang tid har jeg på å sjekke min CEWE FOTOBOK?

Når du har mottatt vårt forslag på din CEWE FOTOBOK, har du 21 dager til å komme med dine eventuelle tilbakemeldinger på endringer. Vi anbefaler alle å se gjennom forslaget så fort som mulig etter å ha mottatt det, slik at du raskest mulig får bestilt og mottar din CEWE FOTOBOK.

Hvor mange ganger kan jeg endre design?

Over 95% av våre kunder er fornøyd med resultatet etter det første forslaget. Hvis du ønsker endringer i designet, vil vi gjøre det som er nødvendig for at du skal få din CEWE FOTOBOK slik du ønsker den. Våre designere arbeider med din CEWE FOTOBOK basert på dine tilbakemeldinger og kommentarer. Vår erfaring har vist at hvis du som kunde ikke er fornøyd etter tre korreksjoner, så er ikke design-service den beste løsningen for å lage din CEWE FOTOBOK. Bestilling på design kan når som helst kanselleres.

Hvor lang tid tar det før jeg får min CEWE FOTOBOK?

Når du har godkjent designet og lagt inn bestilling på din CEWE FOTOBOK, vil du motta den produserte boken 5-7 virkedager senere.

Kan jeg endre eller legge til kommentarer etter at jeg har sendt inn endringer til det mottatte forslaget?

Nei, når du har sendt inn kommentarer for endringer i din CEWE FOTOBOK, må du vente til nytt forslag blir sendt til deg før du kan legge inn flere endringer. Da har du igjen mulighet til å gjøre nødvendige endringer for å få boken slik du ønsker den.

Kan jeg endre sidetallet i min CEWE FOTOBOK?

Du kan enkelt redusere antall sider, etter at du har mottatt vårt forslag på din CEWE FOTOBOK. Du kan også endre antall bilder per side. Eksempelvis får du en bok på 50 sider om du har to bilder pr side, og du totalt har 100 bilder til bruk i boken. Med samme antall bilder kan du enkelt endre til 4 bilder per side, og med det redusere antall sider i din CEWE FOTOBOK til 26 sider. Dersom det er mange av dine bilder som ikke har blitt brukt, kan du be designeren om å øke antall sider i din CEWE FOTOBOK for å få med disse bildene. Man må alltid endre sideantallet med 8-sider.

Kan jeg sende samme CEWE FOTOBOK til forskjellige adresser?

Nei, dessverre må alle CEWE FOTOBØKER sendes til den samme adressen som er oppgitt i bestillingen

Kan jeg få den samme CEWE FOTOBOK med forskjellige innbindinger?

Nei, det er dessverre ikke mulig.

Kan jeg vise den endelige digitale versjonen til mine venner på Facebook?

Nei, For øyeblikket er dette dessverre ikke mulig. Vi jobber med å finne en løsning for dette.

Kan jeg laste opp bilder fra min Flickr og Picasa profil?

Nei. Dessverre, dette er ikke mulig i dag. Men du kan enkelt laste opp bilder fra din datamaskinen, og sannsynligvis har du de samme bildene som du har lastet opp til Picasa og Flickr også her.

Hvor legger jeg inn min rabattkode for designservice?

Skriv inn rabattkoden for design service etter at du har valgt format og innbinding for din CEWE FOTOBOK. Alternativt kan du også legge inn koden når du bestiller din CEWE FOTOBOK.

Hvordan kan jeg kansellere bestillingen min? Hvor lenge kan jeg avbryte den?

Du kan kansellere når som helst, før du har lagt inn bestillingen. Hvis ved mottak av CEWE FOTOBOK oppdager en feil ved boken, kan du kontakte vårt kundeservice slik at de kan hjelpe deg. Din tilfredshet er viktig for oss!

Hva kan jeg gjøre hvis jeg ønsker å fokusere på en svært spesiell anledning i min CEWE FOTOBOK og ikke finner et passende design?

I vårt utvalg av design og stiler, dekker vi de mest populære arrangementer som bryllup, bursdager, etc. Hvis du verken finner en stil eller et design som passer din anledning, kan du gjøre følgende: 1) Velg den stilen som passer best. 2) Gi oss deretter din beskrivelse, så detaljert som mulig slik at vi kan hjelpe til med å utforme din CEWE FOTOBOK så tett opp mot det du ønsker.

Ikke alle mine digitale bilder er JPEG-filer, hva kan jeg gjøre?

Kun JPEG-filer fungerer i vår tjeneste. Har du andre filformater kan du enkelt konvertere disse ved hjelp av et fotoprogram. Sjekk ut de beste alternativene på internett, eller kontakt kundeservice for hjelp.

Hvor store må filene jeg laster opp være? Er det en minimumgrense?

JPEG-filene som du laster opp bør være minst 1MB og maksimalt 10 MB i størrelse.

På grunn av tekniske problemer kunne jeg ikke laste opp bilder. Hva kan jeg gjøre?

Vi anbefaler deg å prøve å laste opp dine bilder igjen. Dersom du fremdeles ikke får det til etter gjentatte forsøk, kan det være problemer med din datamaskin eller din internettilkobling. Du kan alltid kontakte vårt kundeservice for hjelp.

Hvordan kan jeg sjekke statusen for min bestilling?

Du kan når som helst logge deg inn på din brukerkonto for å sjekke statusen på din bestilling.

Kan jeg bestille flere eksemplarer av min CEWE FOTOBOK etter at ordren er sendt?

Du kan dessverre ikke bestille flere eksemplarer i samme bestilling når ordren allerede er sendt. Du kan derimot gjerne legge inn en ny bestilling i løpet av 6 uker, uten at du må lage selve bestillingen på nytt.

Kann ich zusätzliche Exemplare meines CEWE FOTOBUCHS bestellen, wenn ich den Auftrag bereits abgeschickt habe?

Ja. Bis zu 6 Wochen nach der Erstbestellung können Sie weitere Exemplare Ihres CEWE FOTOBUCHS bestellen. Dafür benötigen Sie die Auftragnummer des Erstauftrags.
ds cpb

Hvordan fungerer det – i 3 enkle trinn

ds designer

Våre designere lager din CEWE FOTOBOK etter dine ønsker!

Når du har valgt ønsket design- og fotobokformat, laster du opp bildene dine og våre designere lager din personlige CEWE FOTOBOK for deg.

Din tilfredshet er vårt viktigste fokus – først når du er 100% fornøyd, bestiller du din personlige CEWE FOTOBOK. Du betaler ingenting før du bestiller boken.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god opplevelse og til å samle statistikk. Hvis du godtar dette, kan du fortsette å bruke våre nettsider som vanlig. Les om bruk av cookies.