CopsPriceList

Velkommen til Japan Photo!

66 82 26 60

Man - Fre: 09 - 22:00 | Søn: 14 - 22:00

Produkter
Bloggen:
Kundesenter:
Våre butikker:
Image Teaser

Livet før og etter Colombia - samlet i en CEWE FOTOBOK

For Signe og Gunleik Mosebø har CEWE FOTOBOK hatt stor betydning for deres emosjonelle reise til Colombia for å hente hjem deres tre flotte barn.  Her beskriver de hvordan livet deres har endret seg totalt etter den store reisen. "Det er helt ubeskrivelig å kunne få med seg et barn hjem!", sier Signe.

"Manns minne er en dag, sier dem. Så CEWE FOTOBOK hjelper oss å huske situasjoner, og ta frem gode minner" sier Gunleik.

Bestill her

Historien til familien Mosebø og deres emosjonelle reise startet for mange år siden, når de første gang reiste for å hente hjem sin lille datter Maria. Tiden og årene har gått, og familien Mosebø har vært flere ganger tilbake til landet de den gang forelsket seg i. Den siste reisen de hadde til Colombia var for å hente hjem lillebror Ola.

"Jeg husker godt ett bilde fra når ungene står på tåspissene og henger over gelenderet for å prøve å kikke etter lillebror." sier Gunleik.

Det var to små med store forventninger som ventet på å se lille Ola for aller første gang. Så var de plutselig en familie på fem, med tre herlige barn fra Colombia.

Familien bruker sine CEWE FOTOBØKER mye i hverdagen. Barna får ta dem ut av bokhyllen, og sitte å bla og titte i bøkene når de ønsker det. "Det som er så bra med CEWE FOTOBOK er at de kan brukes", sier Signe. På deres reiser har de samlet masse gode historier og tatt bilder av uforglemmelige øyeblikk. Det betyr mye å kunne gjenoppleve disse i hverdagen.

Hvert år lager familien sammen en årbok med bilder og opplevelser fra året som gikk. Her samler de sammen gode minner og gleder seg over arbeidet med å lage boken, så vel som gleden av å kunne bla i den sammen etterpå.

Et kjærlig øyeblikk for mor og sønn, der de sitter i trappen og ser tilbake på deres første møte i Colombia.

Hele familien samles for å se på de gode minnene fra den siste emosjonelle reisen til Colombia.

For Signe og familien bærer hvert bilde med seg en dyrebar historie. 

Kosestund for mor og sønn. Hans Fabian lar historiene bli levende igjen gjennom CEWE FOTOBOK.

Reiser, familie, bryllup eller hobby –
Fotobokeksempler fra begeistrede kunder

Se kundeeksempler