Lag en CEWE FOTOBOK fra PDF

Visste du at du kan bruke Adobe® InDesign® for å designe din fotobok? Vi viser deg hvordan du kan lage en fotobok fra PDF.

Brukerveiledning

Slik fungerer det

Lag en CEWE FOTOBOK fra PDF

Få fullstendig kreativ frihet ved å lage fotoboken din i Adobe® InDesign®

CEWE FOTOBOK-maloppretter: For deg som vil lage fotobok med Adobe® InDesign®

Hvis du ønsker å designe fotobøker ved å bruke Adobe® InDesign®, så skal du vite at det kan du! Ved å laste ned CEWE FOTOBOK-maloppretteren, kan du designe fotoboken akkurat slik du vil og eksportere den ut som PDF-filer. Deretter laster du opp filene dine i området for opplasting, og klikker bestill. Deretter er det bare å vente i spenning noen dager, før du får fotoboken din sendt til deg.

Slik lager du en CEWE FOTOBOK fra PDF

Det første du må gjøre er å laste ned CEWE FOTOBOK-maloppretteren til din Mac eller PC. Når du har gjort dette, velger du hvilken omslagstype, papirtype, format og hvor mange sider du vil at din fotobok skal ha. Når du har tatt alle valgene, starter Adobe® InDesign® automatisk. Så er det bare å sette i gang med å designe fotoboken din! Når du er fornøyd må du eksportere både omslag- og innholdssider som PDF, ved å bruke de forhåndsdefinerte parameterne. Disse ble definert samtidig som du installerte CEWE FOTOBOK-maloppretteren. Last opp de ferdig PDF-ene, og du er ferdig!

Lag en CEWE FOTOBOK i vårt fotoprogram

Dersom Adobe® InDesign® og fotobok fra PDF ikke er helt din greie, så bør du lage fotoboken din i vårt gratis fotoprogram! Her vil du også få veldig frie tøyler til å lage en fotobok slik du ønsker, og du kan benytte deg av forskjellige designmaler, stilarter, masker og rammer. Vi har også et stort utvalg kreative cliparts, som du kan bruke til å piffe opp fotobok-sidene hvis du vil. Så du kan selvsagt lage en flott og personlig fotobok, selv om du ikke har avanserte designkunnskaper.