Ta vare på minnene

9 idéer til din CEWE FOTOBOK

Vi har vel alle tatt en del bilder i løpet av årene som har gått. Da poden blåste ut lysene på bursdagskaken, den gangen du endelig fikk hunden til å sitte stille foran juletreet, og da kompisen din prøvde vannski for første gang. Ofte blir de fine minnene liggende på mobilen eller på PC-en, og det er ikke alltid like lett å finne frem i en lang bildestrøm. Da kan det være hyggelig å samle de beste, fineste og morsomste minnene i en fotobok, slik at du kan sette deg godt til rette i sofakroken og bla igjennom de gode opplevelsene om og om igjen.

Her får du noen tips, inspirasjon og idéer til hva du kan gjøre med din CEWE FOTOBOK.

1. Lag en årbok

Se for deg bokhyllen om noen år når du har en rekke med egne årbøker som du og de du er glad i kan ta frem og utforske. Det blir som en personlig og minnerik tidslinje full av store og små øyeblikk dere aldri vil glemme. I designprogramvaren CEWE FOTOVERDEN finner du også mange forskjellige rammer, clipart og bakgrunner som du kan pynte sidene med.

2. Opplev ferien på nytt

På en kald vinterdag kan det være godt å krype under pleddet og se tilbake på varme minner fra sommerferien. Enten du har vært på en eksotisk reise, hyttetur eller vært turist i egen by, kan du lage en koselig bok som vil glede deg og familien i mange år fremover.

3. Velkommen til verden!

Ta vare på babytiden i en fotobok, og du vil for alltid huske de små tærne, de nusselige fingrene, og hvor søt den vesle babyen var da den sov. Når gullklumpen er blitt større, er det hyggelig å se tilbake på denne uforglemmelige tiden. Disse bildene fortjener virkelig å komme frem i lyset, og ikke ligge gjemt på en PC.

4. Barnas beste minner

Har du barn som ikke er så små lenger eller som har flyttet hjemmefra? En bok full av morsomme og herlige minner fra oppveksten kan være den perfekte gaven! Hvis man kjenner litt på hjemlengsel kan det lette å se tilbake på fine opplevelser. Det er dessuten en flott måte å bevare minnene på!

5. En bok for glade kjæledyreiere

Er du en stolt hundemamma eller kattepappa? Eller kanskje du har en hest eller en kanin? Uansett hvilket dyr du har, så kan det være morsomt å lage en bok dedikert til den firbeinte (eller den ålende slangen). Fyll den med søte bilder fra da katten var kattunge, den perfekte rideturen i skogen, eller da hunden spiste opp sofaputen.

6. Din egen kokebok

Liker du å eksperimentere på kjøkkenet og leke deg frem til nye smakskombinasjoner? Ta bilder av rettene dine og skriv ned oppskriften. Dette kan du samle i din helt egne kokebok! Har du en annen hobby? Lag en bok med bilder av det du liker å drive med, enten det er håndarbeid eller sykling. Og hvis du liker å skrive dikt kan du lage en flott diktsamling!

7. De store begivenhetene

I løpet av livet opplever vi noen begivenheter som vi har lyst til å huske for alltid. Den dagen du giftet deg, barnedåp og konfirmasjon, eller en fantastisk bursdagsfeiring. Disse dagene tar vi ofte mange flotte bilder som fortjener å skinne også utenfor harddisken i PC-en eller mobilen. Da kan en CEWE FOTOBOK være tingen!

8. En bok full av kjærlighet

Enten dere har vært sammen i ett eller 20 år, så er det veldig hyggelig å samle små, store, romantiske og morsomme øyeblikk fra deres tid som et par. Lag boken sammen eller overrask den du er aller mest glad i med en gave som han eller hun kommer til å sette stor pris på! Det er lov å være litt «klissete».

9. Forevige vennskapet

Et vennskap fører med seg mange minner. Den gangen dere dro på en festlig weekendtur til København, da dere bestemte dere for å teste en ny hobby sammen, og da dere fant ut at kajakkpadling kanskje ikke var noe for dere likevel. Dere har opplevd mye latter, og kanskje også noen tårer. Ta med dere de beste minnene inn i en CEWE FOTOBOK, og gjenopplev de gang på gang.   

Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva du kan putte inn i en CEWE FOTOBOK!