Delta i vår store adventskalender og vinn flotte premier!
Kategori
Type
Merke
Pris fra-til
Bryllupsalbum

Bryllupsalbum

Lag et flott bryllupsalbum med alle de flotte bryllupsbildene deres, med personlig design, i bokform.

  • Mange formater å velge mellom
  • Personlig design
  • Effektlakk for de fleste formater
fra 799,-

Lag et praktfullt bryllupsalbum med de kjæreste bildene

Bryllupet er et av livets aller største øyeblikk – og en dag som virkelig fortjener å bli husket. Det er vel nettopp derfor de fleste av oss har et vell av bilder fra den store dagen – både fra den profesjonelle bryllupsfotografen og fra gjestene.

Ved å samle bildene fra dagen i et flott bryllupsalbum, sikrer dere at dagens lykke og sødme aldri blekner.

Lag albumet som en CEWE FOTOBOK, slik at dere når som helst kan sette dere sammen og bla gjennom minnene – i mange år fremover. Dere kan også legge inn andre minner, som gratulasjonskort, tekster, hilsener, og kanskje menyen og en liste over hvilke sanger som ble spilt hyppig utover kvelden og natten.

Det er aldri for sent

Om dere er nygifte eller har vært gift i mange år, spiller egentlig ingen rolle. Så lenge dere har de digitale bildene fra bryllupet – eller har mulighet til å få skannet papirbildene – er det nemlig aldri for sent å samle dem mellom to permer.

Et slikt bryllupsalbum vil for eksempel være en nydelig og romantisk gave til din bedre halvdel på bryllupsdagen – eller å få når dere feirer 5, 10, 20 eller 25 års bryllupsdag. Eventuelle barn og barnebarn vil også garantert synes det er morsomt og koselig å bla i bryllupsbildene fra deres store dag.

Lett å designe et bryllupsalbum

Det gratis programmet CEWE FOTOVERDEN gjør det enkelt å sette bryllupsbildene og de andre minnene til en vakker og helt personlig bok. Fremgangsmåten er slik:

  1. Last ned programmet til datamaskinen. Det fås til Windows, Mac og Linux.
  2. Gå til CEWE FOTOBOK, og velg det bokformatet dere ønsker.
  3. Last opp og sett inn bildene dere vil ha med i bryllupsalbumet. Bildene kan ha forskjellig størrelse i boka. Dere kan også skrive inn personlige tekster, og legge inn skanninger av andre ting, som bryllupsinvitasjonen, avisannonsen og menyen.
  4. Programmet gir også stor frihet til å velge skrifttyper og -størrelser, samt bakgrunner, rammer og andre elementer som pynter opp sidene.
  5. Se nøye gjennom den ferdige boka. Når dere er fornøyde med resultatet, bestiller dere den.
  6. Bryllupsalbumet kommer i posten etter 6–9 virkedager.

Tips til designet

Bryllupsbildene fortjener et album som virkelig er utformet med omsorg og kjærlighet. Med vårt fotobokprogram er det enkelt å gi albumet dette lille ekstra. Dere kan velge fritt blant en rekke ulike størrelser i både stående og liggende format, og mellom ulike papirkvaliteter og omslag.

Hvis dere ønsker en virkelig eksklusiv bryllupsbok, kan dere for eksempel velge en XXL-bok og få den innbundet med kunstskinn.

La bildene få god plass til å skinne, og varier ved å også lage noen sider med flere, mindre bilder, gjerne av detaljer som brudebuketten, bordkortene osv.

Bruk også tid til å velge riktig skrifttype til boka. Kanskje dere ønsker en romantisk skrift med buer og løkker til overskrifter, og en enkel og elegant skrift til selve tekstene? Duse bakgrunnsfarger og pene rammer kan også bidra til å gi albumet det lille ekstra.

Husk likevel at det som regel blir penest hvis effektene ikke blir altfor mange. Det er jo bryllupsbildene – og minnene – som skal spille hovedrollen i bryllupsalbumet!

Gi bryllupsbildene plass

Bryllupsbildene fortjener å bli sett! Hos CEWE Japan Photo finner dere mange muligheter til å få glede av dem. Dere kan lage praktfulle veggbilder i galleritrykk eller lerret, og designe flotte og personlige takkekort til gjestene og alle som sendte gratulasjoner.