Forklaringsvideoer: Få nyttige tips og triks til din CEWE FOTOBOK!

Her har vi samlet fire videoer som viser deg hvordan du kan komme i gang med fotoboken din, og andre nyttige tips og triks. Videoene vil sannsynligvis gi deg mange av svarene på det du lurer på, og det du ikke visste at du lurte på!

Last ned fotoprogrammet vårt her

Lag en CEWE FOTOBOK med hjelp av assistenten

I denne forklaringsvideoen viser vi deg hvordan du kan lage en fotobok på den enkleste måten: Ved hjelp av assistenten! Assistenten hjelper deg nemlig med plassering av bilder og utforming av boken. Men du kan selvsagt justere det i etterkant slik at du får det akkurat sånn som du vil ha det.

Lag en CEWE FOTOBOK uten hjelp av assistenten

Du kan selvfølgelig lage en CEWE FOTOBOK helt fra bunnen av, uten hjelp av noen assistent. Da har du full kreativ frihet! Ta en titt på denne videoen for å få en enkel innføring og gode tips og triks.

Legg til video i din CEWE FOTOBOK

Visste du at det er mulig å legge til videoer i fotoboken? Hvordan du kan gjøre det får du vite i tutorialen under.

Nyttige designtips

Hvis du begynner å bli rutinert i CEWEs fotoprogram og er klar for å ta designet ditt til neste nivå, så bør du ta en titt på denne videoen. Her viser vi deg hvordan du kan laste ned flere design, hvordan du kan endre farge på clip arts, hvordan du kan redigere et bilde i fotoprogrammet, og hvordan du kan lage din egen layout.