Dediker en fotobok til din firbeinte bestevenn

Er du en stolt hundemamma eller kattepappa? Eller kanskje har du en hest eller et marsvin? Uansett hvilket dyr du har, så kan det være morsomt å lage en fotobok dedikert til din firbeinte (eller svømmende?) bestevenn. Fyll den med søte bilder fra da pus var kattunge, de herlige rideturene, og da Fido spiste sofapute til lunsj.

Kjæledyrene våre gjør oss glade… og fokuserte!

Kjæledyrene våre er et yndet fotomotiv. Og det er vel ikke så rart – de er jo så fine, morsomme og flotte å se på, og har sin egen personlighet. De blir en viktig del av familien, og øser over oss med ubetinget kjærlighet. Det er vanskelig å ikke bli glad når hunden logrer av glede når du kommer hjem, eller når pus maler fornøyd når den får kos. Fyll en fotobok med alle de glade øyeblikkene du sikkert har mange av på mobilen eller kameraet. De fortjener jo å komme frem i lyset, ikke sant?

Tips: Visste du at bilder av søte kattunger, hunder og kaniner gjør at hjernen vår blir bedre til å fokusere? I følge japanske forskere så jobber vi faktisk mer effektivt, og utfører arbeidsoppgaver bedre, ved å se på bilder av søte dyr! (Kilde: forskning.no)
Dette er jo en fin og legitim unnskyldning til å ta frem mobilen og skrolle deg gjennom bilder av hunden når man står litt fast med arbeidsoppgavene – eller hva med å lage et veggbilde og henge det opp på (hjemme)kontoret, eller lage et krus med kjæledyret på?

Hils på Luca The Sheltie og Netta Siberian

Veronica Gangstø driver Instagram-kontoen @lucathesheltie, hvor hun legger ut nydelige bilder av sin Shetland Sheepdog. I tillegg har hun laget en CEWE FOTOBOK, fylt med bilder av Luca – fra valp til voksen.

Foto: Veronica Gangstø (@lucathesheltie)

På bildene under viser hun frem noen av sine favorittsider i boken, som du kan la deg inspirere av når du skal i gang med din egen fotobok.

Foto: Veronica Gangstø (@lucathesheltie)

Katten Netta har også sin egen Instagram-konto (@netta.siberian), drevet av Chanett Svendsen. I anledning Nettas ettårs-dag laget Chanett en superfin fotobok med bilder fra det første året. Og vi elsker det!

Foto: Chanett Svendsen (@netta.siberian)
Foto: Chanett Svendsen (@netta.siberian)

Kom i gang med din kjæledyrbok her

Lyst på noen fototips fra en hundefotograf? Da bør du lese denne artikkelen.

Lag liv på fotoboksidene med clip arts

Ved å bruke clip arts kan du gjøre fotoboken din enda mer livlig, spennende og personlig. I vårt gratis fotoprogram finner du clip arts som passer til mange ulike temaer og anledninger, og du kan endre fargen på det slik at de passer ditt design. Men husk å ikke overdrive – det er jo de flotte bildene av kjæledyret ditt som skal ha mest oppmerksomhet!

Slik legger du til clip arts i din fotobok:

1. Last ned vårt gratis fotoprogram
2. Velg papirtype, format og layout til fotoboken din
3. Sett inn bildene i boken
4. Nederst til venstre finner du cliparts-funksjonen. Klikk på denne.
5. Trekk inn ønskede cliparts inn på siden i fotoboken. Og husk: Hvis du ikke finner akkurat det du er ute etter blant de forhåndsinstallerte cliparts-ene, så kan du trykke på ‘mer’-knappen. Da vil du finne flere cliparts som du kan installere!

Lykke til og god fornøyelse med å lage din kjæledyrbok!