Fyll en fotobok med kjærlighet


Enten dere har vært sammen i ett år eller 20 år, så har dere sikkert opplevd mange morsomme, spennende og romantiske øyeblikk sammen. En god del har dere sikkert foreviget ved hjelp et kamera – men hvor ofte blar dere gjennom disse uforglemmelige minnene på mobilen eller PC-en? Så: Hva med å lage en fotobok fylt opp av deres felles minner? Dette er helt klart en historie som fortjener en plass i bokhylla. Så kan dere enkelt ta den frem, og se tilbake på hyggelige stunder – om og om igjen.

Lag en helt spesiell gave til kjæresten din

Weekendturer til en storby hvor dere dro på oppdagelsesferd i fremmede gater, oppussing av kjøkkenet, bursdagsfester og fjellturer. Alle disse stundene kan det være veldig hyggelig å se tilbake på når hverdagen står på som verst. En fotobok er dessuten en gave som garantert vil gjøre partneren din glad. Og det trenger ikke være en spesiell anledning slik som bursdag eller valentinsdag for å gi kjæresten din en oppmerksomhet – han eller hun vil helt sikkert bli enda mer overrasket dersom gaven kommer «helt ut av det blå»!

CEWE FOTOBOK Pure: 22 grunner til at jeg elsker deg

Vis din kjærlighet med 22 av deres favorittbilder! CEWE FOTOBOK Pure er en nydelig, liten fotobok som leveres i et flott etui – og det er dessuten veldig enkelt å lage den.

Alt du trenger å gjøre er å:

1. Laste ned Pure-appen fra App Store eller Google Play
2. Velge en av de syv stilartene
3. Sette inn 22 bilder fra mobilgalleriet ditt.
4. Legg til tekst på sidene hvis du ønsker

Tips: Legg til en kort setning på hver side i fotoboken, som forteller hvorfor du elsker og setter så stor pris på mottakeren. Mer personlig og romantisk blir det vel kanskje ikke?

CEWE FOTOBOK Pure passer også veldig godt dersom dere ikke har vært sammen så lenge, og ikke har hundrevis av bilder enda. Men tenk så moro det blir å se tilbake på «startfasen» om noen år!

Les mer om CEWE FOTOBOK Pure her

Fortell historien deres i en CEWE FOTOBOK

Hvis du vil lage en fotobok med minner fra et langt forhold, så kan det kanskje bli utfordrende å «bare» velge 22 bilder. Da kan det være en god idé å heller gå for en av de større fotobok-formatene, hvor du får plass til alt du vil si og vise frem – alt fra det første bildet som ble tatt av dere, til spennende reiser og hverdagslige øyeblikk.

Kom i gang med kjærlighetsboka her

Lykke til med den kreative prosessen. Spread the love!