Kom i gang med å lage CEWE FOTOBOK

Design og bestill din fotobok via vårt fotoprogram, vår app eller på nett.
Velg mellom mange forskjellige formater, papirtyper og omslag i høy kvalitet.

Hvordan skal din CEWE FOTOBOK designes?

Du kan velge mellom følgende bestillingsmetoder
VI ANBEFALER

Fotoprogram via PC eller MAC

  • - Mange designmuligheter
  • - Enkel installering på din PC eller MAC
  • - Lagre prosjekter lokalt på PC'en

Bestill på nett

  • - Bestill raskt og enkelt
  • - Ingen installering av programvare
  • - Virker på alle enheter

CEWE FOTOVERDEN App

  • - Alltid lett tilgjengelig
  • - Effektive filtre til bildene dine
  • - Bestill fotoprodukter via app

Slik lager du en CEWE FOTOBOK i programvaren

Finn din foretrukne papirtype

Les mer om papirtypene du kan få i din CEWE FOTOBOK

Oversikt over innbindinger

Velg mellom klassisk og layflat-innbinding

Oversikt over omslag

Du kan velge mellom fem forskjellige omslag til din CEWE FOTOBOK

Slik kommer du i gang med din CEWE FOTOBOK

Tips og råd for en god start

Hvordan lager jeg en fotobok med mine egne bilder?

Du kan velge mellom å lage din fotobok i vårt gratis fotoprogram, via vår mobilapp eller på nett. Vi anbefaler helt klart å bruke vårt fotoprogram, som du laster ned gratis og enkelt til din mac eller PC. Her får du nemlig tilgang til et hav av designmuligheter: Massevis av stilarter, maler, bakgrunner, cliparts, masker og rammer. I tillegg kan du bruke CEWE FOTOBOK-assistenten, som hjelper deg med å fordele og ordne bildene dine i fotoboken, dersom du ønsker at jobben skal gå litt raskere. Hvis du ikke ønsker å laste ned et program til mac-en eller PC-en din, så er det selvfølgelig mulig å lage og bestille en fin fotobok på nett også, men her har du ikke helt de samme designmulighetene. Hvis du har alle bildene dine lagret på mobilen, og ikke ønsker å laste de opp i en sky eller over på PC-en din, så kan du lage fotoboken din i vår CEWE Fotoverden-app, som du kan laste ned til smarttelefonen din via App Store eller Google Play.

3 gode råd som kan hjelpe deg med å komme i gang

Enten du vil lage fotoboken i vårt gratis fotoprogram, på nett eller via vår mobilapp, så er det noen ting det kan være lurt å tenke gjennom.

1. Skal fotoboken din ha et spesielt tema? Det er flott å samle bildeminnene fra bryllupet, konfirmasjonen og herlige ferieturer i en fotobok. Men det å lage en fotobok trenger slettes ikke være forbeholdt de store anledningene. Temaet kan gjerne være ‘Året som har gått’, ‘Hverdagsbilder’, eller kanskje en bok med masse herlige bilder av kjæledyret? Tenk gjennom hvilket tema du ønsker for fotoboken din, og la dette være med på å bestemme hvilket format du skal velge. For storslåtte landskapsbilder og bryllupsbilder kan vi anbefale XXL Panorama, mens det allsidige formatet Stor passer for hverdagsbilder og bilder fra en ferietur. Ønsker du å lage en fotobok med alle Instagram-bildene dine? Da kan et kvadratisk format være helt perfekt!

2. Sorter bildene dine. Den største tidstyven når man lager en fotobok er kanskje det å finne frem til bildene du vil bruke. Hos mange av oss ligger bildene fordelt på flere enheter, eller i mange forskjellige mapper på datamaskinen. Derfor kan det være lurt å finne frem alle disse bildene og samle de du vil bruke i fotoboken i én mappe.

3. La fotobok-assistenten hjelpe deg. Hvis du laster ned vårt gratis fotoprogram, kan du la fotobok-assistenten lage et flott designforslag til deg – raskt og enkelt. Assistenten velger automatisk ut de beste bildene og fordeler og ordner dem på fotoboksidene. Når dette er gjort, kan du selvfølgelig redigere forslaget videre, sette inn tekst i fotoboken, dekorere med cliparts, masker og rammer hvis du ønsker, slik at fotoboken blir akkurat slik du ønsker.

En unik fotobok som du har laget helt selv

Ikke vær redd for å prøve deg fram når du lager fotoboken din. Lek deg med cliparts, sett inn tekst i fotoboken, test ut forskjellige designmaler og stilart – og endre det helt til du blir fornøyd. Dette er ditt kunstverk, og du bestemmer helt selv hvordan den skal se ut til slutt. Våre fotobøker har blitt kåret best i test flere ganger, så du kan være trygg på at fotoboken du får holder høy kvalitet. Og hvis du mot formodning ikke er fornøyd trenger du heller ikke bekymre deg. Vi har nemlig 100 % fornøydgaranti på alle våre bildeprodukter.

Lykke til med den kreative prosessen!