Bloggen:
Kundesenter:
Våre butikker:
Image Teaser

CEWE FOTOBOK med omslagseffekt vant TIPA pris

I april var 29 redaktører fra berømte fotomagasiner fra hele verden samlet for å kåre vinnerne av TIPA World Awards 2018. CEWE FOTOBOK vant i kategorien «Beste fototrykktjeneste» med deres omslagseffekter.


Overbeviste en internasjonal jury

Prisen fra "The Technical Image Press Association" (TIPA) er kjent som den mest prestisjefylte innen foto- og bildebehandlingsprodukter i verden. Produktene blir regelmessig testet av et uavhengig dommerpanel før vinnerne blir kåret.

CEWE fikk tildelt TIPA World Award i kategorien “Beste fototrykktjeneste”. Muligheten for å dekorere ulike elementer av omslaget på CEWE FOTOBOK med forskjellige effekter overbeviste juryen. Ved å bruke strukturtrykk, gull- eller sølvtrykk kan man fremheve elementer som gir et eksklusivt uttrykk.

«Vi er veldig glade for at juryen med erfarne dommere valgte å gi prisen til CEWE FOTOBOK og utvalget av spesielle effekter», sier CEWE sin Markedsføringssjef Thomas Mehls. «Med produktene våre sørger vi for at bilder ikke bare blir liggende bortgjemt elektronisk, men kan bli sett og tatt på i stedet. TIPA World Award motiverer oss til å fortsette dag etter dag med å sikre at kundene våre får fullt utbytte av bildene sine. CEWE FOTOBOK tilbyr det bredeste utvalget av størrelser, papirtyper, omslag og andre muligheter for tilpasning i verden. Denne enestående fleksibiliteten betyr at kundene våre har full kreativ kontroll over sin design av en unik, personlig fotobok.»

I tillegg til omslagseffektene var TIPA-medlemmene imponert over den intuitive designprosessen som gjør at alle, uansett erfaring, enkelt kan lage sin personlige fotobok. «En online steg-for-steg-prosess gjør bokvalget og designet av boken enkelt» var juryens dom.

Image Teaser

Bredt utvalg for individuelle resultater

Med sine stilfulle omslagseffekter kan man gi hver CEWE FOTOBOK sin unike stil. Ved å bruke strukturtrykk, gull- eller sølvtrykk for å fremheve elementer av omslaget får boken en elegant utseende som både kan ses og føles. Dette gjelder både cliparts, rammer og tekster. Vi er svært stolte av at denne flotte utsmykningen på våre hardcover omslag nå også er anerkjent av TIPA.


* Med mindre annet er angitt, er alle prisene oppgitt inklusive mva. og eksklusive forsendelsesomkostninger i henhold til prisliste.

** Fri frakt gjelder ikke ”På døren". Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode pr. ordre! Gjelder ikke kamerautstyr og tilbehør.