Velkommen til Japan Photo!

66 82 26 60

Man - Fre: 09 - 22:00 | Søn: 14 - 22:00

Produkter
CEWE FOTOBOK > Video i CEWE FOTOBOK
Mine videoer i en CEWE FOTOBOK

Få dine videoklipp i en CEWE FOTOBOK

Spesielle øyeblikk på ikke gå i glemmeboken. Det blir bare flere og flere som bruker sin smarttelefon eller kamera til å ta opp videoer. Disse kan nå bli en del av din CEWE FOTOBOK. Du setter enkelt og greit dine videoer inn på den ønskede side. Når du senere tar din CEWE FOTOBOK frem, kan du til enhver tid scanne QR-koden og avspille videoen med en smarttelefon eller et nettbrett.

Skann QR-kodeSkann QR-kode

Skann QR-kode

Prøv det:

Skann QR-koden med kameraet på din smarttelefon eller nettbrett ved hjelp av en QR-app. Du kan deretter se videoen umiddelbart.

Slik gjør du det:


  1. Klikk på den ønskede video, og tilføy den som et bilde til din CEWE FOTOBOK.
  2. Det er to måter å vise frem en video på: Enten kan du velge et enkelt tittelbilde, eller så kan du velge en filmstripe med opp til seks bilder.
  3. Vi utarbeider parallelt en QR-kode til å avspille dine videoer, og denne kan også plasseres hvor som helst i boken.
  4. 4. Nå kan du skanne QR-koden med en smarttelefon eller et nettbrett. Videoen starter umiddelbart på din mobile enhet. Det eneste du må gå til anskaffelse av, er en QR-app. Den fås gratis i App Store eller Google Play Store.

Vi ønsker deg god fornøyelse med oppdagelsen av levende bilder i din CEWE FOTOBOK.


Tilgjengelig på:
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god opplevelse og til å samle statistikk. Hvis du godtar dette, kan du fortsette å bruke våre nettsider som vanlig. Les om bruk av cookies.