Apper fra CEWE

Lag flotte bildeprodukter mens du er på farten med våre mobil-apper!

CEWE FOTOBOK Pure-app

Din historie på 22 bilder med moderne design!

SE APP

CEWE Fotoverden-app

Lag personlige bildeprodukter når som helst – selv når du er på farten! Last ned vår gratis app til nettbrettet eller mobiltelefonen din i dag.

Et stort utvalg bildeprodukter fra CEWE i én app

Fra postkort til CEWE FOTOBOK: Design og bestill personlige bildeprodukter og fotogaver med dine beste bilder!

 • Lag og bestill dine favorittprodukter rett på mobil eller nettbrett
 • Gjør det enkelt å fremkalle mobilbilder og bilder i skyen
 • Design og bestill bildeprodukter når som helst og hvor som helst
 • Et stort utvalg bildeprodukter
 • For iOS og Android

Nyheter i appen

Oppdag hvilke produkter og funksjoner som er tilgjengelig for deg i appen CEWE Fotoverden!

Effektlakk i appen

Skinnende effektlakk på CEWE FOTOBOK-omslaget: Nå kan du bruke vår prisbelønte effektlakk på tittelen på din CEWE FOTOBOK med hardcover, kunstskinn eller lerrets-omslag. Du kan velge mellom effektlakk i gull, sølv, roségull eller blank effektlakk. Effekten kan både ses og føles!

Design mobildeksler i appen

Nå kan du designe våre populære mobildeksler raskt og enkelt i CEWE Fotoverden-appen! Appen gjenkjenner automatisk mobiltelefon-modellen din, og foreslår et passende utvalg. Dette er også en kjempefin gave: De robuste dekslene er tilgjengelig til de aller fleste smarttelefon-modeller.

Appen vår er blitt enda mer oversiktlig

Få et raskt overblikk over vårt store utvalg produkter i appen. Fra nå av kan du også enkelt endre passord, e-postadresse og faktureringsadresse, abonnere på nyhetsbrev og administrere betalingsdetaljer under «Min konto».

Sjekk status for bestillingen din

Nå er det mulig å spore ordren din i CEWE Fotoverden-appen. Du kan kontrollere statusen for din bestilling og aktivere push-varsler, slik at vi alltid kan fortelle deg i sanntid hvor bestillingen din er i løpet og når den vil bli sendt.

Oppdag de nye kalenderne våre i appen

Vi har utvidet vårt CEWE KALENDER-produktsortiment: Nå kan du designe den store bordkalenderen og kvadratiske fotokalendere (XL og XXL) i appen! I julen vil også adventskalendere bli tilgjengelige i appen.

Automatisk plassering av bilder og nye stilarter

Gjør designjobben raskere: Appen vår kjenner igjen ansikter, landskaps- og portrettbilder, og plasserer dem fint på sidene. I tillegg finner du nye stilarter sortert etter tema og anledninger, og bakgrunner, cliparts og lignende, som kan hjelpe deg med å skape en rød tråd i din CEWE FOTOBOK.

Enda enklere å fremkalle bilder i appen

Når du fremkaller bilder via appen CEWE Fotoverden, har du nå muligheten til å velge mellom originalformatet eller et klassisk format. Dette gjør det mulig for deg å bestemme om du vil bruke hele bildet eller beskjære det i et klassisk format slik at bildet ditt passer perfekt inn i en klassisk ramme.

Flere apper fra CEWE

Sjekk ut våre andre mobil- og nettbrett-apper for iOS og Android.

Design dine bildeprodukter enkelt på PC og Mac

Fotoprogrammet CEWE Fotoverden åpner opp en stor verden av bildeprodukter og desingmuligheter.

Gratis nedlastning av fotoprogram

 • Lastes ned gratis til Mac, Windows og Linux
 • Rask og enkel installasjon
 • Det største utvalget av designmuligheter
 • Enkelt og intuitivt
 • Tilgang til bilder fra CEWE MyPHOTOS, Facebook eller Instagram
 • Design bildeprodukter uten internettilgang og bestill de enkelt online
 • Lagre bildeprodukter permanent på PC-en
Last ned fotoprogrammet her

Lag personlige bildeprodukter rett på mobilen

Fremkall bilder, lag personlige fotobøker og fotogaver på farten!

Bruk mobilbildene dine til å lage flotte bildeprodukter

Har du mange bilder liggende lagret på mobiltelefonen din? Bruk de til å lage noen flotte bildeprodukter og fotogaver! I appen CEWE Fotoverden kan du fremkalle bilder, lage flotte fotobøker, veggbilder og fotokalendere – selv når du er på farten! Mobilen har man stort sett med seg overalt, så hvis du plutselig får lyst til å begynne på et fotobok-prosjekt mens du sitter på bussen, så er det fullt mulig.

Lag egne kort og invitasjoner – det er enklere enn du tror!

I appen finner du et stort utvalg bildeprodukter. Visste du for eksempel at du kan lage et mobildeksel bare veg hjelp av noen få trykk? Appen gjenkjenner til og med hvilken mobiltelefon du har, slik at du slipper å lete etter riktig modell. Det er bare å sette i gang med å designe dekslet med favorittbildet ditt med en gang. Det er også fullt mulig å designe en CEWE FOTOBOK ved hjelp av mobilappen, og nå har du også muligheten til å benytte deg av vår prisbelønte effektlakk på omslaget! Du kan selvfølgelig også fremkalle bilder fra mobilen, og velge om du vil ha bildene dine i sitt originale format eller om du vil benytte deg av et klassisk format.

Last ned appen raskt og enkelt til iOS eller Android

Appen CEWE Fotoverden laster du enkelt ned i Google Play eller App Store – helt gratis. Den åpner opp for en rekke muligheter for å lage spennende bildeprodukter med dine egne blinkskudd. Hvis du ønsker enda flere designmuligheter, og har mulighet til å sette deg godt til rette med PC-en eller Mac-en din, bør du også prøve ut vårt fotoprogram til Mac, Windows eller Linux. Fotoprogrammet vårt laster du ned helt gratis via våre nettsider.