CopsPriceList

Velkommen til Japan Photo!

66 82 26 60

Alle dager: 09:00 - 22:00

Produkter
Bloggen:
Kundesenter:
Våre butikker:
Image Teaser

Dåpskort

 

Dåpen er en stor begivenhet hvor familie og venner samles for å feire det nye familiemedlemmet, og med personlige dåpskort blir dagen ekstra spesiell. På denne siden har vi samlet alle dåpskort, velg mellom dåpsinvitasjoner, bordkort og takkekort. Med en personlig touch på dåpskortene til den store dagen, blir det enda mer stas å sende ut dåpsinvitasjoner, pynte bordene med bordkort og sende ut takkekort til alle som var med på feiringen!

Ved å klikke på dåpsinvitasjon, bordkort eller takkekort, kan du velge blant en rekke ulike design, fra enkelt og stilrent til fargerikt og morsomt. Du kan selv velge farger, stil, bilder og tekst, slik at kortene blir akkurat slik du ønsker. Last opp ett eller flere bilder som du ønsker å pryde dåpskortene med og se det endelige resultatet ved å klikke på forhåndsvisning.

Vi anbefaler å videreføre stilvalgene til alle dåpskortene slik at du får et gjennomgående uttrykk på invitasjoner, bordkort og takkekort.

* Med mindre annet er angitt, er alle prisene oppgitt inklusive mva. og eksklusive forsendelsesomkostninger i henhold til prisliste.