6 gaver som vil glede far

Pappa, far, fatter’n, daddy-cool… uansett hva du kaller han, så er det hans dag andre søndag i november! I år betyr det at farsdagen er 10. november. Her har vi samlet sammen noen tips til gaver som han helt sikkert vil sette pris på sammen med en god klem, en kopp kaffe/kakao og et kakestykke.

En CEWE FOTOBOK full av gode minner er det vanskelig å ikke bli glad for å få!

CEWE FOTOBOK

En CEWE FOTOBOK er virkelig en gave med sjel. Fyll den med gode minner fra en tur dere har vært på, hverdagslige øyeblikk eller året som har gått. Du kan også scanne inn barnetegninger, og legge til disse i boken.
Kom i gang med en CEWE FOTOBOK her.

La pappa starte dagen med et smil!

Fotokrus

La pappa starte dagen med en kopp kaffe i et krus dekorert med et bilde som får han til å trekke på smilebåndet – selv på den blåeste mandagen.

Lag et superfint fotokrus her.

Dekorer et mobildeksel med et motiv du vet pappa vil sette pris på

Mobildeksel

I tillegg til å beskytte mobilen, vil disse dekslene også dekorere telefonen med et bilde du har tatt selv! Bruk et bilde du vet mottakeren vil bli glad for å se.
Vi har mobildeksler som passer de aller fleste smarttelefonmodeller!

Rollei Lensball – moro for de som liker å eksperimentere med foto

Lensball

Et morsomt leketøy for de som liker å eksperimentere litt med foto. Disse kan virkelig bidra til spennende bilder!

Her finner du Rollei Lensball

Gimbal – et supert verktøy for de som elsker å lage videoer!

Gimbal

Har far en liten filmskaper i magen? En gimbal sørger for jevne opptak uten rystelser. Et nyttig verktøy for alle som liker å lage video!

Vi har gimbal-er som passer for smarttelefoner og systemkameraer.

Gi en adventskalender i farsdagsgave!

SJOKOLADEKALENDER

Selv om man er voksen betyr ikke det at man ikke synes det er stas med en adventskalender! Hva med å overraske pappa på farsdagen med en kalender fylt med deilig sjokolade fra kinder eller Ferrero? Dette er en gave som kommer til å glede helt frem til julaften! Og det beste er nok at du dekorerer forsiden med et eget bilde. Hvis pappa mot formodning ikke er så glad i sjokolade, så finnes det også adventskalendere hvor det skjuler seg et nytt bilde bak hver luke! Hvilke bilder du bruker er selvfølgelig helt opp til deg.

Lag en adventskalender her