Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- til en CEWE FOTOBOK
Kategori
Type
Merke
Pris fra-til
Hjemmelaget kalender

Hjemmelaget kalender

Lag familiens kalender selv – med egne bilder

  • Mange ulike størrelser og formater
  • Personlig design
  • Mulig å legge inn bursdager osv.
fra 169,-

Lag en hjemmelaget kalender med fine bilder

Ved å lage kalenderen selv, gjør du ikke bare veggen finere å se på – med egne, personlige bilder som vekker gode tanker og minner. Fordi den hjemmelagde kalenderen blir så koselig å se på, blir den også mer nyttig! Kalenderen kommer jo først til nytte når du faktisk kikker på den, helst hver eneste dag.

Takket være gratisprogrammet CEWE FOTOVERDEN er det faktisk svært lett å lage neste års kalender selv – og å legge inn akkurat de merkedagene du selv ønsker å huske.

Mange ulike typer

Det første du må velge når du skal lage en hjemmelagd kalender, er hva slags type du skal lage. Vil du ha en bordkalender eller veggkalender?

Innenfor disse kategoriene kan du igjen velge blant en rekke ulike størrelser, fra kompakte A5-kalendere til praktfulle veggpryder i A2-format.

Også når det gjelder selve innholdet, har du nær sagt alle muligheter. Du kan lage:

Du kan til og med lage din helt personlige adventskalender, med sjokolade eller rom for å plassere dine egne overraskelser bak lukene!

Legg inn egne merkedager

Det er ikke bare fordi de personlige bildene gjør den finere, at selvgjort er velgjort. Mange av kalendermalene lar deg også legge inn viktige merkedager.

Syns du det er vanskelig å huske bursdagene til nieser, fettere og tanter? Legg dem inn! Og det samme kan du selvfølgelig gjøre med andre dager som helst ikke skal komme bardust på, som bryllupsdagen, planleggingsdager, eller viktige frister du må huske. Alt som har en dato, kan settes rett inn!

Hvis du ønsker det, kan du til og med legge inn bilde av bursdagsbarnet på datoen, som en ekstra påminnelse – og en liten feiring i seg selv.

Når det gjelder bildene, har du selvfølgelig full frihet også ellers. La hvert familiemedlem pryde sin måned, pryd sidene med minner fra fjorårets hendelser på samme tid, eller fyll dem med hverdagsminner. Valget er ditt.

Slik lager du kalenderen

Å lage din hjemmelagde kalender, er enkelt:

  • Last ned det gratis programmet CEWE FOTOVERDEN, og velg kalender fra produktmenyen.
  • Velg den typen og størrelsen du vil lage, og hvilken papirtype du ønsker.
  • Velg kreativkalender for nær sagt maksimal frihet til å bestemme designet selv, eller designkalender hvis du vil gjøre det hele enkelt.
  • Hvis vil legge inn egne merkedager, huker du av for «Egne oppføringer» og eventuelt «Helligdager/Skoleferier» i oversikten over designmaler. Da får du enkelt se hvilke maler som støtter dette.
  • Velg det designet du ønsker, og sett i gang. Legg inn fine bilder, og annen informasjon som skal med. Det er også mulig å endre startdato, hvis kalenderen ikke skal begynne med januar.
  • Når du er fornøyd med resultatet, legger du kalenderen i handlekurven og gjennomfører bestillingen.

En flott gave

En hjemmelaget kalender er ikke bare en flott gave til deg selv og din egen familie. Det er en minst like fin gave til andre.

Lag en kalender til besteforeldre eller andre eldre familiemedlemmer. De vil garantert bli glad for en kalender som kombinerer oversikt med fine bilder av familien.

Du kan også lage den som en gave til kjæresten – med romantiske bilder av dere sammen – til tenåringen som i hvert fall har bruk for både planlegging og litt oppmuntring i form av gode minner, til en god venn, eller andre du er glad i.

Lykke til med kalenderen – og det nye året!