Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- til en CEWE FOTOBOK
Kategori
Type
Merke
Pris fra-til
Personlig almanakk

Personlig almanakk

Lag din egen almanakk full av fine, personlige bilder.

  • Store designmuligheter
  • Valgfri startmåned
  • 100% fornøydgaranti
fra 219,-

Lag din egen personlige almanakk

En personlig almanakk gir det beste fra to verdener: En hendig bok som gir oversikt over alt du bør huske – og vitamininnsprøytningen fra de gode minnene du fyller bildeflatene med. Den er også en ypperlig gave til noen du er glad i – som vil bli brukt med stor glede hver eneste dag hele det neste året.

Selv om du også kan bruke mobiltelefonen til å hjelpe hukommelsen, har den «gammeldagse» almanakken flere fordeler som digitale hjelpemidler ikke tilbyr:

Det gir bedre oversikt å kunne bla i en fysisk bok enn å klikke deg rundt.

Forskning viser at vi husker tekst bedre når vi leser den på papir enn på skjerm.

Med personlige bilder og tekster gir almanakken en ekstra god start på dagen.

Hva slags almanakk vil du lage?

Med det gratis programmet CEWE FOTOVERDEN er det enkelt å lage en personlig almanakk og utforme den slik du ønsker. Du kan også lage den direkte på vår nettside.

Før du går i gang, bør du imidlertid bestemme deg for hva slags almanakk du ønsker å lage.

Den tradisjonelle almanakken er en bok med linjerte felter for hver eneste dag i året, med plass til å skrive inn gjøremål, avtaler og andre ting du vil huske. For å lage en slik, velger du Studiekalender eller planleggingskalender.

Du kan også utforme almanakken som en bord- eller veggkalender med rikelig plass til å skrive inn avtaler.

Slik lager du en personlig almanakk

  • Begynn med å laste ned programmet CEWE FOTOVERDEN til datamaskinen din.
  • Velg hva slags almanakk du ønsker å lage. Denne veiledningen hjelper deg med utformingen av produktene Spiralkalender og Studiekalender. Også de andre alternativene er enkle å lage.
  • Velg en designmal og hvor mange bilder du ønsker på hver bildeside. Du kan når som helst endre på det foreslåtte designoppsettet ved å dra i boksene for å flytte dem eller endre størrelse, eller slette og legge inn nye plassholdere eller tekstfelt.
  • Hvis du vil endre startmåned, for eksempel for å la almanakken følge studieåret, gjør du dette med knappen «Endre produktdetaljer» nederst på siden.
  • Finn de fineste bildene dine og legg dem inn på sidene.
  • Skriv artige, inspirerende eller nyttige tekster i tekstfeltene (hvis du ønsker).
  • Hvis du synes noe er vanskelig, kan du ringe eller sende epost til kundeservice: 66 82 26 60. De vet alt om hvilke muligheter som fins og hvordan du bruker programmet.

Tips til bildene i almanakken

Noe av det morsomste med å lage en personlig almanakk, er å velge ut hvilke bilder som skal med. Hovedpoenget er selvfølgelig å ta med fine bilder som vekker gode minner og følelser. Vårt råd er å ta deg litt tid til dette lystbetonte arbeidet.

En god idé er å starte utvelgelsen med å tenke gjennom hvem almanakken er til. Hvis du lager den som en gave til besteforeldre eller andre eldre slektninger, vil de trolig elske å se bilder av barn og barnebarn – gjerne fra opplevelser de selv har vært med på. Lager du den til dine egne barn, syns de sikkert det er morsomt å se bilder av seg selv og vennene, mens kjæresten din trolig vil sette pris på litt mer romantiske bilder av deres fineste opplevelser.

Videre er det et godt tips å systematisere bildene slik at motivene følger årstidene. Trolig har du bilder både fra vinter, vår, sommer og høst, i tillegg til faste høydepunkter som julefeiring, påske, 17. mai og bursdager. Almanakken blir enda koseligere av å se barna som lager snømann i januar, leker på stranda i juli, griller pølser utenfor hytta i høstferien, og så videre.

En fantastisk gave

En personlig almanakk er noe av det aller fineste du kan gi til dem du er glad i. Vi liker jo alle å få gaver som giveren har lagt litt sjel i – spesielt når resultatet blir både fint og nyttig i tillegg!

Den er for eksempel et supert gavetips til kjæresten, besteforeldre og foreldre, barn som har flyttet hjemmefra for å studere, eller kanskje dine aller beste venner?

Din egen almanakk vil garantert bli en populær gave, uansett om den er til deg selv eller andre. God fornøyelse!