Bloggen:
Kundesenter:
Våre butikker:

Hvorfor velge CEWE?

Hent i butikk

Få billigere frakt

100% fornøydgaranti

På alle CEWE bildeprodukter

Rask og grei levering

Flere leveringsmåter

Testvinner

Vi vinner gang på gang!

Fremkalling av bilder og foto

Ta vare på minnene og få dine digitale bilder på ekte høykvalitets fotopapir! Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste! Ved Standard kvalitet får du filnavn og dato printet bak på bildene, samt bildene tåler vannsprut!


Leveringstid: 7-10 virkedager

Single teaser Image
Image Teaser
Image Teaser
Single teaser Image
Single teaser Image
Veggbilder

Gavekort 

Et gavekort er alltid en god idé til en bursdag, et bryllup eller andre begivenheter. Velg mellom 6 forskjellige beløp. Gavekortet kan brukes på hele produktsortimentet fra CEWE FOTOBOK, invitasjoner, kalendere, fotogaver osv.

Bildefremkalling

Fremkalling av bilder online, fotosett, retro prints m.m.

10% rabatt
fra 200 stk. bilder
Bruk verdikoden: 200STK10
15% rabatt
fra 350 stk. bilder
Bruk verdikoden: 350STK15
20% rabatt
fra 500 stk. bilder
Bruk verdikoden: 500STK20
Se alle kundefordeler
Veggbilder

Har du en veldig stor ordre?

Har du en ordre på en verdi av minimum 5000 kr, kontakt vennligst kundeservice og vi vil hjelpe til med en god pris. Send mail til kundeservice@japanphoto.no.

Bilder skal fremkalles, ikke lagres eller glemmes

Fremkall bildene dine her hos CEWE Japan Photo. Du kan velge ut og redigere bilder hjemme i ro og mak, og du kan velge mellom mange forskjellige former for fremkalling. Se vår topp 10-liste over noen av de mest populære måtene å fremkalle bildene dine på.

  1. Foto på lerret: Har du et flott selvportrett eller et koselig familiebilde som fortjener å komme opp på veggen? Få det trykket på flott fotolerret og opplev hvilken effekt det ekte fotolerretet gir bildet ditt.
  2. Bilde trykket på tre: Denne måten å fremkalle bilder på er kjempefint og egner seg særlig godt til flotte naturbilder. Treet er 3 cm tykt og fås i mange forskjellige størrelser
  3. Plakat: Plakater er alltid flotte, og de kan rammes inn, henge i plakatskinner eller bare settes opp med tegnestifter. Mange bilder blir ekstra stemningsfulle når de blir forstørret opp i plakatstørrelse.
  4. Fotocollage: Kan du ikke bestemme deg for hvilket bilde du skal have fremkalt og henge opp på veggen? Lag en fotocollage! Velg nøye ut en serie bilder som passer sammen og få en flott og spennende veggdekorasjon.
  5. Du kan også velge å fremkalle bildene dine ekspressraskt, det kaller vi Ekspressbilder! Sorter og velg ut bildene dine hjemmefra og send dem til en CEWE FOTOSTASJON i din lokale CEWE Japan Photo-butikk. Ta med koden din til butikken, skriv ut bildene dine på fotostasjonen og få dem med hjem med en gang.
  6. Fremkall bildene dine på stilige hexxas-veggdekorasjoner. De heksagonformede bildene ser veldig fine ut satt sammen som en serie.
  7. Lag lekkert galleritrykk. Bildet ditt blir trykket direkte på akrylglass, som gir det et elegant og eksklusivt uttrykk. Denne måten å fremkalle bilder på egner seg godt til for eksempel feriebilder. Fargene kommer virkelig til sin rett, og det vil vi jo veldig gjerne at de skal når det kommer til den typen bilder. På ferien har du sikkert tatt bilder av flotte, grønne palmer og krystallblått vann, fargestrålende ting og områder som vi ikke ser så mye her hjemme i det kalde nord.
  8. Fremkall bildene dine på klassisk vis. Denne typen bildefremkalling er veldig god til familiebilder som vi gjerne vil ha en bunke av til å sitte og bla gjennom og snakke om. Bilder av familien din og av gode venner er nok noen av de beste minnene du har, sant? Du kan eventuelt fremkalle noen av bildene og sette dem i glass og rammer og lage en flott fotovegg i stua.
  9. Du kan eventuelt få fremkalt noen av bildene som forstørrelser på fotopapir, så de fine bildene av dine kjære virkelig kommer til sin rett. Familiebilder setter vi alle pris på, og de fremkalte bildene vil sikkert bli noen av de beste minnene dine.
  10. Istedenfor å fremkalle de beste bildene dine, kan du lage en CEWE FOTOBOK. Her får du trykket bildene dine direkte på sidene, og du kan også skrive litt tekst til. Du kan designe fotoboken akkurat som du har lyst til, og den skal nok ende med å bli yndlingsboken din.

Forhåpentligvis kan du bruke idéene og de gode rådene våre til noe fint, så også dine bilder kan bli fremkallt og komme fram i lyset.

God fornøyelse!

* Med mindre annet er angitt, er alle prisene oppgitt inklusive mva. og eksklusive forsendelsesomkostninger i henhold til prisliste.

** Fri frakt gjelder ikke ”På døren". Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode pr. ordre! Gjelder ikke kamerautstyr og tilbehør.