35mm- og engangskamera

Et engangskamera kan gi utrolig mye moro og artige minner – også i situasjoner der du ikke kan bruke ditt vanlige kamera. Gi et til barna eller legg engangskameraer rundt på bordene i bryllupet, og gled deg til å se resultatene.

Engangskamera og 35mm

Engangskameraer har hverken avansert optikk eller justeringsmuligheter, men derimot tilbyr de noe helt annet: Den lave prisen gjør at engangskameraet kan brukes på andre måter enn et vanlig kamera.

Gi et engangskamera til barna og la dem leke fotografer i sin egen hverdag – resultatet kan både bli morsomt og gi et fint innblikk i leken deres.

Et annet populært bruksområde er å legge engangskameraer lett tilgjengelig for gjestene i bryllupet, noe som virkelig sikrer bred dokumentasjon av dagen og festen.

Selv om engangskameraene er enkle, fins det ulike typer, beregnet på ulike bruksområder. Dette er hva du kan se etter:

Vanntette engangskameraer er perfekte til vannleker og på stranda. Sort/hvitt-kameraer tar – som navnet antyder – svart/hvitt-bilder. ISO 800-kameraer gir større lysømfintlighet for fotografering innendørs og i skumring, mens ISO 400 gir best bilder utendørs i godt lys. Det fins også enkelte modeller uten blitz.

Det er også forskjeller på hvor mange bilder hvert engangskamera kan ta – mens enkelte modeller er såkalte gjenbrukskameraer der det er mulig å bytte film og dermed bruke kameraet flere ganger.

Fremkalling av engangskamera
Når du skal fremkalle engangskamera kan du ta meg deg kamera til nærmeste fotobutikk, eller lese mer om fremkallingstjenester.