35mm- og engangskamera

Et engangskamera kan gi utrolig mye moro og artige minner – også i situasjoner der du ikke kan bruke ditt vanlige kamera. Gi et til barna eller legg engangskameraer rundt på bordene i bryllupet, og gled deg til å se resultatene.

Engangskamera og 35mm

Engangskameraer har hverken avansert optikk eller justeringsmuligheter, men derimot tilbyr de noe helt annet: Den lave prisen gjør at engangskameraet kan brukes på andre måter enn et vanlig kamera.

Gi et engangskamera til barna og la dem leke fotografer i sin egen hverdag – resultatet kan både bli morsomt og gi et fint innblikk i leken deres.

Et annet populært bruksområde er å legge engangskameraer lett tilgjengelig for gjestene i bryllupet, noe som virkelig sikrer bred dokumentasjon av dagen og festen.

Selv om engangskameraene er enkle, fins det ulike typer, beregnet på ulike bruksområder. Dette er hva du kan se etter:

Vanntette engangskameraer er perfekte til vannleker og på stranda. Sort/hvitt-kameraer tar – som navnet antyder – svart/hvitt-bilder. ISO 800-kameraer gir større lysømfintlighet for fotografering innendørs og i skumring, mens ISO 400 gir best bilder utendørs i godt lys. Det fins også enkelte modeller uten blitz.

Det er også forskjeller på hvor mange bilder hvert engangskamera kan ta – mens enkelte modeller er såkalte gjenbrukskameraer der det er mulig å bytte film og dermed bruke kameraet flere ganger.

Fremkalling av engangskamera
Når du skal fremkalle engangskamera kan du ta meg deg kamera til nærmeste fotobutikk, eller lese mer om vår fremkallingstjenester.