100% Fornøydgaranti

Hos CEWE Japan Photo har vi 100% fornøydgaranti på CEWE Produkter! Er du ikke fornøyd med ditt CEWE produkt, gir vi deg mulighet til å få en ny.

100% fornøydgaranti
På alle CEWE bildeprodukter
Dyktig kundeservice
66 82 26 60

FAQ (Ofte stilte spørsmål)

Det viktigste for oss er at du blir fornøyd med bildeproduktet ditt. Derfor gjelder vår 100% fornøydgaranti alle CEWE bildeprodukter.
Vi garanterer deg et perfekt CEWE bildeprodukt av høyeste kvalitet. Hvis du til tross for passende håndtering oppdager en grunn til å være misfornøyd med produktet ditt innen 3 uker, vil vi produsere ordren din på nytt eller tilbakebetale kjøpsprisen.
Når du har mottatt bildeproduktet ditt fra CEWE, har du 3 uker på deg til å returnere ordren og fortelle oss hvorfor du ikke er fornøyd. Husk å opplyse om ordrenummeret ditt når du tar kontakt med oss.

Hvis du har mottatt bildeproduktet ditt pr. post og ikke er fornøyd, ber vi deg kontakte oss pr. e-post eller telefon: kundeservice@japanphoto.no / 66 82 26 60. Der vil vi opplyse deg om returadresse og saksnummer. Når vi har mottatt din retursending produserer vi bildeproduktet på nytt eller betaler tilbake kjøpsprisen. Det er opp til deg.

Hvis du har hentet ditt CEWE bildeprodukt i en butikk og ikke er fornøyd, ber vi deg returnere ordren din til butikkpersonalet i den samme butikken som du hentet ordren din i. Husk å ta med en kopi av ordrebekreftelsen eller produksjonsbekreftelsen. Når vi har mottatt retursendingen din fra butikken, produserer vi ordren på nytt eller betaler tilbake kjøpsprisen. Hvis du ønsker at bildeproduktet ditt skal produseres på nytt, vil den ligge klar for å hentes i butikken så fort som mulig. Dersom du ønsker å få pengene tilbake, skjer dette i den gjeldende butikken, med mindre du har betalt på nett.

Kontaktmuligheter