Bloggen:
Kundesenter:
Våre butikker:
Image Teaser

Dekorative motiv til hjemmet ditt

Vi i CEWE Norge/Japan Photo Norge jobber med å samle hele vårt produktsortiment under samme tak. Vi utvikler derfor en ny løsning for motivgalleri for at du som kunde skal få en bedre og enklere kundeopplevelse. Her vil etter hvert komme et større utvalg, men allerede nå finnes flere flotte motiv du kan pynte hjemmet med. Derfor har du blitt videresendt hit fra vår tidligere portal - Kunstbilder.no.

 

Å dekorere veggene i hjemmet med fotokunst har vært trendy en stund, og ekspertene spår at det bare vil bli større og større. Vi har stor tro på dette og vil gjerne tilby våre kunder et stort utvalg av bilder. Hos oss kan du velge blant mange motiv med høy kvalitet innen mange temaer. Personlig fotokunst til personlige hjem.

Du kan velge om du vil ha bildet trykt på plakat, lerret, akryl, galleri, skumplate, tre eller aluminium i mange størrelser. Slik kan du enkelt tilpasse bildet til å bli perfekt for veggen din! 


Alle priser gjelder valgt veggbilde inkludert motiv. 

* Med mindre annet er angitt, er alle prisene oppgitt inklusive mva. og eksklusive forsendelsesomkostninger i henhold til prisliste.

** Fri frakt gjelder ikke ”På døren". Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode pr. ordre! Gjelder ikke kamerautstyr og tilbehør.