Mobildeksler

Hvorfor velge CEWE?

Dansk kundeservice

Hent i butikk

Få billigere fragt

100% tilfredshedsgaranti

100% fornøydgaranti

På alle CEWE fotoprodukter

100% tilfredshedsgaranti

Rask og grei levering

Flere leverigsmåter

100% tilfredshedsgaranti

Testvinner

Vi vinner gang på gang!

Vårt store produktsortiment

Deksler til mobil

Et helt nytt univers med deksler til over 200 smarttelefoner

Hardcover

HARDCOVER

Robust deksel som gir god beskyttelse til mange forskjellige smarttelefonmodeller (blant annet iPhone®, Samsung Galaxy®, HTC og mange, mange flere).
279,00 kr*
Silikondeksel

SILIKONDEKSEL

Fleksibelt deksel som holder lenge. Silikonet garanterer dessuten at mobilen din ligger enda sikrere i hånden. Fås til over 200 smarttelefonmodeller.
279,00 kr*
Silikondeksel slim

SILIKONDEKSEL SLIM

Personlig look, minimalistisk design, perfekt beskyttelse: Vårt silikon slim cover!
259,00 kr*
Smarttelefon luksusdeksel

SMARTTELEFON LUKSUSDEKSEL

Vårt luksusdeksel til smarttelefon beskytter mobilen din på en unik og stilfull måte. Dekslet er laget så det passer til flere smarttelefonstørrelser, samtidig som kunststoffet sikrer at telefonen holder seg på plass i dekslet.
fra 299,00 kr*
Træcover

TREDEKSEL

Bildet ditt trykt på tre kombinert med et spesielt stabilt kunststoffdeksel. Tredekslet er både stilfullt og praktisk på samme tid.
279,00 kr*
Tre slim cover

TRE SLIM COVER

Naturlig utseende til smarttelefonen din! Dette spesielt lette og robuste dekslet av tre beskytter smarttelefonen din. Det er både praktisk og elegant på samme tid.
449,00 kr*
Toughcover

TOUGHCOVER

Kombinerer det beste fra luksusdekselet og silikondekselet. Toughcoveret gir optimal beskyttelse mod støt og riper. Fås til utvalgte smarttelefon-modeller
369,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Mange layoutmuligheter og sikker beskyttelse til smarttelefonen din!
299,00 kr*
Lædercover

LÆRDEKSEL

Beskyttende og enestående med fin struktur. Design ditt individuelle smarttelefondeksel, som består av lærfibre og fin ull, med et av yndlingsbildene dine.
289,00 kr*
Sideflip-etui

SIDEFLIP-ETUI

Få lavet et sideflip-etui i kunstlæder med dit eget foto på. Etuiet har sideåbning med praktisk magnetlukning samt plads til kreditkort på indersiden. Fås til udvalgte smartphone-modeller
349,00 kr*
Downflip-etui

DOWNFLIP-ETUI

Etui i kvalitetskunstlæder med praktisk ”downflip”-funktion og magnetisk lukning. Dit foto trykkes i høj kvalitet og med ridsefast tryk. Fås til mere end 160 modeller.
299,00 kr*

Bestill 2 stk.
mobildeksler
Få 10% rabatt

Bruk verdikoden:

2TLF10

Bestill 3 stk.
mobildeksler
Få 15% rabatt

Bruk verdikoden:

3TLF15

Bestill 4 stk.
mobildeksler
Få 20% rabatt

Bruk verdikoden:

4TLF20

stor ordrer
Har du en veldig stor ordre?
Har du en ordre på en verdi av minimum 5.000 kr., kontakt vennligst kundeservice og vi vil hjelpe med en god pris. Send mail til kundeservice@japanphoto.no eller ring på tlf. 66 82 26 60
Skal du ha nytt mobildeksel? Lag ditt eget deksel med bilde

Det er alltid gøy å få et nytt telefondeksel, og du kan lage ditt eget og veldig personlige mobildeksel med et bilde på som du har tatt selv med telefonen din. Her hos CEWE Japan Photo kan du lage mange forskjellige flotte og personlig utformede deksler. Det er mange valgmuligheter, så for å hjelpe deg på vei, har vi laget en topp 5-liste med gode råd. Les videre her:  

5 gode råd når du skal lage mobildeksler:

  • Vi har mange muligheter, så finn den typen deksel som passer deg best. Dekslet skal ligge godt i hånden, være fint å se på og være godt å holde i. Det er jo tross alt mange ganger daglig du har telefonen din i hånden.
  • Velg hvilket materiale du vil have laget mobildekslet ditt i. Her hos CEWE Japan Photo kan du lage deksler i for eksempel silikon, tre eller lær. Alle materialene er behagelige å ta på og gode å holde i hånden uten at de sklir ut.
  • Før du går i gang med å lage ditt eget deksel, finn ut av hvilket bilde du vil ha på det. Noen finner bildet først og finner deretter ut av hvilket deksel de vil ha. Andre finner først dekslet og tar deretter et passende bilde. Gjør det som passer deg best.
  • Noen av mobildekslene har også plass til kredittkort inni. Det gjelder for eksempel våre sideflipdeksler. Velg denne typen deksel hvis du også gjerne vil ha litt plass til oppbevaring av kortene dine.
  • Lag ditt eget deksel med et kult bilde, så har du en perfekt gaveidé! Du kan lage et deksel med et søtt kjærestebilde, så har du en fin gave til din bedre halvdel. Eller lag et deksel med et gøyalt venninnebilde, så er gaven i hus til bestevenninnen din.

Du kan også lage flere forskjellige deksler, så det er noe å skifte mellom. De fleste har nok mer enn ett enkelt deksel til telefonen deres, og mange synes det er gøy og kreativt å skifte deksel alt etter humøret, årstid, høytid eller klær!

Lag selv mobildekslet ditt på nettet

Det er raskt og enkelt å lage mobildeksler på hjemmesiden vår. Velg den du vil lage, last opp bildet ditt og klikk Bestill. Du får levert dekslet ditt i løpet av 5-8 hverdager, alt etter hvor i Norge du bor. Se også våre andre flotte fotoprodukter du kan lage med dine egne bilder. Hvis det er gaveidéer du er på jakt etter, har vi masse flotte fotogaver. Du kan også fremkalle bilder, lage fotobøker og invitasjoner til alle årets fester. Alle produktene våre kan du lage med dine egne bilder. De lages på hjemmesiden eller i fotoprogrammet vårt, og leveres til deg eller en butikk nær deg. I tillegg til mobildeksler kan du lage fotogaver til hele familien og alle vennene enkelt og stilig. Og de skal nok falle i god jord! God fornøyelse!

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.