Takkekort

Send en personlig hilsen med et takkekort du har utformet selv

SE PRODUKTVALG Kort og invitasjoner

Takkekort

Lag flotte takkekort med favorittbildene dine fra festen!

Kort og invitasjoner

Takkekort for enhver anledning

Lag flotte takkekort med dine egne bilder! Velg mellom mange fine designmaler, og send en takk til dine kjære med et kort du har utformet selv.

Dekorer takkekortene med effektlakk

Gi takkekortene dine det lille ekstra med effektlakk i gull, sølv eller blank effektlakk!

Lag takkekort for enhver anledning hos CEWE Japan Photo

Gi gjestene dine en personlig takk med et kort du har utformet selv
Takkekort dekorert med egne bilder

Bruk et bilde fra festen og lag flotte takkekort!

Et fint takkekort setter punktum for en morsom og hyggelig fest. Gjestene får en hyggelig takk for gaven og at de var med på å gjøre den store dagen helt spesiell. Takkekortet dekoreres selvfølgelig med et bilde av det fine brudeparet, den stolte konfirmanten eller det feststemte bursdagsbarnet. Hos CEWE Japan Photo kan du lage flotte takkekort helt selv, slik at du kan si takk på den aller beste måten. Her har vi samlet noen tips og råd som det kan være lurt å ha i mente når du skal i gang med å lage takkekortene.

Takkekort med ett eller flere bilder

5 gode råd til deg som skal lage takkekort

Foldekort eller kvadratisk kort (link til kvadratisk kort)? Med eller uten bilder? Og hva skal det egentlig stå i tillegg til ‘Takk’? Les videre, så kan det hende du blir litt klokere på hvordan du lager fine og personlige takkekort.

  • Velg hvilken type takkekort du vil sende. Hvis du tidligere har laget en invitasjon og kanskje bordkort og menykort hos oss, så kan du finne et takkekort i samme stil og design, slik at du får en rød tråd gjennom alt. Hvis du ønsker å bruke et stort bilde, eller flere bilder på samme kort, kan det være lurt å velge et takkekort i en god størrelse.
  • Lag en liste over alle som skal motta takkekort, så du slipper å glemme noen eller bestille for få kort.
  • Tenk over hva det skal stå i takkekortet. Et fint bilde og et enkelt ‘Takk’ holder ofte i massevis. Andre ønsker kanskje å skrive et par ord om festen, takke for deltakelsen og den flotte gaven. Hvis du liker den siste versjonen best, så bør du velge et takkekort hvor det er plass til litt tekst.
  • Finn ut hvilket bilde du vil ha på takkekortet. Og igjen: Vil du ha ett bilde eller flere bilder på kortet?
  • Ønsker du å lage et takkekort litt utenom det vanlige? Da kan du legge til en videohilsen! Det vil være en morsom overraskelse for mottakeren å se en liten video med en hilsen og takk fra avsenderen. Videohilsenen lages med en QR-kode, som mottakeren skanner med mobilen sin. Og vips! Så spilles videoen av på telefonen deres. QR-koden tar ikke opp altfor mye plass på kortet, så det er fremdeles plass til både et flott bilde og en skriftlig hilsen.
Takkekortene lages enkelt på nett i vårt gratis fotoprogram

Lag takkekort enkelt på nett

Det er alltid hyggelig å motta et takkekort. Gjestene som var med på festen får vite at dere satt pris på deres tilstedeværelse og gaven. Enten du trenger et takkekort til bryllup, konfirmasjon, dåp eller en annen anledning, så er det veldig enkelt å lage det hos oss. Alle våre kort lages enkelt på nettsiden vår eller i vårt gratis fotoprogram, og du kan velge mellom mange designmaler. Benytt deg gjerne av vår flotte effektlakk i gull eller sølv, eller blank effektlakk – det setter virkelig prikken over i-en!

Lykke til med å lage dine helt personlige takkekort!