Bloggen:
Kundesenter:
Våre butikker:

Hvorfor velge CEWE?

Hent i butikk

Få billigere frakt

100% fornøydgaranti

På alle CEWE bildeprodukter

Klimanøytral produksjon

Gjelder alle merkeprodukter

Rask og grei levering

Flere leveringsmåter

Testvinner

Vi vinner gang på gang!

Fotokort - Individuelle kort til enhver anledning

Lag dine personlige takkekort, bryllupskort, konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Her får du et av Norges beste utvalg av takkekort! Leveres i sett med 10 stykk. Leveringstid: 7-10 virkedager.

Image Teaser

Lag flotte takkekort hos CEWE Japan Photo

Et flott takkekort setter punktum for en fin fest. Gjestene får en spesiell takk for deltagelsen sin og gavene og et flott bilde av det fine brudeparet, den søte konfirmanten eller det festlige bursdagsbarnet. Si takk på best mulig måte hos CEWE Japan Photo hvor du selv kan lage flotte takkekort. Vi har samlet våre 10 beste råd til deg som skal lage takkekort. Her kan du lese om hvordan du gjør det og hvilke ting du bør ha i mente når du skal i gang med å lage takkekortene.

5 gode råd til takkekortene dine

Foldekort eller enkeltkort? Med eller uten bilder? Og hva skal det egentlig stå i tillegg til Takk? Les videre her og bli klokere på hvordan du lager fine og personlige takkekort.

  1. For det første må du velge hvilken type takkekort du vil sende. Hvis du også selv har laget invitasjoner med bilde og kanskje også menykort, kan du her hos CEWE Japan Photo finne takkekort i samme stil og design, så det er en rød tråd. Ellers kan du velge å designe takkekortene dine selv helt fra bunnen, så du kan velge farge osv. Sørg også for å velge et takkekort i god størrelse hvis du gjerne vil ha et stort bilde på eller mer enn ett enkelt bilde.
  2. Lag en liste til deg selv over hvem som skal ha et takkekort. Det er viktig ikke å glemme noen.
  3. Ta stilling til hva det skal stå i takkekortet. Noen synes det bare skal være det fine bildet og et Takk, så gir resten seg selv og man trenger derfor ikke skrive mer. Andre vil gjerne skrive et par ord om at de hadde en fin fest og eventuelt også takk for deltagelsen og den flotte gaven. Hvis du liker den siste versjonen best, husk å velge et takkekort hvor det er plass til litt tekst.
  4. Finn også ut av hvilket bilde du vil ha trykket på takkekortet. Og igjen; vil du gjerne ha ett bilde eller flere bilder på takkekortet?
  5. Hvis du gjerne vil ha et veldig stilig takkekort som, i tillegg til å være flott og personlig, også er noe utover det vanlige? Lag takkekort med en videohilsen! Det er både søtt og morsomt at mottageren kan se en liten video med en hilsen og en takk fra avsenderen. Videohilsenen lages med en QR-kode som ikke fyller så mye på kortet. Dermed er det fortsatt plass til både et flott bilde og en skriftlig hilsen.

Det er alltid fint å motta et takkekort. Gjestene som var med på festen får veldig spesifikt vite at det var fint de var med, at man setter pris på deltagelsen deres og gir en takk for gaven.

* Med mindre annet er angitt, er alle prisene oppgitt inklusive mva. og eksklusive forsendelsesomkostninger i henhold til prisliste.

** Fri frakt gjelder ikke ”På døren". Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode pr. ordre! Gjelder ikke kamerautstyr og tilbehør.