Fotocollage

Du trenger ikke velge bare ett bilde. Du kan faktisk lage en
flott veggdekorasjon med opptil 27 av dine favorittbilder!

SE PRODUKTVALG Veggbilder

Fotocollage

Ett veggbilde, masse av motiver

Veggbilder

Oversikt over fotocollagene våre

Oppdag de mangfoldige kreative fotocollagene

Favorittøyeblikkene dine som bildeserie

Kombiner de vakreste minnene dine kreativt!

Fotocollage

Stående eller liggende format: Presenter dine personlige motiver med et moderne og dekorativt design – stilig på et fotopanel!

Les mer

Favorittøyeblikkene dine som bildeserie

Kombiner de fineste minnene dine på ett veggbilde!

Lag ditt eget kunstverk med flere av dine egne bilder

Fotocollager er veldig populære fordi de gir deg mange muligheter til å uttrykke deg. En bildecollage bestående av mange bilder kan romme en rekke uforglemmelige øyeblikk i ett veggbilde. Fotocollagen din kan bestå av feriebilder, bilder fra store anledninger som bryllup og konfirmasjon eller bare en god samling av bilder du blir glad av å se på.

Finn bilder som passer sammen i en fotocollage

Du bestemmer helt selv hvilken stil og hvilke bilder som skal settes sammen til en collage. Men hvis du synes det er litt vanskelig å finne på en skikkelig god idé, så har vi noen tips og inspirasjon til deg:

  • Klassikeren: En fotocollage med bilder av barna går aldri av mote! Sett sammen collagen med bilder fra babytiden, oppveksten eller hyggelige hverdagsøyeblikk. Du velger fritt hvilket materiale du ønsker, f.eks fotolerret. Hvis du velger å bruke bilder som er tatt ved forskjellige anledninger og med ulike bakgrunner, så kan du vurdere å gjøre om bildene til sort-hvitt slik at det ikke blir så rotete å se på.
  • Sett et tema for bildecollagen: Se gjennom bildene dine, og se om du har noen bilder med samme tema eller farger. Velg gjerne bilder som passer inn med det øvrige interiøret i hjemmet ditt.
  • Ta naturen inn i stua: Lag en fotocollage med vakre naturbilder. Bilder fra naturen kan være beroligende å se på med sine flotte farger og stemningsfulle motiver. Alu-plate med sitt matte og eksklusive uttrykk vil gjøre seg svært godt her.
  • En stor begivenhet: Bilder fra bryllup, barnedåp, konfirmasjon og jubileer fortjener selvfølgelig en plass på veggen hjemme. Lag en fotocollage med flere av de beste bildene fra den store dagen, og husk de gode minnene hver gang du ser på bildecollagen.

Lag en fotocollage enkelt på nett

Når du lager en bildecollage hos oss, kan du velge mellom mange forskjellige formater og materialer. Du kan få bildene dine printet på blant annet lerret, hard skumplate, akrylglass, og forstørret på fotopapir i høy kvalitet. Velg ditt favorittmateriale, og utform din personlige veggdekorasjon enkelt på nettsiden vår eller i vårt gratis fotoprogram.