Heng opp dine beste bilder på veggen!

Hvis du har tatt et godt bilde OG har en eller annen vegg i livet ditt, så tror jeg du vil ha glede av å ta en titt på vårt store utvalg av veggbilder!

«Running» av Andrés Gámez

Er huset ditt preget av stilrent, minimalistisk og industrielt interiør? Et foto i svarthvitt printet ut på aluminiumsplate kan løfte fram og understreke stiluttrykket på en veldig virkningsfull måte. 

Veggbilder som interiør

Alle har en vegg. Men ikke alle vil dekorere den med de samme bildene som de har sett hjemme hos halve vennegjengen og minst tre av naboene. De ønsker seg helst noe personlig og unikt, noe som kan fremheve nettopp deres egen smak og stil, og det helst uten å koste en hel liten formue.

Det kan vi hjelpe deg med! Vi har et stort utvalg veggbilder i forskjellige formater og størrelser, og det beste av alt er at du bruker dine egne bilder til å lage dem.

«In the morning mists» av Piotr Krol

Hva med å henge opp ditt beste panoramabilde over sengen?

Store bilder og små bilder

Du kan få bildene printet på blant annet lerret, alu-plate, hard skumplate og som galleritrykk. Det finnes mange ulike formater og størrelser å velge mellom, og mange av bildene kan bestilles i størrelser helt opp til 100 x 150 cm.

Vi har også 100%-fornøydgaranti. Det betyr at du kan bestille et bilde helt uten risiko. Er du ikke fornøyd – uansett av hvilken årsak – så kan du returnere det og få pengene tilbake.
Prøv det, da vel! Vi er ganske sikre på at du ikke kommer til å angre.

«Endless sea» av Kristoffer Jonsson

Himmel, hav og horisont er behagelige elementer å hvile blikket på. 

«Fog» av Francesco Martini, printet på aluminiumsplate

Et dust og uskarpt motiv i diskret farger vil ta seg godt ut i mange sammenhenger.

«Duo tone» av Heidi Westum

Hvis du har tatt et praktfullt makrobilde slik som dette, så bør du selvfølgelig henge det opp på veggen!