Bloggen:
Kundesenter:
Våre butikker:

CEWE FOTOVERDEN AppDesign CEWE FOTOBOK og andre fotoprodukter ved hjelp av smarttelefon eller nettbrett.


Velg forhandlerkode JAPAN og få 50,- kr i rabatt på valgfri CEWE FOTOBOK ved bruk av verdikoden: CFBAPP50

*Koden er gyldig til og med 31.12.20

Hvorfor velge CEWE?

Hent i butikk

Få billigere frakt

100% fornøydgaranti

På alle CEWE bildeprodukter

Klimanøytral produksjon

Gjelder alle merkeprodukter

Rask og grei levering

Flere leveringsmåter

Testvinner

Vi vinner gang på gang!

Som vist på TV

Fotobok fra CEWE – Fra 79,- *

Last ned vår gratis programvare eller app, og kom igang med å lage din CEWE FOTOBOK idag!

Leveringstid: 7-10 virkedager

Stor

ca. 21 x 28 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.

fra 169,- * Bestill her

Stor Panorama

ca. 28 x 21 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.

fra 229,- * Bestill her

XL

ca. 30 x 30 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.

fra 449,- * Bestill her

XXL

ca. 28 x 36 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.

fra 699,- * Bestill her

XXL Panorama

ca. 38 x 29 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.

fra 699,- * Bestill her

Kvadratisk

ca. 21 x 21 cm. Minst 26 sider til høyst 98 sider.

fra 159,- * Bestill her

Kompakt Panorama

ca. 19 x 15 cm. Minst 26 sider til høyst 74 sider.

fra 129,- * Bestill her

Liten

ca. 14 x 13 cm. Minst 26 sider til høyst 50 sider.

fra 79,- * Bestill her

Mini

ca. 15 x 11 cm. Minst 26 sider til høyst 74 sider.

fra 79,- * Bestill her

Kids

ca. 14 x 14 cm. 22 sider.

fra 219,- * Bestill her

Pure

ca. 15 x 15 cm. 22 sider.

fra 169,- * Bestill her

Papirtyper

Digitaltrykk

Vårt standardpapir har en gramvekt på 200 g/m², for fotohefter 150 g/m². I vår eksklusive CEWE FOTOBOK XXL panorama med hardcover-, lærimitasjon- eller lerretsinnbinding blir innersidene framstilt av det beste papir, som har en styrke på 250 g/m².

Digitaltrykk høyglans

Til våre varianter av CEWE FOTOBOK med digitaltrykk høyglans bruker vi digitaltrykkpapir av høyeste kvalitet og en styrke på 200 g/m². Under framstillingsprosessen blir innersidene glasert med et ekstra lag av høyglanslakk. Dette gir fargene i din personlige CEWE FOTOBOK en helt spesiell glans.

Digitaltrykk matt papir

Digitaltrykk matt papir gir et avdempet uttrykk, som gjør resultatet litt mer elegant: Når du velger papirtypen digitaltrykk matt papir til din CEWE FOTOBOK, vil særlig bilder med høy oppløsning komme til sin rett. I framstillingsprosessen bruker vi nemlig et spesielt HD-blekk, som gjengir bildene dine i en fantastisk kvalitet. Vårt standard kvalitetspapir har en gramvekt på 170 g/m². Det er ikke kun innersidene som kommer til sin rett: Forsiden på din CEWE FOTOBOK vil også få en matt betoning.

Matt fotopapir

Innersidene forarbeides med den klassiske sølvhalogene belysningen. Deretter klebes to sider sammen av gangen, så det oppnås en Leporello-innbinding (som f.eks. brukes til barnebøker). Formål: Din CEWE FOTOBOK unngår den typiske fordypningen i midten og er altså helt jevn. Innbindingen er perfekt til bilder som skal dekke en dobbeltside i din CEWE FOTOBOK. Vårt matte fotopapir er optimalt til fargerike bilder. Forbered deg på masse detaljer og bemerkelsesverdig dybdeskarphet. Fotopapiret har en gramvekt på 250 g/m².

Blankt fotopapir

Fire av våre CEWE FOTOBOK-formater (XXL panorama, XL, Stor og Stor panorama) kan utformes på nøye utvalgt, blankt fotopapir (gramvekt: 250 g/m²). Som med det matte fotopapiret klebes to sider sammen av gangen (Leporello-innbinding - som brukes til barnebøker). I kraft av det blanke fotopapiret kommer det fram masse detaljer og en flott dybdeskarphet i bildene dine, akkurat som ved den matte varianten. Dessuten stråler fargene på bildene med høyest mulig lysintensitet. Slik blir din CEWE FOTOBOK enda mer eksklusiv og unik.

Innbindinger

Hardcover

Vår faste hardcover-innbinding utformes etter dine ønsker. Når innbindingspapiret er trykt, lamineres det, og papiret legges på en omslagsmappe av høy kvalitet. Deretter føres bokblokken og omslaget omhyggelig sammen. Gled deg til å få utformet en flott og enkel innbinding. Hvis du ønsker det, kan du også skrive på bokryggen.

Softcover

Ved softcover-innbindingen er bokblokken også av høy kvalitet. Her er fleksibilitet nemlig også i fokus. Plasser bilder og tekst som du ønsker - det er også mulig å skrive på bokryggen.

Fotohefte

Akkurat som softcover-innbindingen har heftet et fleksibelt omslag som holdes sammen i ryggen. Omslaget har den samme gramvekten som innersidene (150 g/m²), som er lagt inn i hverandre akkurat som i en brosjyre.

Lærinnbinding

Med denne kvalitets-lærinnbindingen blir din CEWE FOTOBOK ikke alene en optisk nytelse. Lærimitasjonen fikseres også med en stabil blokkheftning, så du kan ha glede av bildene dine i lang tid. Om den er til en bursdags- eller julegave eller til minne om felles opplevelser - så vil denne fotoboken helt sikkert gjøre inntrykk!

Luksuslerret

Elegant og eksklusiv! CEWE FOTOBOKEN viser seg fra sin mest luksuriøse side. Denne førsteklasses festinnbindingen med lerretsomslag kombineres med en elegant skrueinnbinding. Velg kobber eller sølv til innbindingen, og utform en helt usedvanlig fotobok. Denne eksklusive fotoboks-innbindingen vil gjøre stort inntrykk.

Bestillingsveier

×
CEWE FOTOVERDEN App til iOS og Android
  • Bestill fotoprodukter via app
  • Alltid lett tilgjengelig
  • Effektive filtre til bildene dine
Bestill via PC eller bærbar

Bestill direkte på internett eller med vårt populære fotoprogram på datamaskinen din

  • Koble smarttelefonen din til datamaskinen via USB-kabel
  • Kopier bildene til datamaskinen
  • Bestill ditt fotoprodukt
Last ned fotoprogram
Veggbilder

Gavekort 

Et gavekort er alltid en god idé til en bursdag, et bryllup eller andre begivenheter. Velg mellom 6 forskjellige beløp. Gavekortet kan brukes på hele produktsortimentet fra CEWE FOTOBOK, invitasjoner, kalendere, fotogaver osv.

Kjøp mer - spar mer!

Få 10% rabatt på CEWE FOTOBOK
fra 1299,-
Bruk verdikoden: NUCFB10
Få 20% rabatt på CEWE FOTOBOK
fra 1699,-
Bruk verdikoden: NUCFB20
Få 30% rabatt på CEWE FOTOBOK
fra 1999,-
Bruk verdikoden: NUCFB30

Tilbudet kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode per ordre!

Se alle kundefordeler
Veggbilder

Har du en veldig stor ordre?

Har du en ordre på en verdi av minimum 5000 kr, kontakt vennligst kundeservice og vi vil hjelpe til med en god pris. Send mail til kundeservice@japanphoto.no.

Ta en titt på fotobøker som andre kunder har laget og bli inspirert!

Se de forskjellige kundeeksemplene

Gå til eksempler

CEWE FOTOBOK bestillingsmuligheter

Programvare

Vi vil ha fornøyde kunder!

Vi vet hvor viktige gode minner er. Derfor vil vi gjerne sørge for at du kan gi dine minner akkurat den plassen de fortjener og gjøre det vi kan for at du kan bruke kreativiteten din og få akkurat det resultatet du ønsker deg. Med CEWE FOTOBOK får du benytte en software som er tilrettelagt for å gi deg det du trenger, og som tilbyr deg alle muligheter til å oppnå det du ønsker.

Last ned programvare
App

Fleksibelt og lettvint!

Lag en CEWE FOTOBOK uansett når det passer deg, enten du er på ferie, på stranden eller bare hjemme på sofaen. Med app-en CEWE FOTOVERDEN kan du enkelt lage fotobøker og mange andre fotoprodukter på mobil eller nettbrett. Bruk bildene du har, og sett sammen en flott fotobok mens du sitter på toget eller venter på bussen.

Last ned app
Fotobok fra InDesign

Lag CEWE FOTOBOK med Adobe® InDesign®

Nå kan du endelig lage din CEWE FOTOBOK i Adobe® InDesign®. Last ned programvaren for maler, følg henvisningene her og lag din bok akkurat slik du vil ha den.

CEWE FOTOBOK i Adobe® InDesign®

* Med mindre annet er angitt, er alle prisene oppgitt inklusive mva. og eksklusive forsendelsesomkostninger i henhold til prisliste.

** Fri frakt gjelder ikke ”På døren". Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode pr. ordre! Gjelder ikke kamerautstyr og tilbehør.