CEWE FOTOVERDEN App

 • Rask installasjon
 • Design fotoprodukter når som helst
 • Lagre fotoprosjekter permanent i appen

Historien din i en CEWE FOTOBOK

Ta vare på gode minner og opplevelser i en fotobok
Europas mest populære fotobok
100% fornøydgaranti
På alle CEWE bildeprodukter
Dyktig kundeservice
66 82 26 60
Sertifisert bærekraftig

Årbok 2021

Start 2022 med en ny tradisjon

Årbok

Hvordan skal din CEWE FOTOBOK designes?

Du kan velge mellom følgende bestillingsmetoder
VI ANBEFALER

Fotoprogram via PC eller MAC

 • - Mange designmuligheter
 • - Enkel installering på din PC eller MAC
 • - Lagre prosjekter lokalt på PC'en

Bestill på nett

 • - Bestill raskt og enkelt
 • - Ingen installering av programvare
 • - Virker på alle enheter

CEWE FOTOVERDEN App

 • - Alltid lett tilgjengelig
 • - Effektive filtre til bildene dine
 • - Bestill fotoprodukter via app

CEWE FOTOBOK med kunstskinn- og lerretsomslag

Oppdag våre nye omslag med effektlakkbehanding!

Sjekk ut alle våre papirtyper

Finn ut mer om papirtypene du kan få i din CEWE FOTOBOK.

Oversikt over innbindinger du kan velge til din CEWE FOTOBOK

Finn ut mer om klassisk og layflat-innbinding.

Oversikt over alle omslag du kan velge til din CEWE FOTOBOK

Velg mellom fem forskjellige omslag

Produktfilm

Hvordan lage en CEWE FOTOBOK med assistentverktøyet

CEWE Community!

Vis frem bildeproduktene dine, bli inspirert, og snakk med andre medlemmer: Bli en del av CEWE-familien!

Inspirasjon

Få fart på kreativiteten – tips og idéer til din CEWE FOTOBOK

Samle bildeminnene dine i en CEWE FOTOBOK

Bla deg gjennom gode opplevelser gang på gang.
Illustrasjonbilde: Lag din egen fotobok

Ta vare på minnene – lag en fotobok!

Har du også mange fotoalbum liggende med bilder fra «gamledager»? Kanskje du til og med har noen fra da du selv var barn, som du har overtatt fra foreldrene dine. Å bla gjennom bilder av gode stunder må vel være noe av det hyggeligste som finnes! Det er nettopp derfor vi bør passe godt på minnene våre ved å sette de inn i et fotoalbum. Eller hva med å lage din egen fotobok? Hos CEWE Japan Photo kan du lage din egen minnebok fylt opp med dine egne bilder – profesjonelt innbundet med bildene dine printet direkte på siden. Du designer fotoboken akkurat slik du vil ha den i vårt gratis fotoprogram eller på nett. La kreativiteten flomme!

Illustrasjonbilde - tips til fotoboken din

5 gode tips til fotoboken din

Når du skal sette i gang med fotoboken din, er det et par ting det er greit å tenke over. Her gir vi deg noen tips og råd som kan gjøre prosessen enklere for deg:

 • Sorter bildene dine. Det kan kanskje være litt av en jobb – spesielt hvis du har veldig mange bilder. Noen av bildene ligger kanskje på mobilen din, mens andre ligger lagret på PC-en eller kameraet. Men når jobben er gjort og bildene er sortert i mapper på datamaskinen din, vil du helt sikkert bli glad for det. På denne måten finner du raskere og enklere frem til de bildene du vil bruke i fotoboken din.
 • Finn ut hva fotoboken din skal handle om. Skal det være en fotobok med bilder fra forskjellige steder og begivenheter? Eller skal den ha et tema, som «Sommerferien 2020» eller «Vårt fantastiske bryllup»? Du kan også sette tekst i fotoboken din, slik at du kan skrive et par linjer til bildene, morsomme sitater etc. Eller hva med å samle dine beste oppskrifter med bilder av rettene i din helt egen kokebok?
 • Last ned vårt gratis fotoprogram. Da er du sikret designmuligheter utover alle grenser! Du kan leke med forskjellige bakgrunner, clip arts og farger, og du kan designe fotoboken din ned til minste detalj. Her får du også tilgang til en rekke designmaler og stilarter som kan hjelpe deg med utformingen.
 • Prøv deg fram! Lek med ulike designmaler, stilarter, masker og rammer helt til du er fornøyd. Ikke vær redd for å prøve ut våre flotte og morsomme clip arts og pynt. Hvis du har laget noe og det ikke fungerer, så endrer du det bare igjen.
 • Gi deg god tid og vær omhyggelig. Det vil du bli glad for! Hvis du må ha fotoboken til en bestemt dato, for eksempel hvis det er en gave, bør du starte i god tid. Opprett en bruker og logg deg på i systemet vårt, så kan du lagre fotoboken din og jobbe videre med den i flere omganger.
Bilde av cewe fotoprogram for fotobøker

Bestill fotobøkene dine fra en prisvinner

Bestill fotobøkene fra CEWE, og du får trykket fotoboken din på papir av høy kvalitet eller fremkalt på fotopapir. Uansett hva du velger, så er du garantert den beste kvaliteten. CEWE har vunnet flere forbrukertester, og utover den gode kvaliteten har du også en rekke valg når det gjelder formater, papirtyper, omslag og effektlakk. I tillegg til fotobøker, kan du også lage fotokalendere, veggbilder, fotogaver og mange andre flotte ting med dine egne bilder. Og hvis det mot formodning skulle være noe du ikke er fornøyd med, kan du ta det helt med ro – vi har 100 % fornøydgaranti! Alle våre bildeprodukter kan du lage enkelt på nettsiden vår eller i vårt gratis fotoprogram.

God fornøyelse med å lage din CEWE FOTOBOK.