Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- til en CEWE FOTOBOK
Kategori
Type
Merke
Pris fra-til
Minnebok

Minnebok

Lag en minnebok som feirer de gode stundene

 • Mange formater å velge mellom
 • Personlig design
 • Effektlakk for de fleste formater
fra 89,-

Lag din egen minnebok

Med en minnebok om de aller kjæreste opplevelsene, har du alltid en humørpille stående i hylla. Når hverdagene er grå og like, er det nemlig nydelig å kunne synke ned i sofaen og mimre tilbake: Til sommerferien, konfirmasjonen, året på folkehøyskole, bryllupet eller utdrikningslaget – eller en person som har betydd mye for deg.

Vi har alle gode minner som vi elsker å mimre tilbake til. Ved å samle dem i en CEWE FOTOBOK, sikrer du at du at de aldri falmer.

Ideer til minnebok

Du kan lage minnebok om så å si alt. Den kan handle om en opplevelse, en periode, en person eller vennegjengen. Alt du trenger, er egentlig noen fine bilder – og litt tid til å lage selve boka.

Her er noen ideer til minnebøker som kan gi mange år med nostalgisk glede:

 • Baby-minnebok: Barnets første år er virkelig en magisk fase, som «alle» foreldre alltid vil ha en stor plass for i hjertet sitt. Men tiden går så utrolig fort, og før du aner det har det lille nurket blitt stor! Da er det vidunderlig å ha en hel bok full av bilder og små historier om den uskyldige babyen. Både for foreldre og besteforeldre – og den lille som nå har blitt stor. Kanskje «småen» selv kan få et eksemplar av boka til konfirmasjonen?
 • Konfirmasjonsminnebok: Vi sier riktignok ikke at barnet blir voksent når det konfirmeres, men det er fortsatt en viktig milepæl. Ta bilder av hele prosessen, fra festforberedelser og konfirmasjonsleir, til selve seremonien og festen med gjester, taler og kaker. Det gjør den store dagen enda finere – selv om minneboka selvfølgelig først kan lages etter festen.
 • Minnebok om barndommen: Nesten alle husker barndommen i et rosenrødt skjær. Somrene var solrike og varme, vintrene snørike, og livet var fullt av lek og venner. Samtidig er det merkelig hvor mye vi glemmer etter hvert. Ved å lage en minnebok over barneårene, hjelper dere poden til å huske alle de fine episodene: Vennene, bursdagene, julefeiringene, besteforeldrene og sommerferiene. Boka vil trolig minne om at det regnet om sommeren også i barndommen – men at det går an å ha det topp selv om sola ikke alltid skinner.
 • Minnebok om folkehøgskolen: Året på folkehøyskole glemmer du aldri! Etter hvert som årene går og både du og medstudentene blir slukt av voksenlivet, er det likevel gull verdt å ha bildene og historiene samlet mellom to permer. Lag en minnebok med bilder, håndskrevne lapper og morsomme historier fra den gylne tida. Den vil gi deg mye glede i mange år fremover – og være en super gaveidé til vennene du gikk sammen med.
 • Minnebok til kjæresten: Det er vanskelig å finne en kjærestegave som slår bedre an enn en hel minnebok full av flotte opplevelser dere har hatt sammen så langt. Kjæresteboka er en romantisk gave uansett om du gir den til jul, bursdag eller på årsdagen for når dere ble sammen.

Det går selvfølgelig an å lage minnebok også om en rekke andre ting. Hva med å samle bilder og minner fra skole eller studier, en lengre reise, husbyggingen, «karrieren» innen idrett eller foreningsliv, eller rett og slett året som har gått?

Å samle begivenheter og gode opplevelser mellom to permer, vil garantert gi mange fine stunder senere.

Legg tekster til minnene

Bilder sier mer enn tusen ord, så gode bilder bør stå sentralt i minneboka. Du kommer likevel til å få stor glede også over tekstene du legger inn.

I alle våre fotobøker kan du legge inn så mye eller lite tekst som du ønsker. Du kan plassere den hvor du vil på sidene, og legg inn rammer eller bakgrunner etter eget ønske. Du kan også velge blant et utall ulike skrifttyper og -størrelser, slik at resultatet blir så fint og personlig som mulig.

Hvis du har andre skriftlige minner, som avisutklipp, hilsener, sosiale medier-poster, flybilletter, brev og SMS-er, er også de fine å ta med i boka.

Slik lager du minneboka

Når du har bestemt deg for hva du vil lage bok om, og funnet frem minnene du vil ha med, gjør du følgende:

 • Last ned det gratis programmet CEWE FOTOVERDEN.
 • Velg CEWE FOTOBOK og deretter den størrelsen du vil ha på boka.
 • Sett inn bildene og minnene du vil ha med. Du kan designe boka helt fritt, eller bruke en rekke ferdige maler som utgangspunkt. Skriv inn tekster underveis, eller sett av plass til å gjøre det senere.
 • Du kan når som helst legge til flere sider hvis det trengs.
 • Hvis du ikke blir ferdig med minneboka på én kveld, kan du lagre arbeidet og fortsette der du slapp en annen dag.
 • Når du er fornøyd med resultatet, legger du boka i handlekurven og gjennomfører bestillingen.

God mimring!