Delta i vår store adventskalender og vinn flotte premier!
Kategori
Type
Merke
Pris fra-til
CEWE FOTOBOK Pure CEWE FOTOBOK Pure CEWE FOTOBOK Pure

CEWE FOTOBOK Pure

Lag et enkelt minne

Din historie på 22 bilder med moderne design: Lag et minne for enhver anledning på få minutter.

  • En super gaveidé for enhver anledning
  • Lages raskt og enkelt med mobilbildene dine
  • Kommer i en flott slipcase
fra 189,-

Design nå og bestill:

Produktopplysninger

Format, omslag, papirkvalitet og sider

Format:

Ca. 15 x 15 cm (lukket)

Omslag:

Hardcover

Papirkvalitet:

Standard digitaltrykk

Antall sider:

22 sider

Leveringstid:

4 til 7 hverdager ved henting i butikk

4 til 7 hverdager ved postforsendelse

Du finner mer informasjon om priser og leveringstider her

CEWE FOTOBOK Pure – finn din favorittstil

Velg blant syv stilarter i sort eller hvitt

Produktdetaljer

Finn ut mer om papir, omslag og slipcase

Hvordan skal din CEWE FOTOBOK Pure designes?

Du kan velge mellom følgende bestillingsmetoder

CEWE FOTOBOK Pure

Fortell din historie med 22 bilder

Lag en unik fotobok med mobilbildene dine på få minutter

Det trenger slettes ikke være hverken vanskelig eller tidkrevende å lage en fotobok. Med appen CEWE FOTOBOK Pure kan du lage en personlig og stilfull fotobok med 22 av dine mobilbilder – helt enkelt! Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen CEWE FOTOBOK Pure til mobilen din, velge ut hvilke bilder du vil bruke, og så plasserer appen de for deg i fotoboken. Legg til en passende tittel, og skriv gjerne et forord og en liten tekst til bildene dersom du ønsker det. Den lille, kvadratiske CEWE FOTOBOK Pure er perfekt for enhver anledning, og en skikkelig fin gave til en du setter pris på.

CEWE FOTOBOK Pure – perfekt for enhver anledning og som gave

En CEWE FOTOBOK Pure kan du lage uansett hvor du befinner deg. Fotoboken lager du nemlig med mobilen din! Lag den som et minne fra f.eks. en fantastisk weekendtur med vennegjengen eller familien. Fotoboken kan du faktisk begynne å lage allerede på toget eller bussen på vei hjem fra flyplassen, for det eneste du trenger er appen CEWE FOTOBOK Pure installert på telefonen. Den passer også perfekt til å forevige minner fra en festlig bursdagsfeiring, morsomme kvelder med folk du setter pris på og blinkskudd fra hverdagen. En CEWE FOTOBOK Pure egner seg dessuten skikkelig godt som en liten gave til noen du er glad i – for eksempel en venninnegave, bursdagsgave eller en gave til pakkekalenderen.

Lag CEWE FOTOBOK Pure enkelt med mobilen din

Fotoboken lages enkelt på mobilen din, men dette betyr ikke at kvaliteten er enkel! Den moderne og stilfulle CEWE FOTOBOK Pure trykkes på matt papir i høy kvalitet, og har et lekkert hardcover-omslag med ditt valgte bilde og tittel. Fotoboken kommer i en flott slipcase, som både beskytter boken og fungerer som en fin gaveinnpakning. Last ned CEWE FOTOBOK Pure-appen i dag, og lag en personlig og unik gave til deg selv eller en du er glad i – på bare noen få minutter. Hvis du synes 22 bilder er litt for lite eller ønsker deg flere designmuligheter, bør du ta en titt på vårt store utvalg CEWE FOTOBØKER i både store og små formater!

God fornøyelse med å lage CEWE FOTOBOK Pure!