Bloggen:
Kundesenter:
Våre butikker:

Hvorfor velge CEWE?

Hent i butikk

Få billigere frakt

100% fornøydgaranti

På alle CEWE bildeprodukter

Rask og grei levering

Flere leveringsmåter

Testvinner

Vi vinner gang på gang!

Fotogaver

Ønsker du helt unike t-skjorter til utdrikningslaget, eller kanskje en sparebøsse med bilde av drømmeferiestedet på? Med alle våre muligheter til å lage fotogaver, er det lett og gøy å være kreativ. Bruk egne bilder til å lage personlig krus, puslespill, matboks, kortstokk, t-skjorte og mye annet! Tryllekruset er spesielt populært, hvor ditt valgte bilde først blir synlig når koppen blir fylt med varm kaffe eller te. Bla gjennom våre kategorier og slipp kreativiteten løs! Din fotogave kan både hentes i butikk og mottas i posten 6-10 virkedager etter kjøp.


Leveringstid: 7-10 virkedager

Veggbilder

Gavekort 

Et gavekort er alltid en god idé til en bursdag, et bryllup eller andre begivenheter. Velg mellom 6 forskjellige beløp. Gavekortet kan brukes på hele produktsortimentet fra CEWE FOTOBOK, invitasjoner, kalendere, fotogaver osv.

Kjøp mer - spar mer!

Bestill 3 fotogaver -
Få 10% rabatt
Bruk verdikoden: 3GAVE10
Bestill 4 fotogaver -
Få 15% rabatt
Bruk verdikoden: 4GAVE15
Bestill 5 fotogaver -
Få 20% rabatt
Bruk verdikoden: 5GAVE20

Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode per ordre!

Se alle kundefordeler
Veggbilder

Har du en veldig stor ordre?

Har du en ordre på en verdi av minimum 5000 kr, kontakt vennligst kundeservice og vi vil hjelpe til med en god pris. Send mail til kundeservice@japanphoto.no.

Lag fotogaver på nettet hos CEWE Japan Photo

Synes du noen ganger det er vanskelig å finne på gaver til venner og familie? Da bør du lese her, hvor vi deler ut gode idéer til hvilke fotogaver dine kjære kan få. Finn inspirasjon til hva du kan gi familien eller vennene i bursdagsgave, i julegave eller bare fordi….

Topp 5-liste med de beste fotogavene du kan lage på nettet

Her kan du lese om forslagene våre til de beste fotogavene til din bedre halvdel, barna og alle de andre. Alle fotogavene våre kan du lage på nettet, så det kan ikke bli enklere.

  1. Den beste fotogaven til kjæresten din: Det er den viktigste gaven og ofte også den vanskeligste. Men bare se her: Han eller hun skal da ha en stor klemmepute med foto – av deg! Nei? Hva med et flott bilde til deres felles hjem? Her kan du lage forskjellige typer kunst til veggene med dine egne bilder, du kan for eksempel få trykket yndlingsmotivet på ekte fotolerret. Det gir bildet ditt en veldig flott effekt og er fin pynt til stua.
  2. Søte fotogaver til barna: Om de er små eller store - her hos CEWE Japan Photo kan du nok finne noe for ethvert barn. De minste barna vil helt sikkert ha det gøy med å spille memory med bilder på kortene av dem selv, mamma og pappa, Fido og lekekameratene.

    Tenåringer derimot vil kanskje sette pris på et stort, flott bilde av dem selv, av kjæresten, hesten eller fra en solferie med vennene. Du kan for eksempel lage en flott bildeserie med de stilige hexxas , som er 6-kantede veggbilder som innbyr til at du lager en dekorasjon av flere hexxas med forskjellige motiver satt sammen. Flott og stilig til de unge!
  3. Fotogave til besteforeldrene: åh ja, det kan være litt vanskelig å finne på noe til de eldre i familien. Ofte har de allerede det de trenger, og noen ganger må du virkelig legge hodet i bløt for å finne på noe de ikke har fra før. Men her kan vi hjelpe deg! Eldre mennesker er ofte glade for å få bilder av barn, barnebarn og den øvrige familien. Ofte er det begrenset hvor mange fremkalte bilder det er plass til på veggen over sofaen eller på kommoden. Derfor er en fotokalender med egne bilder en kjempegod idé. Her får du både en oversiktlig kalender som kan designes helt etter din smak, samt en stilig måte å presentere de flotte bildene på. De glade mottagerne vil få et godt overblikk over gjøremålene og avtalene sine, og vil samtidig få nye bilder å gledes over hver måned.
  4. En personlig fotogave til venninnen: Kanskje du har en venninne du har kjent i mange år og som fortjener noe spesielt. Noen mennesker har vennskap som går helt tilbake til barnehagetiden, ellers har du nok en veldig god venninne du kjenner fra skoletiden, fra jobb, fra mammagruppen eller fra nabolaget. Tror du ikke hun vil sette pris på å få et koselig minne fra en av deres gode venninnestunder i form av et flott veggbilde? Det kunne også være en serie av fremkalte bilder av deres gøye stunder sammen eller med et motiv av barna hennes hvis du har bilder av dem?
  5. Den aller beste fotogaven er nok vår alltid populære CEWE FOTOBOK. Den fineste og beste måten å ta vare på bildene dine er ved å lage denne moderne utgaven av et tradisjonelt fotoalbum: En ekte bok med utvalgte bilder trykket direkte på sidene og designet av deg. Fotoboken vil være til glede i mange år framover, og den vil garantert bli kikket i mange ganger av både deg selv og av familien.

Du kan lage alle fotogavene våre på nettet

Alle fotogavene våre kan du lage på hjemmesiden vår eller i vårt gratis fotoprogram. Da kan du designe dem når det passer deg, og du trenger heller ikke være nervøs for hvor du skal gjemme gavene fram til de skal gis bort.

God fornøyelse!

* Med mindre annet er angitt, er alle prisene oppgitt inklusive mva. og eksklusive forsendelsesomkostninger i henhold til prisliste.

** Fri frakt gjelder ikke ”På døren". Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode pr. ordre! Gjelder ikke kamerautstyr og tilbehør.