Fotogaver

Bruk favorittbildet ditt til å lage en morsom og helt spesiell fotogave til en du setter pris på – eller til deg selv. Vi har et bredt utvalg personlige gaver som passer alle anledninger og aldre!

VIS KATEGORIER

Fotopuslespill

Samle minner med hver brikke: Design ditt personlige Ravensburger-puslespill med ditt yndlingsmotiv.

VIS PRODUKTER

Dekorasjon

Gi minnene dine en plass i hverdagen – kreative dekorasjonsideer du kan utforme selv og gi som gave.

VIS PRODUKTER

Kopper og krus

Gi unike gaver som er til for å nytes: Velg et design, og utform kopper og krus av høy kvalitet med bildene dine!

VIS PRODUKTER

Lag flotte fotogaver med dine egne bilder

Bla gjennom vårt store utvalg av fotogaver, og lag morsomme og unike presanger av dine egne bilder. Her finner du noe som vil glede både store og små!

Hvordan ønsker du å bestille din fotogave?

Du kan velge mellom følgende bestillingsmetoder
VI ANBEFALER

Fotoprogram via PC eller MAC

 • - Mange designmuligheter
 • - Enkel installering på din PC eller MAC
 • - Lagre prosjekter lokalt på PC'en

Bestill på nett

 • - Bestill raskt og enkelt
 • - Ingen installering av programvare
 • - Virker på alle enheter

Inspirasjon

Fotogaver fra CEWE Japan Photo

Ett bilde - så mange alternativer
Illustrasjonsbilde: Fotogaver med egne bilder

Lag fotogaver med dine egne bilder hos CEWE Japan Photo

Synes du det kan være vanskelig å finne på gaver til venner og familie? Da bør du lese videre, for her får du noen gode idéer til hvilke fotogaver du kan lage med dine egne bilder. Finn inspirasjon til hva du kan gi i bursdagsgave, julegave og gave til kjæresten – eller kanskje en morsom tullegave til venninnen din?

Topp 5 beste fotogaver du kan lage med eget bilde på nett

Finn gode forslag til flotte fotogaver du kan gi til din bedre halvdel, barna, venner og familie. Alle fotogavene våre lager du enkelt på nett.

 • 1 - Fotogaver til kjæresten: Den viktigste gaven kan også være den vanskeligste å finne. Men fortvil ikke! Dere har sikkert tatt mange fine bilder sammen, og de kan du bruke til å lage en unik fotogave. Hva med å lage en fotopute med bilde – av deg! Nei? Hva med et fint bilde til hjemmet deres? Hos oss kan du lage et flott veggbilde, for eksempel et bilde av dere to printet på ekte fotolerret.
Bilde av utvalg - fotogaver og fotoprodukter
 • 2 - Fotogaver til barna: Enten du har tenåringer eller små barn, så vil du garantert finne en fotogave som passer. De minste barna vil helt sikker elske et huskespill med bilder av dem selv og resten av familien, eller et puslespill med et bilde fra en spennende ferietur. Tenåringene derimot vil helt sikkert sette pris på et mobildeksel med et eget bilde, og dere foreldre kan vite at den kostbare mobiltelefonen tåler litt røffere behandling. Våre prisvinnende hexxas, åpner opp for å lage en kul veggdekorasjon satt sammen av flere bilder. Dette vil helt sikkert gjøre seg svært godt på tenåringsrommet!
 • 3 - Fotogave til besteforeldrene: Ja, det kan være litt vanskelig å finne på noe til de eldre i familien. Ofte har de alt de trenger, og du har helt sikkert lyst til å gi noe du vet de ikke har maken til fra før. Da vil vi gjerne tipse dere om noen flotte fotoprodukter dere kan lage med egne bilder! Lag et personlig krus med bilde av barnebarna, slik at bestemor og bestefar kan nye en kopp kaffe og samtidig ha sine kjære barnebarn med seg ved frokostbordet. En fotokalender med egne bilder er også en kjempegod idé. Så får den glade mottakeren et godt overblikk over gjøremålene og avtalene sine, og nye bilder å glede seg over hver måned.
Bilde: Designprogram - design dine personlige fotogaver
 • 5 - Fotogaver til venner: Kanskje har du en venninne du har kjent i mange år, og som fortjener noe spesielt. En nøkkelring med eget bilde er en super fotogave til venninnen. Vår krystallnøkkelring er som et smykke til nøkkelknippet, og sørger for at venninnen alltid er i nærheten. Og hvis du har en moroklump i vennegjengen, så kan det være gøy å gi bort en T-skjorte med et artig bilde av kompisgjengen!
 • 4 - Den ultimate fotogaven: Den aller beste fotogaven vil nok alltid være vår populære og testvinnende CEWE FOTOBOK . Den fineste måten å ta vare på bildene dine er ved å lage denne moderne utgaven av et tradisjonelt fotoalbum: En ekte bok som du designer selv og fyller med alle favorittbildene dine. Fotoboken vil være til glede i mange år fremover, og er en fotogave som passer perfekt til både store og små.

Alle fotogavene våre lager du på nett

Hos oss kan du enkelt lage en kreativ fotogave. Alle fotogavene våre er av høy kvalitet, og du kan lage dem på nettsiden vår eller i vårt gratis fotoprogram

Lykke til med å finne den perfekte fotogaven, og god fornøyelse med den kreative prosessen!