Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- til en CEWE FOTOBOK
Kategori
Type
Merke
Pris fra-til
Emaljekopp Emaljekopp Emaljekopp

Emaljekopp

Ditt motiv i vintage look

Robust, lett og så fin som bare du kan lage den! Emaljekoppen dekorerer du med ditt eget bilde, og den passer like godt til frokostbordet som på skogstur.

  • 400 milliliter kapasitet
  • Med kontrastkant
  • Vintage look
fra 199,-

Produktopplysninger

Kapasitet:

ca. 400 milliliter

Materiale:

Emalje

Diameter:

ca. 8,7 cm

Designs:

Stort utvalg av forskjellige designforslag

Anbefaling:

Håndvask

Leveringstid:

6 til 12 hverdager ved henting i butikk

6 til 12 hverdager ved postforsendelse

Du finner mer informasjon om priser og leveringstider her

Design din egen emaljekopp med trykk

Emaljekopper er ekstremt praktiske, særlig på tur: Ikke bare er de nærmest uknuselige og lette å bære. De tåler også å stå rett over primusen eller bålet. Svært nyttig hvis du for eksempel bare vil ha én kopp kaffe eller Rett i koppen.

Designer du emaljekoppen selv, med egne bilder og eventuelt tekst, blir den også mer enn bare praktisk. Den blir unik – og en fantastisk fotogave, enten du lager den til deg selv eller andre.

Du kan for eksempel lage emaljekopper til barna og kjæresten/ektefellen, eller til ulike grupper som turgjengen, jaktlaget eller de ansatte i bedriften.

Slik lager du en emaljekopp med egen trykk

Det er svært enkelt å lage en flott, egendesignet emaljekopp med trykk. Du kan faktisk gjøre det direkte i nettleseren.

  • Velg først om vil starte med et ferdig designforslag, eller utforme koppen helt på egenhånd.
  • Velg deretter blant over 40 ulike designmaler innenfor ulike temaer. (Hvis du bruker et ferdig forslag som utgangspunkt) Hvis du starter fra scratch, lager du plassholdere for bilder og tekst.
  • Finn frem egne bilder og sett dem inn i plassholderne for bilder.
  • Skriv eventuelle tekster du ønsker å dekorere koppen med.
  • Se over at emaljekruset har blitt som du ønsket, og gjennomfør bestillingen.

Du kan også lage en rekke andre typer krus med fototrykk.

Tips til motiv

Du står selvfølgelig fritt til å velge akkurat det eller de bildene du selv ønsker å pryde koppen med. Det er jo poenget med å lage den selv!

Disse forslagene er derfor kun ment som ideer:

Til barn kan emaljekoppen med trykk f.eks. ha bilder av dem selv, familien, kjæledyret, vennegjengen – eller kanskje av barnets desiderte yndlingssted?

Kjæresten blir sikkert ekstra glad hvis emaljekoppen blir prydet med bilder av dere sammen, enten som par eller familie. Tur- og feriebilder kan også vekke flotte minner.

Skal du bestille emaljekopper til vennegjengen eller andre sosiale grupper, er det nærliggende å bruke et bilde av det dere har til felles, enten det er bilder fra turer og sammenkomster eller stedet dere hører til.

Hvis du skal gi emaljekopper som firmagave, er det selvfølgelig naturlig å bruke firmaets logo og kanskje visjonen, men du kan også være litt mer kreativ. Hva med å lage en personlig kopp til hver enkelt ansatt, med ansattportrettet?

Emaljekopper er praktiske

Emaljerte kopper har vært på markedet helt siden 1870-tallet. Enkelt forklart består de av en stålkjerne med emalje på begge sider.

Emaljekoppene er tilnærmet uknuselige, men emaljen kan flake av etter hvert. Så lenge avflakingen skjer på utsiden, har dette kun estetisk betydning – mange mener til og med at slitasjemerkene gjør koppene enda mer sjarmerende. Hvis emaljen på innsiden flaker av slik at du kan se stålet, bør du imidlertid bytte ut koppen.

Du bør aldri bruke emaljekopper i mikrobølgeovn. Du bør heller ikke varme opp en tom emaljekopp, heller ikke over flammer eller primus.

Lykke til med utformingen – og ha mange gode stunder med emaljekoppen!