Skole og kontor

Gjør jobben morsommere med kreative bildeprodukter for skole og kontor!

VIS PRODUKTER

Hvordan ønsker du å bestille dine kontor- og skoleartikler?

Du kan velge mellom følgende bestillingsmetoder
VI ANBEFALER

Fotoprogram via PC eller MAC

  • - Mange designmuligheter
  • - Enkel installering på din PC eller MAC
  • - Lagre prosjekter lokalt på PC'en

Bestill på nett

  • - Bestill raskt og enkelt
  • - Ingen installering av programvare
  • - Virker på alle enheter

Lag personlige kontor- og skoleartikler hos CEWE Japan Photo

Ta med favorittbildet på jobb og skole

Gjør jobben morsommere med dine helt egne skole- og kontorartikler

Og med helt egne skole- og kontorartikler mener vi selvfølgelig at du kan lage dem med bilder du har tatt selv. Kollegene og studievennene dine kommer aldri til å ta notatboken din ved et uhell, og du har mulighet til å sette ditt personlige preg på kontorplassen – og gjøre det enda litt hyggeligere å komme på jobb. Hos CEWE Japan Photo finner du et godt utvalg skoleartikler og kontorartikler som du kan designe selv!

Lag skrivesaker og kontorrekvisita med dine egne bilder på nett

Eksempelvis kan du lage en notisbok eller spiralblokk med ditt eget bilde på forsiden. I tillegg til å være et godt hjelpemiddel i klasserommet eller på arbeidsplassen, så kan notisboken vår også fungere veldig godt som gjestebok i f.eks. bryllupet! Dekorer forsiden med et fint bilde av brudeparet og la gjestene skrive en hyggelig hilsen. En musematte med et bilde fra en hyggelig ferietur kan være en fin motivasjon når arbeidsdagen er litt tung, og en drikkeflaske eller matboks med bilde av noe du blir glad av å se gjør matpausen hakket flottere! Matboksen med bilde er også en morsom, liten gave til minstemann. Og når du pakker den inn, kan du dekorere presangen med fotoklistremerker med dine egne bilder!

Lag dine egne skoleartikler og kontorartikler enkelt på nett

Det trenger hverken ta lang tid eller være vanskelig å lage personlige skrivesaker og kontorrekvisita. Hos oss kan du enkelt designe din egen notatbok, matboks, drikkeflaske og nøkkelring ved å bruke dine egne bilder. Alle fotogaver og bildeprodukter lager du enkelt på nettsiden vår eller i vårt gratis fotoprogram.