Spill og leker

Puslespill, huskespill og kosedyr: Disse personlige fotogavene vil underholde og glede både store og små!

VIS PRODUKTER

Bildelotto

25 motiver med dine yndlingsmotiver etter eget valg

Se produtk

Hvordan ønsker du å bestille din leke eller spill?

Du kan velge mellom følgende bestillingsmetoder
VI ANBEFALER

Fotoprogram via PC eller MAC

  • - Mange designmuligheter
  • - Enkel installering på din PC eller MAC
  • - Lagre prosjekter lokalt på PC'en

Bestill på nett

  • - Bestill raskt og enkelt
  • - Ingen installering av programvare
  • - Virker på alle enheter

Lag spill og leker med bildet ditt trykket på

Gjør kortspillet og puslingen enda mer underholdene

Bruk dine egne bilder til å lage underholdende spill og søte kosedyr

Det finnes uendelig mange forskjellige puslespill å få kjøpt på butikken. En kortstokk, eller et kosedyr til den minste, er heller ikke vanskelig å få tak i. Så hvorfor skal du da bestille puslespill eller kosebamser på nett og vente på at det dukker opp i postkassa, når du bare kan svinge innom nærmeste kjøpesenter og få det med deg hjem med en gang? Svaret er vel like opplagt som det er enkelt: Fordi du kan lage spill og leker med bilder du har tatt selv!

Lag personlige spill og leker med dine egne bilder på nett

Vil du gjøre om favorittbildene dine til morsomme spill? Her gir vi deg en oversikt over mulighetene du har:

  • Puslespill med eget bilde: Puslespill kan være både avslappende og moro, og det blir enda morsommere når du pusler sammen et bilde du har tatt selv! Du kan lage Ravensburger-puslespill med opptil 2000 brikker – kanskje en perfekt gave til den tålmodige? Vi har også fotopuslespill med færre brikker, som passer godt for de yngre barna.
  • Huskespill med egne bilder: Huskespill, memory, bildelotto… Kjært barn har mange navn. Det klassiske huskespillet er moro for både store og små, spesielt når du har laget det selv med 25 av dine egne bilder! Dekorer huskespill-kortene med egne bilder av familien, hunden, katten og andre hyggelige ting, og la hele familien trene huskemusklene sine med memory-spillet.
  • Kortstokk med eget bilde: Ingen hyttetur uten kortstokk! Og på neste hyttetur skal dere vel ha med dere en kortstokk som du har designet selv? Vri åtter kommer til å bli ett hakk morsommere når baksiden på kortene har ditt eget bilde på seg!
  • Kosedyr med eget bilde: Den minste i familien vil elske det myke kosedyret med bilde på T-skjorten sin. Du bruker selvfølgelig favorittbildet når du utformer den, og du kan velge mellom den søte bamsen, den nusselige kaninen eller den vennlige elgen. Kanskje du også skal lage en matchende T-skjorte til kosedyrets eier?

Lag spill og leker raskt og enkelt på nett

Det tar ikke lang tid å lage en helt super fotogave som mottakeren kommer til å sette stor pris på. Det er faktisk bare noen få klikk som skal til, så har du laget et personlig og underholdende spill med ditt eget bilde. Alle spill og leker kan lages enkelt på nettsiden eller i vårt gratis fotoprogram. Let the game begin!