Tekstiler med eget bilde

Design fine tekstiler med bildene dine. Morsomt, personlig og høy kvalitet!

VIS PRODUKTER

Hvordan ønsker du å bestille dine tekstiler med trykk?

Du kan velge mellom følgende bestillingsmetoder
VI ANBEFALER

Fotoprogram via PC eller MAC

  • - Mange designmuligheter
  • - Enkel installering på din PC eller MAC
  • - Lagre prosjekter lokalt på PC'en

Bestill på nett

  • - Bestill raskt og enkelt
  • - Ingen installering av programvare
  • - Virker på alle enheter

Tekstiler med trykk fra CEWE Japan Photo

Tekstiler med trykk fra CEWE Japan Photo

Finn frem favorittbildet ditt og lag flotte tekstiler med trykk

Hvis du er på utkikk etter en morsom og personlig gave til en du setter pris på, så trenger du ikke lete lenger. Hos oss kan du finne et godt utvalg tekstiler med trykk. Og ikke hvilket som helst trykk – det er selvfølgelig ditt eget bilde du bruker! Les videre og la deg inspirere til å lage kreative og fine tekstiler med trykk.

Lag unike tekstiler med dine egne bilder på nett

Du kan lange mange ulike tekstiler med trykk som passer for en rekke anledninger. En personlig fotogave faller vel alltid i god jord, eller hva? Du kan være sikker på at mottakeren ikke har maken fra før, og at han eller hun kommer til å få et stort glis om munnen når gaven åpnes opp. Her har vi listet opp fire tips som kan kickstarte kreativiteten din:

  • Forkle til hobbykokken: Er far i huset glad i å lage mat? Da er det vel på sin plass at han får et kokkeforkle. Dekorer forkleet med et bilde av hele familien eller et artig bilde av han selv. Det blir garantert enda morsommere å lage mat!
  • Hjertepute til kjæresten: Kan en fotopute være den perfekte valentinsgaven, mon tro? Lag en hjertepute med bilde av dere to eller et annet motiv som betyr noe for dere. Hvis hjerteformen blir litt for søt for deres smak, har vi også premiumpute i sju forskjellige størrelser i panorama eller kvadratisk format.
  • Handlenett til mamma: Det må jo bli enklere å huske å ta med seg handlenettet når man skal i butikken, når det er dekorert med et bilde av noe eller noen som gjør mor glad? Sjekk også ut vårt nye Premium bærenett, hvor bildet ditt trykkes over hele flaten.
  • T-skjorter til vennegjengen: Dere har sikkert tatt mange morsomme bilder sammen, og det morsomste av dem alle kan du bruke til å lage T-skjorter med bilde! Gi den bort i bursdagsgave eller kanskje alle gjengen skal få hver sin identiske T-skjorte som dere kan bruke i utdrikningslaget?

Bestill tekstiler med trykk enkelt på nett

Du kan bestille alle tekstiler med trykk på nett – enklere blir det vel ikke? Lag de hjemme på sofaen i ro og mak, akkurat når det passer deg. Du kan også lage tekstiler med trykk i vårt gratis fotoprogram

Så finn frem bildene dine, og kom i gang med å lage morsomme og personlige fotogaver i form av tekstiler med trykk!