Fotokalender

Fotokalender med bildene dine - laget med kjærlighet

SE PRODUKTVALG

Veggkalender A4

Vår mest populære fotokalender 

SE PRODUKTVALG

Kvadratisk bordkalender

Fotokalender i kvadratisk format som kan settes opp

SE PRODUKTVALG

Bursdagskalender

Stort format med plass til mange avtaler

SE PRODUKT

Designerkalender

Botanisk, stilrent eller et lekende uttrykk – finn din favoritt blant de mange designene

Les mer

Våre fotokalendere

Bruk dine egne bilder til å sette sammen en helt unik fotokalender! Sjekk vårt store utvalg, og lag en fotokalender til deg selv eller som gave.

Bruk de beste familiebildene i en CEWE Fotokalender

En gave som gleder et helt år
Over 25 forskjellige kalendertyper
4 førsteklasses papirkvaliteter
Startmåned kan velges fritt
Over 100 forskjellige design

Hvordan skal din CEWE KALENDER designes?

Du kan velge mellom følgende bestillingsmetoder
VI ANBEFALER

Fotoprogram via PC eller MAC

 • - Mange designmuligheter
 • - Enkel installering på din PC eller MAC
 • - Lagre prosjekter lokalt på PC'en

Bestill på nett

 • - Bestill raskt og enkelt
 • - Ingen installering av programvare
 • - Virker på alle enheter

CEWE FOTOVERDEN App

 • - Alltid lett tilgjengelig
 • - Effektive filtre til bildene dine
 • - Bestill fotoprodukter via app

Finn ut mer om våre papirtyper

Velg mellom fire papirkvaliteter av høy kvalitet.

Lag en fotokalender med favorittbildene dine

Fyll en kalender med gode bildeminner, og gjenopplev fine stunder hver måned!
Illustrasjonsbilde: Stort utvalg av fotokalendere

Lag en kalender helt i tråd med din stil!

Det finnes utallige, ferdigdesignede kalendere å velge mellom hvert år. Men det er kanskje litt vanskelig å finne en kalender som er akkurat slik du ønsker? Da kan du jo lage en helt selv med dine egne bilder! Hos CEWE Japan Photo finner du et stort utvalg fotokalendere i mange forskjellige formater: Både til å henge på veggen, plassere på bordet eller hva med en personlige almanakk som du kan ta med deg i sekken eller veska. Felles for alle kalenderne er at du designer den helt selv med favorittbildene dine. Da får du en kalender som passer perfekt til deg og din stil.

Bilde: lag en kalender av dine egne bilder

Tips til å lage din egen fotokalender

 • Vårt første tips er å laste ned vårt gratis fotoprogam. Her kan du enkelt designe din egen fotokalender, og mange andre spennende bildeprodukter! I fotoprogrammet finner du dessuten massevis av designelementer som du kan bruke i fotokalenderen din: Cliparts, bakgrunner, masker og rammer.
 • Ønsker du å sette et tema for fotokalenderen din? Eller vil du kanskje ha en god blanding av forskjellige type bilder? Det kan være lurt å gjøre seg noen tanker om dette før du setter i gang. Det kan også være fint å velge ut bilder som passer til kalendersidens måned: I juli velger du et bilde fra fjorårets sommerferie, og i desember et bilde fra julefeiringen.
 • En fotokalender er en perfekt gave! Hvis du leter etter en fin gave til noen som har «alt» –besteforeldre for eksempel – så kan en fotokalender være midt i blinken. Fyll den med bilder av barnebarna, hyggelige familiemiddager og gode minner, og gled deg til å se pakken åpnes!
 • Visste du at du kan velge startmåned selv? Det kan du! Så hvis du ikke fant ut at du ville ha en fotokalender før langt ute i august, så går det helt fint. Da setter du bare september som startmåned, og kalenderen vil gå fra september i år til september neste år.
 • Ikke kast kalenderen når siste måned er over! Du har helt sikkert brukt mange av de fineste bildene dine. I stedet for å la alt gå i søpla, kan du klippe ut motivene og ramme de inn, bruke de i en scrap book eller fotoalbum, eller lage en collage.
Bilde: Lag en fotokalender i CEWE fotoprogram

Det er enkelt å designe din egen fotokalender på nett

Enten du ønsker deg en veggkalender, en bordkalender eller en avtalekalender: Din helt personlige fotokalender lager du enkelt på våre nettsider, i vår mobilapp eller vårt gratis fotoprogram. Du designer den akkurat slik du vil selv med dine egne bilder, og du kan benytte deg av flere flotte, ferdiglagede design. Gled deg over et nytt bilde hver måned og bruk fotokalenderen som dekorasjon i hjemmet. Eller gi den i gave til noen du er glad i. Ta gjerne en titt på vårt store utvalg fotogaver – her finner du fine og personlige gaver til både store og små.

Lykke til og god fornøyelse med å lage din egen fotokalender!