Bloggen:
Kundesenter:
Våre butikker:

Hvorfor velge CEWE?

Hent i butikk

Få billigere frakt

100% fornøydgaranti

På alle CEWE bildeprodukter

Klimanøytral produksjon

Gjelder alle merkeprodukter

Rask og grei levering

Flere leveringsmåter

Testvinner

Vi vinner gang på gang!

Fotokalender med egne bilder

Hva var det jeg skulle i dag igjen…. Kjenner du også den følelsen når det er et eller annet du må huske, men du har glemt hva det er? Det er ikke så gøy. Og de kalenderne som står på skrivebordet er ikke så fine. Og veggkalendere er heller ikke helt deg, du vil heller ha bilder hengende av familien, venninnene og flotte bilder du har tatt på din vei. Nå kan du få i pose og sekk! Både en kalender til avtalene dine og flotte bilder du har tatt selv. Lag flotte fotokalendere her hos CEWE Japan Photo, hvor vi tilbyr mange forskjellige typer og størrelser av kalendere med dine egne bilder trykket på.


Leveringstid: 7-10 virkedager

Veggbilder

Gavekort 

Et gavekort er alltid en god idé til en bursdag, et bryllup eller andre begivenheter. Velg mellom 6 forskjellige beløp. Gavekortet kan brukes på hele produktsortimentet fra CEWE FOTOBOK, invitasjoner, kalendere, fotogaver osv.

Kjøp mer - spar mer!

Bestill 3 stk. fotokalendere
Få 10% rabatt
Bruk verdikoden: 3CAL10
Bestill 4 stk. fotokalendere
Få 15% rabatt
Bruk verdikoden: 4CAL15
Bestill 5 stk. fotokalendere
Få 20% rabatt
Bruk verdikoden: 5CAL20

Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode per ordre!

Se alle kundefordeler
Veggbilder

Har du en veldig stor ordre?

Har du en ordre på en verdi av minimum 5000 kr, kontakt vennligst kundeservice og vi vil hjelpe til med en god pris. Send mail til kundeservice@japanphoto.no.

10 tips til å lage din egen fotokalender

Så… Er det ikke bare å komme i gang? Eller tenker du det er alt for omfattende, selv om du egentlig gjerne vil lage en? Les videre her og se våre 10 beste tips til å få laget en flott og personlig fotokalender med dine egne bilder.

1. Vårt første råd er å laste ned vårt gratis fotoprogram til å lage fotoprodukter med. I programmet kan du lage din egen fotokalender, pluss mange andre spennende ting, på en gøy og enkel måte. Du kan for eksempel lage veggbilder, designe deksler med bilde, og du får veldig mange designmaler du kan bruke eller du kan velge om du selv vil lage designet av fotokalenderen din. Dessuten inneholder fotoprogrammet også masse pynt du kan sette på fotoalmanakken din i form av forskjellige cliparts, og du kan velge skrifttyper, bakgrunner og mye annet.

2. Neste tips fra oss er å gjøre deg noen tanker om hvordan du vil bygge opp fotokalenderen din. Skal det være en kalender med masse søte og morsomme bilder av barna og fra arrangementer og fester? Altså en god blanding av forskjellige typer bilder, så det alltid er noe gøy å se på når man kikker på kalenderen? Det er én mulighet av mange. Du kan også lage fotokalenderen din ved å bygge den opp med bilder fra månedene kalendersiden er på. Det vil si at i sommermånedene setter du inn bilder i kalenderen fra familiens ferie, fra sommerfesten med svigerfamilien og fra lange ettermiddager i hagen med is og vannkriger. Om vinteren velger du bilder av barna som lager en snømann, en koselig ettermiddag med varm kakao og hjemmebakte boller osv.

3. Bestem hvem fotokalenderen er til. Er det en almanakk til deg selv og til familien, så dere alle kan få et overblikk over både mammas og pappas, Olivers og Sofies aktiviteter? Eller vil du lage en flott fotokalender som gave til venninnen din som du har mange bilder av fordi dere alltid har tilbragt mye tid sammen? Da kan du pynte den med bilder fra reisene deres, fester, jentekvelder og fra andre opplevelser dere har hatt sammen.

4. Når du har kommet så langt, er det på tide å velge ut bildene som skal trykkes i kalenderen. Finn de beste og gi deg selv god tid til å velge. Det er ingen som sier at det skal gjøres på en halvtime, du kan fint bruke litt tid over et par dager på å gjøre det. Når du har valgt ut de beste blinkskuddene til fotokalenderen din, oppretter du en mappe til dem på pc-en. Da er de enkle å trekke inn når du setter i gang med å lage fotokalenderen.

5. Hvis du ikke hele tiden har vært klar til å lage en fotokalender, er du det i hvert fall nå! Og nå begynner det gøye, nå skal du nemlig i gang med å være kreativ, designe og pynte. Åpne fotoprogrammet og sett i gang! Vi skal nok hjelpe deg, bare les videre….

6. Nå må du ta noen avgjørelser om utformingen av bildealmanakken din. Tenk deg om og ha både dine utvalgte bilder og mottageren/ brukerne av kalenderen i tankene. Velg den typen fotokalender du vil lage. Skal det være en bordkalender eller en veggkalender? Hvor stor skal den være, og hvilket format? Du kan velge fotokalendere i høyformat eller panoramaformat eller det stilige kvadratiske formatet. Ta stilling til hvilket format som passer best til den fotokalenderen du holder på å lage, og husk å ha i tankene hvor den skal stå eller henge. Velg også hvilken type papir den skal trykkes på, og så er du klar til å designe og sette inn bildene dine.

7. Når du velger layout til fotokalenderen din, må du også tenke over hvem kalenderen er til og hvilken type bilder du vil ha på den. Det er mange design å velge mellom, både fine, søte og morsomme, så velg et kalenderdesign som passer til stilen og til mottageren.

8. Når du skal sette inn bildene i kalenderen, trekker du dem bare inn og plasserer dem der de skal være. Og det er på dette tidspunktet du vil sette pris på at du allerede har sortert bildene dine og har lagt dem samlet i en mappe. Det gjør jobben din med fotokalenderen mye lettere.

9. Benytt deg av de mange mulighetene det er for å sette ditt eget preg på kalenderen. Pynt den med de tingene som passer til bildene og årstidene. Du kan sette inn og fjerne akkurat så mye du vil, alt kan rettes til, redigeres eller slettes igjen. Husk å sjekke fotokalenderen i forhåndsvisningen når du er ferdig. Her kan du se hvordan den kommer til at se ut når den er trykket. Så hvis noe ser feil ut, gå tilbake og rett det til og lagre på nytt.

10. Lagre fotokalenderen din underveis! Opprett deg som bruker og lagre arbeidet ditt. Da er du ikke nødt til å gjøre hele fotokalenderen ferdig på en gang, men du kan gjøre den ferdig litt etter litt, når du har tid og lyst. I tillegg har du produktet ditt lagret til hvis du finner ut av at du gjerne vil bestille en eller et par stykker til. Da har du til neste år (husk å rette årstall mm), og du har gode julegaver i hus til besteforeldre, venninner eller din bedre halvdel.

Det var våre gode tips og triks til utarbeidelse av fotoalmanakken din, vi håper du blir veldig fornøyd med den. Husk at du kan lage mange andre spennende ting med dine egne bilder på, og du kan lage dem enten med fotoprogrammet vårt eller direkte på hjemmesiden. Du kan blant annet lage en flott CEWE FOTOBOK, du kan fremkalle bilder, lage fotogaver og mye annet.

God fornøyelse!

* Med mindre annet er angitt, er alle prisene oppgitt inklusive mva. og eksklusive forsendelsesomkostninger i henhold til prisliste.

** Fri frakt gjelder ikke ”På døren". Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode pr. ordre! Gjelder ikke kamerautstyr og tilbehør.