Delta i vår store adventskalender og vinn flotte premier!
Kategori
Type
Merke
Pris fra-til
Bursdagskalender Bursdagskalender Bursdagskalender Bursdagskalender

Bursdagskalender

Stort format med plass til mange avtaler

Hold oversikten over alle de viktige bursdagsdatoene med en vakker og personlig kalender. Denne bursdagskalender har masse plass til avtaler og bilder.

  • Variabel startmåned
  • Mye plass for notatene
fra 109,-

Produktopplysninger

Formater:

Liten (ca. 13 x 30 cm)

Stor (ca. 14 x 42 cm)

Leveringsomfang:

Tolv kalendersider pluss forside

Spiralrygg med oppheng

Leveringstid:

6 til 9 hverdager ved henting i butikk

6 til 9 hverdager ved postforsendelse

Du finner mer informasjon om priser og leveringstider her

Alt om det elegante papiret

Finn ut mer om det eksklusive standard digitaltrykket

Husk alle viktige datoer med en flott bursdagskalender

Med en bursdagskalender får du god hjelp til å huske alle merkedagene i familien. Ikke bare står dagene tydelig avmerket i kalenderen. Fordi du selv har fylt den med fine bilder, vil du garantert også huske å se på den – fordi bildene i seg selv hjelper deg til en god start på dagen.

På våre bursdagskalendere kan du selv legge inn akkurat de dagene du ønsker å huske – både bursdager, morsdag og farsdag, bryllupsdager, konfirmasjonsdatoer og så videre.

Du kan også legge inn bilder på datoene, for eksempel av bursdagsbarnet. På den måten blir det enda enklere å se merkedagene, slik at du rekker å sende en blomst eller gave i tillegg til å gratulere på selve dagen.

En bursdagskalender er også svært kjekk å ha i barnehagen og klasserommet. Den vil hjelpe de ansatte til lett å kunne følge med på når både barn og voksne fyller år. Og det lille bursdagsbildet i datofeltet vil gjøre at barna føler seg ekstra viktige på sin store dag – selv før de kan lese.

Slik lager du en bursdagskalender

Vårt gratis program CEWE FOTOVERDEN gjør det enkelt å designe og legge inn datoer til din egen bursdagskalender. Bare følg denne fremgangsmåten:

  1. Last ned programmet, og åpne det.
  2. Velg «CEWE Kalender» under «Produkter» i menyen, og deretter det formatet du ønsker. Du kan lage bursdagskalenderen både som en vanlig veggkalender eller som en avtalekalender.
  3. Huk av for «Egne oppføringer» når du skal velge design. Da får du opp utformingene som lar deg legge merkedager automatisk inn i datofeltene.
  4. Klikk på datoområdet, og legg inn bursdagene og eventuelle andre merkedager under «Egne oppføringer». Du velger selv hvilken tekst som skal stå der, og kan legge inn et lite bilde på datoen. Ved å huke av for «Helligdager» øverst i høyre felt, legges også helligdager som påsken, pinse, 17. mai osv. automatisk inn i kalenderen.
  5. Til slutt pynter du kalenderen med forsidebilde og et koselig bilde for hver enkelt måned. Hvis du ønsker, kan du endre både skrifttype og -farge, og leke deg med rammer, cliparts og så videre.
  6. Se over kalenderen. Har du fått med alle datoene? Er utformingen slik som du ønsker? Hvis du heller vil prøve et annet design, kan du begynne fra punkt 2 igjen – nå vil forhåndsvisningen vise januar måned med eventuelle bilder og oppføringer. (Et lite tips: Legg inn en oppføring i januar selv om måneden egentlig skal være tom, og slett den etterpå.)
  7. Når du er fornøyd, legger du kalenderen i handlekurven og gjennomfører bestillingen.

Tips til bursdagskalenderen

Fordelen med å lage din egen kalender, er selvfølgelig at du kan lage den akkurat slik du ønsker. For å spare deg for unødig prøving og feiling, har vi likevel samlet noen råd.

Det viktigste er å huske at datofeltene er relativt små. Det betyr at gruppebildet fra fjorårets barnebursdag heller bør være hovedbilde for måneden. På selve datoen vil portrettbilder eller liknende fungere bedre.

Velg en skrifttype og -størrelse som er lett å lese i selve kalenderen. I månedsnavn og på forsida kan du leke deg friere med løkkeskrifter og liknende.

Hvis du vil endre startmåned, for eksempel for å la kalenderen følge barnehage- eller skoleåret, styrer du dette ved å klikke på «Endre produktdetaljer» nederst på skjermen.

En flott gave

Når du først har lagd din egen bursdagskalender, er det enkelt å lage flere. Kanskje du skal glede foreldre eller besteforeldre med deres egen spesialtilpassede kalender? Eller gi en til barnet som nettopp har flyttet hjemmefra og trolig har hodet fylt av helt andre ting enn onkelens 50-årsdag? Hvis du trenger hjelp til å legge inn de aktuelle bursdagene, kan du som regel finne den på Facebook. Eller du kan spørre…

Lykke til med bursdagskalenderen!