Bloggen:
Kundesenter:
Våre butikker:

Lerretsbilder med dine egne flotteste bilder

Lag foto på lerret med dine egne bilder. Har du et par veldig fine bilder du selv har tatt som du gjerne vil lage et flott veggbilde av? Les videre nedenfor her, hvor vi har laget en topp 5-liste over hva du må være oppmerksom på når du skal lage fotolerreter til veggen.


Leveringstid: 7-10 virkedager


Fotolerret med ramme

Ramme Art - Fra 399,- Ramme Havana Floaters - Fra 299,-
Velg farge på rammen:

Sort Gull Sølv Blå Rød Hvit
Rammetype - Havana Floaters (Blå)
Bestill med denne rammen

Kjøp mer - spar mer!

Få 10% rabatt på
CEWE VEGGBILDER
Bestill 4 stk.
Bruk verdikoden: NUWALLART10
Få 15% rabatt på
CEWE VEGGBILDER
Bestill 5 stk.
Bruk verdikoden: NUWALLART15
Få 20% rabatt på
CEWE VEGGBILDER
Bestill 6 stk.
Bruk verdikoden: NUWALLART20

Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode per ordre!

Se alle kundefordeler

Foto på lerret med ditt eget bilde – hva må du være oppmerksom på?

Les denne topp 5-lista for å få det beste resultatet med fotolerretet ditt:

 1. Det aller viktigste er selvfølgelig at du velger det riktige motivet til fotolerretet ditt. Så tenk deg godt om hvilket bilde du gjerne vil ha opp på veggen. Noen velger et søtt bilde av de fine barna, andre vil gjerne ha naturbilder fra hagen eller fra en tur i skogen, og andre igjen liker å ha stemningsfulle reisebilder på veggen.
 2. Deretter må du også ta stilling til praktiske ting som:
  • Hvilket format skal bildet ditt på lerret ha? Kvadratisk, rektangulært eller panoramaformat?
  • Hvilken størrelse skal det ha? Du kan lage bilder fra 20 x 20 cm og opptil over 1 meter x 1 meter
  • Skal bildet ditt være med eller uten ramme rundt?
  • Vil du ha pynt på bildet ditt i form av clip arts, skrift og skygger på bildet ditt?
  • Skal det være i farger eller svart/ hvitt?
 3. Kikk på omgivelsene i det rommet lerretsbildet ditt skal henge. Kikk på veggen - hvor mye plass er det? Hvordan er rommet innredet, hvilke farger er det der? Sørg for at fotolerretet ditt passer til de andre tingene i innredningen din.
 4. Hvor mange bilder på lerret skal du ha? Vil det være finest bare med et enkelt, eller er det plass til at du kan lage en collage med en serie bilder på lerret?
 5. Lag lerretsbildet på nettet! Da kan du lage det i fred og ro akkurat når det passer deg. Her hos CEWE Japan Photo kan du enkelt designe fotolerretet ditt og laste opp det bildet du vil ha trykket på. Velg mellom forskjellige leveringsmuligheter.

Lag lerretsbilder og andre veggbilder hos CEWE Japan Photo

Bildene dine på lerret blir trykket på ekte fotolerret. De kan henge hvor som helst i boligen, og du trenger ikke ta hensyn til gjenskinn fra vinduer, lamper osv. Bildene leveres spent opp på en kileramme av tre, som bildet brettes rundt. Du må derfor være oppmerksom på at 3 cm av bildet ditt blir brettet rundt kanten hele veien rundt. Husk at du også kan lage andre flotte veggdekorasjoner med dine egne bilder. Du kan få dem forstørret og trykket på tre eller alu-plate, og du kan lage en fotobok eller en flott fotokalender her hos oss.

God fornøyelse med å lage lerretsbildet ditt!

* Med mindre annet er angitt, er alle prisene oppgitt inklusive mva. og eksklusive forsendelsesomkostninger i henhold til prisliste.

** Fri frakt gjelder ikke ”På døren". Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode pr. ordre! Gjelder ikke kamerautstyr og tilbehør.