CEWE FOTOVERDEN App

  • Rask installasjon
  • Design fotoprodukter når som helst
  • Lagre fotoprosjekter permanent i appen

Systemkrav iOS:

iOS 12 eller nyere

Systemkrav Android:

Android Versjon 5.0 eller nyere

Systemkrav Windows:

Windows 7 eller nyere - 1,4 GHz prosessor - 2 GB RAM, 5 GB fri plass.

Systemkrav Mac:

MAC OS 10.10 (64Bit) eller nyere - 1,4 GHz prosessor - 2 GB RAM, 5 GB fri plass.

Systemkrav Linux:

64 bit - 1,4 GHz prosessor - 2 GB RAM - Min. 5 GB fri plass.

Slik lager du en CEWE FOTOBOK i programvaren

Lag flotte bildeprodukter og fotogaver i fotoprogrammet vårt, CEWE Fotoverden

Oppdag alle de kreative mulighetene og spennende funksjonene i CEWE Fotoverden-programvaren.

Den nye editoren i CEWE Fotoverden

Det har aldri vært så enkelt og greit å designe bildeproduktene sine, som i den nye editoren. Vi har vurdert funksjonene og brukervennligheten på nytt, og optimalisert dem noen steder, slik at du raskt får tilgang til funksjonene du vil bruke. I tillegg kan du nå velge hjelpefunksjonen på hvert designtrinn, og få svar på vanlige spørsmål ved hjelp av bare ett klikk. .

Velg mellom enda flere stilarter for din CEWE FOTOBOK

I fotoprogrammet finner du flere enn 30 forhåndsinstallerte stiler – og du kan laste ned enda flere! Vi har utvidet biblioteket med stilarter, slik at du kan velge mellom enda flere design til din fotobok – hvis du ikke ønsker å lage ditt eget fra bunnen av. Våre stilarter er forhåndsdesignede sider som inkluderer bakgrunn, clip arts, masker og rammer. Du kan enkelt sortere dem etter tema og anledninger.

Stilige temamaler for enhver anledning

Ønsker du å designe din CEWE FOTOBOK for en spesiell anledning? Nå er det enda enklere! Enten det er bryllup, reise eller babybok – i fotoprogrammet finner du bokmaler som passer for en rekke anledninger. Det er bare å laste ned malen, sette inn bilder og tekst og tilpasse den selv om nødvendig.

Få hjelp av assistenten

Vi har ofte store mengder bilder å velge mellom, og det kan ta tid å finne de rette motivene. Vår forbedrede fotobok-assistent hjelper deg med å velge de beste bildene dine, og distribuerer dem automatisk til sidene i fotoboken din. På denne måten kan du begynne jobben med å designe fotoboken enda raskere.

Bedre bildeutsnitt takket være ansiktsgjenkjenning

Aldri mer beskårne hoder på bildene i fotoboken din! Det nye ansiktsgjenkjenningssystemet bestemmer det beste bildeutsnittet for portretter. Den intelligente funksjonen gjenkjenner automatisk om det er et menneske. På denne måten kan du være sikker på at alle kan ses tydelig på bildeminnene dine.

Nye produkter og funksjoner i CEWE Fotoverden-programmet

Disse produktene er nye i programvaren

Effektlakk på din CEWE FOTOBOK

I 2018 mottok vi en TIPA-pris for dette! CEWE FOTOBOK med effektlakk i gull, sølv, roségull eller blank effektlakk på omslaget er nå tilgjengelig for XXL Panorama-format. Du kan velge mellom en rekke design eller la kreativiteten løpe fritt.

Fremhev utvalgte elementer med effektlakk

I fotoprogrammet vårt finner du nå over 50 nye bakgrunner med effektlakkbehandling, og over 100 nye designelementer er tilgjengelige for CEWE FOTOBOK. Vi har hørt på tilbakemeldingene fra våre kunder, og har derfor lagt til en rekke abstrakte og geometriske former.

Effektlakk er nå tilgjengelig for kvadratiske kort

Nå kan du få effektlakkbehandling på kort i størrelse 14 x14 cm. Disse får du i sett på 10 inkl. konvolutter. Lag kvadratiske kort med effektlakk i høy kvalitet, og velg mellom over 90 design!.

Nyhet fra CEWE VEGGBILDER

Vårt fotolerret har alltid vært av høy kvalitet og kommet med en solid treramme, men nå er denne populære klassikeren også tilgjengelig i formatet 30 x 45 cm.

Ett program for alle dine kreative idéer

Bli overbevist av vårt enkle fotoprogram

  • Lastes ned gratis til Mac, Windows og Linux
  • Rask og enkel installasjon
  • Det største utvalget av designmuligheter
  • Enkelt og intuitivt
  • Tilgang til bilder fra CEWE MyPHOTOS, Facebook eller Instagram
  • Design bildeprodukter uten internettilgang og bestill de enkelt online
  • Lagre bildeprodukter permanent på PC-en
Last ned fotoprogram

Lag personlige fotobøker og unike fotogaver med dine egne bilder

Åpne opp en verden av kreative muligheter med fotoprogrammet CEWE Fotoverden.

Lag flotte bildeprodukter med vårt prisvinnende fotoprogram

I vårt gratis fotoprogram, CEWE FOTOVERDEN, kan du lage og designe bildeproduktene dine akkurat slik du vil ha dem. Vi har blitt kåret best i test opptil flere ganger – både for våre bildeprodukter og tjenester. Fotoprogrammet laster du enkelt ned til din PC eller Mac, og så er det bare å sette i gang med å lage spennende bildeprodukter og fotogaver!

Fordeler ved å utforme dine bildeprodukter i CEWE Fotoverden-programvaren

Det er helt gratis å laste ned fotoprogrammet vårt. Og ved å gjøre det får du tilgang til vårt store utvalg bildeprodukter og fotogaver, som du kan lage med dine egne bilder. Fremkall bilder, lag flotte veggbilder, personlige fotobøker og fotokalendere i ro og mak. Prosjektene dine kan du lagre, og fortsette å jobbe med ved et senere tidspunkt hvis du ikke blir ferdig med en gang. I fotoprogrammet vårt vil du også få tilgang til et stort utvalg maler, stilarter, cliparts, masker og rammer til din CEWE FOTOBOK og våre andre bildeprodukter – du kan til og med laste ned flere! Prøv gjerne ut våre nye kunstskinn og lerrets-omslag med effektlakk til din neste CEWE FOTOBOK. For disse nyhetene vant vi en TIPA Award i 2020!

Last ned CEWE Fotoverden enkelt til din PC eller Mac

Livet er fullt av uforglemmelige øyeblikk som fortjener å komme frem i lyset. Bevar minnene dine og opplev dem på nytt! Fotoprogrammet CEWE Fotoverden gir deg det beste utgangspunktet for å fortelle dine historier på unike og personlige bildeprodukter. Last ned CEWE Fotoverden fra nettsiden vår, og kjør installasjonsfilen med en gang – det eneste du trenger å huske på er å ha internettilgang under installasjonen.

Lykke til med å lage flotte bildeprodukter og fotogaver!