Delta i vår store adventskalender og vinn flotte premier!
Kategori
Type
Merke
Pris fra-til
Bildefremkalling Bildefremkalling Bildefremkalling Bildefremkalling

Bildefremkalling

Fascinerende fargenøyaktighet: Vi trykker de flotteste bildene dine i mange formater og på fotopapir av høy kvalitet – med hvit kant etter ønske!

  • Strålende bildekvalitet
  • Fotopapir av høy kvalitet
  • Velg mellom flere forskjellige formater
  • Vi gir mengderabatter på bildefremkalling
fra 0,79

Produktopplysninger

Formater:

Originalformat: fra kvadratisk til 16:9

Klassiske formater: fra 10 x 13 cm til 13 x 18 cm

Utforming:

Velg hvit eller farget kant.

Papirkvaliteter:

Standard-fotopapir blankt
Standard-fotopapir matt
Papirtykkelse: 230 til 240 g / m²


Økonomi-fotopapir
Papirtykkelse: 200 til 210 g / m²

Sideforhold:

Originalformat (full kopi)

Klassisk format (2:3, perfekt for bilderammer)

Leveringstid:

5 til 8 hverdager ved henting i butikk

5 til 8 hverdager ved postforsendelse

Du finner mer informasjon om priser og leveringstider her

Oversikt over alle formatene

Velg blant fire forskjellige formater!

Våre papirkvaliteter

Velg mellom tre forskjellige varianter av høy kvalitet

Få bildet ditt fremkalt i ønsket størrelse

Velg mellom originalformat og klassisk format

Få best mulige resultater

La oss optimalisere bildene dine automatisk!

Automatisk bildeoptimalisering

Med denne forhåndsinnstillingen blir alle bildene analysert og ved behov korrigert for å få et ideelt resultat. Kontrasten og metningen til fargene blir forbedret. Eventuelle feilfremkallinger og misfarginger reduseres. Mer belysning av skygger på mørke bildepartier gir betydelig flere detaljer. Hvert motiv får dermed sin unike korreksjon som er tilpasset det respektive bildeinnholdet. Det grunnleggende inntrykket blir ikke endret av optimeringen.

Få dine fineste bildeminner i fysisk form

Bestill fremkalling av bilder og foto raskt og enkelt på nett

Fremkall bildene dine i den beste kvaliteten hos CEWE Japan Photo

Selv om skjermene på mobil, PC og nettbrett er store og flotte for tiden, så foretrekker mange av oss å holde favorittbildene våre i hånden eller bla gjennom et fotoalbum fylt opp med gode minner. Fremkalte bilder egner seg også veldig godt som dekorasjon i hjemmet – enten ved å plassere de i en ramme, henge de opp på veggen eller sette de i fotoholdere. Hos oss kan du fremkalle bilder og foto med bare noen få klikk, og få bildene i fysisk form på fotopapir av høy kvalitet.

Få bildene dine fremkalt på fotopapir av høy kvalitet

Bildeminnene dine fortjener det beste! Vi bruker fotopapir fra Fujifilm, som sikrer at bildene dine får den kvaliteten de fortjener. Du kan velge mellom tre forskjellige papirkvaliteter: Standard-fotopapir matt, Standard-fotopapir blankt og økonomi-fotopapir. Og hvis du ønsker, kan du få fremkalt dine bilder med hvit eller farget kant. Så er det bare å sette i gang med å lage den scrapbook-en du alltid hadde lyst til å lage, putte de inn i et fint album eller dekorere hyller og kommoder med et fremkalt bilde i ramme. Dette er også flotte gaveidéer som mottakeren garantert kommer til å bli glad for!

Det er enkelt å bestille bildefremkalling på nett

Det er hverken vanskelig eller spesielt tidkrevende å bestille bildefremkalling. Det eneste du trenger å gjøre er å laste opp bildene dine på nettsiden vår eller i vårt gratis fotoprogram. Velg ønsket fotopapir og format, og beskjær bildene og legg på hvit eller farget kant hvis du vil det. Så er det bare å sende inn bestillingen. De fremkalte bildene kan du få levert hjem til deg, eller så kan du hente de i din nærmeste CEWE Japan Photo-butikk. Har du ikke tid til å vente? Da kan vi anbefale deg å ta turen innom en av våre butikker! Her kan du nemlig printe ut ekspressbilder raskt og enkelt fra mobil, minnepenn eller minnebrikke på våre CEWE Fotostasjoner. Da får du bildene dine med deg hjem samme dag!