Bloggen:
Kundesenter:
Våre butikker:

Hvorfor velge CEWE?

Hent i butikk

Få billigere frakt

100% fornøydgaranti

På alle CEWE bildeprodukter

Klimanøytral produksjon

Gjelder alle merkeprodukter

Rask og grei levering

Flere leveringsmåter

Testvinner

Vi vinner gang på gang!

Julekort

Et personlig julekort er kanskje den enkleste og fineste julehilsenen du kan gi! Nå kan du gjøre årets julehilsen ekstra personlig ved å ha egne bilder trykket på julekortene du sender til familie og venner. Her kan du velge mellom det klassiske julekortet, foldekort eller postkort av ulik størrelse. Du kan også bestemme hvilken papirkvalitet du ønsker. Velg et bilde og prøv deg frem med tekst, design og layout i vår utformingsforslag. Julekortene kommer i sett med 10 stykk.


Leveringstid: 7-10 virkedager.

Image Teaser
Veggbilder

Gavekort 

Et gavekort er alltid en god idé til en bursdag, et bryllup eller andre begivenheter. Velg mellom 6 forskjellige beløp. Gavekortet kan brukes på hele produktsortimentet fra CEWE FOTOBOK, invitasjoner, kalendere, fotogaver osv.

Julekort – Lag julekortene dine hos CEWE Japan Photo

Lag julekortene dine på nettet i år! Det er raskt og enkelt. Jula kommer som alltid raskere enn vi tror, og plutselig er det tid til å skrive julekort. I stedet for å stresse over alle kortene du må rekke å kjøpe og skrive, har vi her laget en topp 10-liste over gode råd til å få julekort-skrivingen til å gå som en lek – og til og med en morsom og koselig lek. Er du interessert? Les videre her.


Topp 10-liste over hva du må huske når du skal til å lage årets julekort. Bare se her:

  1. Husk dette punktet, det er det viktigste: Lag julekortene dine på nettet hos Japan Photo! Her kan du velge forskjellige flotte kort med eller uten designmal. Dessuten kan du pynte med forskjellige cliparts.
  2. Lag julekortet ditt på nettet! Men blir det ikke litt upersonlig da? Nei det gjør det ikke - tvert imot. Du designer selv julekortet ditt, får dine egne bilder trykket på og skriver en personlig hilsen til mottakeren. Mer personlig kan det faktisk nesten ikke bli.
  3. Velg en stil til julekortene dine. Skal det være sukkersøtt eller romantisk? Eller sprøtt og morsomt? Kikk gjennom alle bildene dine av familien, juleferien, hundene, eller hva du ellers vil ha bilder av på julekortene dine. Finn de bildene du liker eller ta noen nye hvis det er nødvendig. Sørg for at teksten din på julekortet passer sammen med den typen bilde du har valgt å få trykket på.
  4. Få eventuelt tatt bilder hos en profesjonell fotograf. Da har du et godt motiv til julekortene og kanskje også til å lage et flott veggbilde, kanskje et bilde på lerret eller en annen flott dekorasjon til hjemmet ditt.
  5. Lag en liste over dem du skal sende julekort til i år. Det er ikke alltid man bare kan skrive til nøyaktig de samme som i fjor, noen ting kan ha endret seg. Kanskje noen bekjentskaper har glidd i bakgrunnen, og kanskje det har kommet noen nye vennskap?
  6. Sjekk og dobbeltsjekk om du nå har husket å skrive julekort til alle! Du må endelig ikke glemme noen. Jula er jo vår viktigste høytid, og den tiden på året vi virkelig husker våre kjære. Mange blir så glade for å få et julekort fra en god venn man kanskje ikke har så mye kontakt med lenger. En julehilsen gleder alltid.
  7. Skriv julekortene dine i god tid, også selv om du lager julekort på nettet. Vær oppmerksom på når de senest må bestilles og sendes. Det kan du finne informasjon om på Postens hjemmeside og her på siden vår når tiden nærmer seg. Og husk at det også er koseligere å skrive julekort når man ikke har det for travelt.
  8. Til de julekortene du mottar selv: Heng dem opp på en tråd med små treklyper eller sett dem på en hylle eller i vinduskarmen. Eller vipp dem over en tråd.
  9. Kjøp eventuelt et ark julemerker til å sette utenpå konvolutten. Da pynter du kortet ditt og konvolutten og du støtter et godt formål.
  10. Len deg tilbake og slapp av med en god kopp kaffe og litt julegodt før du skal i gang med julegavehandelen.

Husk at du også kan lage en fotobok med alle de flotte bildene. Da har du et fint minne om den fine juletiden som du alltid kan ta fram og nyte igjen og igjen.

God fornøyelse med å lage dine CEWE Japan Photo julekort – og gledelig jul!

* Med mindre annet er angitt, er alle prisene oppgitt inklusive mva. og eksklusive forsendelsesomkostninger i henhold til prisliste.

** Fri frakt gjelder ikke ”På døren". Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode pr. ordre! Gjelder ikke kamerautstyr og tilbehør.