Bloggen:
Kundesenter:
Våre butikker:
Image Teaser

Innbydelser 2019 til alle fester!

Skal du feire noe til våren? Da skal du vel lage flotte innbydelser med egne bilder på her hos CEWE Japan Photo! Du kan både lage invitasjoner til fest og barnebursdag samt innbydelser til bryllup, dåp og mye mer.

Lag innbydelser til årets fester!

Det kan ikke komme som en overraskelse, bursdager feires hvert år! Uansett om du skal lage invitasjoner til barnebursdag eller invitasjoner til bursdag for voksne, kan du lage dem her hos CEWE Japan Photo. Når først datoen er på plass og du har et fint bilde av bursdagsbarnet, er du klar til selv å designe innbydelsene dine. I tillegg kan du også lage invitasjoner til mange andre fester!

Se her hvilke fester du kan lage invitasjoner til:

  • Invitasjoner til bryllup: Har ditt livs utkårede sagt ja, så dere skal gifte dere? Lag flotte invitasjoner med et fint bilde på av dere to sammen. Kanskje du har et veldig fint bilde fra før, ellers kan dere ta et nytt spesielt for anledningen. Du kan velge mellom forskjellige designmaler til bryllupsinvitasjonen din, og du kan også velge forskjellige typer innbydelser. Til en så stor begivenhet som et bryllup, er det mange som velger stilige dobbeltkort. På kortene kan du selv bestemme om det bare skal være et enkelt bilde av det fine paret på, eller om det skal være flere. Dessuten kan du lage kort med effektlakk, hvor du fremhever effekter på bryllupsinnbydelsen som hjerter, datoen eller lignende.

  • Invitasjoner til dåp: Har dere fått en liten nykommer, skal hun jo få tildelt et navn. Mange feirer barnedåp, andre har navngivningsfest. Uansett hva dere velger å gjøre, vil dere nok gjerne invitere familie og venner til å komme og feire at det lille barnet får navnet sitt. Det kan du lage innbydelser til her! Ta et veldig søtt bilde av det lille dåpsbarnet og lag et fint kort. Du kan finne mange maler til innbydelser, og det er også mange som passer til dåpsinvitasjoner.

  • Invitasjoner til barnebursdag: Barna elsker å invitere vennene sine til fest, så selvfølgelig skal de også ha flotte innbydelser til festen sin. Og hvilket barn ville ikke synes det var gøy med et bilde av ham selv på bursdagsinvitasjonen? Også disse invitasjonene kan du lage med maler, eller du kan designe dem helt selv.

  • Invitasjoner til avgangsfest: Kanskje du ikke har barnebursdager mer, fordi barna dine har blitt for store. Men de feires jo allikevel, bare kanskje ikke på samme måte og kanskje ikke mer med gøyale innbydelser til barnebursdag. Når ungene blir store, kommer det derimot andre fester å invitere til, og hvis du ikke allerede har gjort det, må du på et tidspunkt også i gang med å lage invitasjoner til konfirmasjon eller innbydelser til avgangsfest. Her vil de unge selv kanskje være med på å lage invitasjonene, velge design og ikke minst bilde.

Uansett hva du har invitert til av store og små fester i årets løp, er det begivenheter som har gitt deg gode minner. Ta vare på disse minnene i en CEWE FOTOBOK eller lag familiens helt egen årbok hvor du kan sette inn alle de fine bildene og ta dem fram og nyte dem igjen når du har lyst.

Invitasjoner på nettet - lag invitasjoner med mal eller uten

Der er bare 2 ting du må ha klart når du lager invitasjoner for 2019 hos oss: For det første må du ha alle de praktiske opplysningene på plass. Det vil si at du må vite hva det skal inviteres til, hvem som skal inviteres, hvor festen skal feires og når osv. I tillegg må du selvfølgelig ha et fint bilde du gjerne vil ha trykt på kortet. Hvordan gjør du det da? Det er veldig enkelt, og du kan velge en av våre mange designmaler til invitasjonen din hvis du vil. Les her og se hvor enkelt det er.

Når du skal lage innbydelser, kan du velge å lage dem her direkte på hjemmesiden vår, eller du kan hente vårt gratis fotoprogram og designe dem der. Uansett hvilken løsning du velger, kan du lage innbydelsene dine hjemme i ro og mak.

  • Velg kortet du vil lage. Vi har både enkeltkort og dobbeltkort og de finnes både som stående og liggende samt i XL-format.

  • Design kortet ditt med hjelp fra en av de mange malene våre til invitasjoner eller gjør det selv

  • Last opp bildet du vil ha på invitasjonen

  • Legg til pynt eller flotte effekter i gull og sølv

  • Bestill og gled deg til å få kjempefine invitasjoner

Morsomme eller søte innbydelser? Les om mulighetene dine her

Du velger selv stilen på kortene dine. Dermed kan du både lage morsomme innbydelser, fine og søte innbydelser osv. Alt kommer an på hvilket bilde du velger til innbydelsen din og hvilken stil du treffer med ordene dine. Noen vil ha en fin og høytidelig seremoni i kirken til dåp eller bryllup, andre vil ha en avslappet og uhøytidelig stemning. Det er det samme når du lager invitasjoner til andre fester. Husk at det er din fest, så det er du som bestemmer.

Du kan også lage menyer og bordkort i ditt eget design og med ditt eget bilde. Husk også takkekort til når den store festen er overstått. Dem kan du også lage med ditt eget bilde, så invitasjonene og kortene dine blir laget i samme design.

Alle innbydelsene våre leveres i pakker á 10 stk. med konvolutter. Skulle du ikke være fornøyd med innbydelsene dine, tilbyr vi deg fornøydgaranti. Kontakt kundeservicen vår, så finner vi sammen en løsning du kan bli fornøyd med.

God fornøyelse med å lage innbydelser og god feiring!

* Med mindre annet er angitt, er alle prisene oppgitt inklusive mva. og eksklusive forsendelsesomkostninger i henhold til prisliste.

** Fri frakt gjelder ikke ”På døren". Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke 1 verdikode pr. ordre! Gjelder ikke kamerautstyr og tilbehør.