Bryllup

Fra ‘Save-the-date’ til takkekort: Her finner du det du trenger til den store dagen.

SE PRODUKTVALG Kort og invitasjoner

Bryllup

Lag dine egne bryllupsinvitasjoner

Kort og invitasjoner

Lag dine egne kort og invitasjoner til bryllupet

Alt du trenger for å lage nydelige bryllupsinvitasjoner, meny- og bordkort og takkekort. Design det fra bunnen av eller velg ett en av våre vakre designmaler.

Dekorer bryllupskortene med elegant effektlakk

Få strålende detaljer på bryllupskortene med effektlakk i gull, sølv eller blank effektlakk

Hvordan skal dine bryllupskort designes?

Du kan velge mellom følgende bestillingsmetoder
VI ANBEFALER

Fotoprogram via PC eller MAC

  • - Mange designmuligheter
  • - Enkel installering på din PC eller MAC
  • - Lagre prosjekter lokalt på PC'en

Bestill på nett

  • - Bestill raskt og enkelt
  • - Ingen installering av programvare
  • - Virker på alle enheter

CEWE FOTOVERDEN App

  • - Alltid lett tilgjengelig
  • - Effektive filtre til bildene dine
  • - Bestill fotoprodukter via app

Lag dine egne bryllupskort hos CEWE Japan Photo

Design nydelige bryllupsinvitasjoner, meny- og bordkort og takkekort raskt og enkelt
Personlige bryllupskort

Personlige bryllupskort: Fra save-the-date til takkekort

Bryllupet er en av livets største og vakreste begivenheter: To mennesker som er glade i hverandre bestemmer seg for å gi hverandre sitt ja! Men før bryllupsdagen må det ofte mye forberedelser til. En dato for bryllupet må finnes, lokaler må bookes, antrekket må på plass, og gjestene må inviteres. Vi kan dessverre ikke gi deg så mange tips til brudekjoler og passende bryllupslokaler, men når datoen og lokalet er på plass så kan du designe bryllupsinvitasjonene hos oss! Her kan dere også lage bordkort og menykort i samme stil som innbydelsene for å skape en rød tråd. Når festen er over og dere er lykkelig gift, er det etter hvert på tide å sende takkekort til alle gjestene som bidro til at dagen ble så fin. Og du har sikkert gjettet det allerede: Men dette kan du selvfølgelig også lage hos oss.

Personlige bryllupskort og bryllupsinvitasjoner

Lag personlige kort og invitasjoner til bryllupet

En bryllupsinvitasjon skal ikke bare informere venner og familie om det kommende ekteskapet, men også vekke forventningene til den store dagen. Og bordkortene og menykortene skal selvsagt matche den øvrige bryllupsdekorasjonen. Hos CEWE Japan Photo kan du velge mellom mer enn 1200 designforslag i forskjellige stiler: Klassisk, moderne, elegant, lekent eller morsomt – dere finner garantert en stil som spiller på lag med slik dere har sett for dere at bryllupet skal bli. Hvis dere heller ønsker å designe bryllupsinvitasjonene, menykort, bordkort og takkekort helt fra bunnen av kan dere selvfølgelig gjøre det også. Sett inn tekst, bilder og cliparts i invitasjonene, og arranger det akkurat slik dere vil. Tips: Benytt gjerne effektlakk i gull, sølv eller blank effektlakk på noe av teksten eller noen av elementene for å gjøre innbydelsene til bryllupet enda lekrere.

Designe bryllupskort og bryllupsinvitasjoner

Invitasjoner og kort til bryllupet er enkelt å lage hos CEWE Japan Photo

Det trenger slettes ikke være vanskelig å lage flotte og unike invitasjoner, bordkort og takkekort til bryllupet. Dette kan dere lage helt enkelt på nettsiden vår, i vårt gratis fotoprogram eller via vår mobilapp CEWE Fotoverden. På en stor dag som bryllupet blir det helt sikkert tatt enorme mengder bilder, og disse fortjener å komme frem i lyset. Hva med å lage et bryllupsalbum med alle de vakre minnene? Så kan dere bla gjennom dagen gang på gang – både på gode og onde dager. Det aller beste bildet fra bryllupet fortjener selvsagt å komme opp på veggen, og vi har et stort utvalg veggbilder som passer perfekt til deres viktigste minner.

Lykke til med planleggingen og god fornøyelse med å lage flotte kort og invitasjoner til bryllupet.