Dåpskort

Inviter til dåp og navnefest med kort designet av deg!

SE PRODUKTVALG Kort og invitasjoner

Dåpskort

Inviter til dåp og navnefest med personlige dåpsinvitasjoner!

Kort og invitasjoner

Dåpskort: Lag nydelige kort med ditt eget bilde

Design personlige dåpsinvitasjoner, bordkort og takkekort til dåpen. Bruk en av våre søte maler eller design det helt selv.

Strålende dåpskort for den store dagen

Pynt dåpsinvitasjonene med nydelig blank effektlakk eller effektlakk i sølv

Hvordan skal dine dåpskort designes?

Du kan velge mellom følgende bestillingsmetoder
VI ANBEFALER

Fotoprogram via PC eller MAC

  • - Mange designmuligheter
  • - Enkel installering på din PC eller MAC
  • - Lagre prosjekter lokalt på PC'en

Bestill på nett

  • - Bestill raskt og enkelt
  • - Ingen installering av programvare
  • - Virker på alle enheter

CEWE FOTOVERDEN App

  • - Alltid lett tilgjengelig
  • - Effektive filtre til bildene dine
  • - Bestill fotoprodukter via app

Lag flotte baby- og dåpskort og inviter til en helt spesiell feiring

De fineste kortene for navnefest, dåp og fødselsdag lager du selv
Personlige dåpskort

Ønsk den lille velkommen til verden

Å plutselig ha en liten baby i hus er både vakkert og spennende. De fleste foreldre ønsker å dele denne gleden med familie og venner, og inviterer til dåp eller navnefest for å feire det nye familiemedlemmet. Hos oss kan du lage søte og personlige invitasjoner, bordkort og takkekort som passer perfekt for både dåp, navnefest eller babyshower. Du kan velge mellom over 250 designmaler, eller du kan velge å lage de helt selv fra bunnen av. Dekorer dåpsinvitasjonen, bordkortet og takkekortet med et bilde av den søte babyen – dette er dessuten nydelige minner for både dere og gjestene og ta vare på.

Dåpskort med tekst og bilde

Babykort og dåpskort med ditt eget bilde

På dåpskortene bør selvsagt bildet av den nyfødte være i sentrum. Mange vil nok si at det ikke trengs noe særlig mer enn dette ene, nydelige bildet på kortet. Men hvis du ønsker å piffe det opp enda litt mer, så har du mange ulike designvalg. Du kan legge til cliparts, rammer, tekst, og du kan velge mellom en av våre mange designmaler. Vår blanke effektlakk eller strålende effektlakk i sølv gjør seg spesielt godt på dåpsinvitasjoner. Denne sørger for å fremheve enkelte elementer, og etterlater seg en effekt som både kan ses og føles. Når du er fornøyd med designet, sender du inn din bestilling. Og så vil du motta dine dåpsinvitasjoner, bordkort eller takkekort etter noen virkedager.

Lag dine egne dåpskort

Det er enkelt å lag dåpskort og flotte bildeprodukter på nett

Når dåpen eller navnefesten er overstått, sitter dere sikkert igjen med mange fine bilder fra den store dagen. Bruk ett eller flere av disse til å designe takkekort som dere kan sende til gjestene for å takke for feiringen og gavene. Et lite tips er å samtidig oppfordre gjestene til å dele bildene de tok med dere – så kan dere fylle en CEWE FOTOBOK, med massevis av søte bilder fra feiringen. Og det aller beste bildet bør selvsagt opp på veggen. hjemme. Både dåpsinvitasjonene, bordkortene og takkekortene til dåpen lages enkelt på nettiden vår, i vår mobilapp eller i vårt gratis fotoprogram.

God fornøyelse med å lage personlige invitasjoner, bordkort og takkekort til dåpen!