Konfirmasjon

Send en flott invitasjon til gjestene og dekorer bordet med stilige meny- og bordkort

SE PRODUKTVALG Kort og invitasjoner

Konfirmasjon

Send en flott invitasjon til gjestene.

Kort og invitasjoner

Tradisjonell og stilfullt eller moderne

Utform innbydelses-, takke-, bord- eller menykortene med personlige bilder og ord!

Gjør invitasjonen til et skikkelig blikkfang!

Pynt konfirmasjonskortene med effektlakk i gull eller sølv, eller blank effektlakk

Overrask gjestene og konfirmanten med stilige konfirmasjonskort

Lag flotte invitasjoner, bordkort og takkekort til konfirmasjonen hos CEWE Japan Photo
Personlige konfirmasjonskort

Få dine konfirmasjonskort akkurat slik du vil ha dem

Og slik som hovedpersonen, konfirmanten, vil ha dem, selvsagt. Når du nå skal i gang med å lage invitasjonene og bordkort til konfirmasjonen, synes du kanskje dette kom litt brått på. Var det ikke bare et kvarter siden ungen var i bleiealder, da? Det føles kanskje som om tiden bare har fløyet av gårde, men nå er poden altså straks konfirmant. Han eller hun er nok også såpass voksen at hen gjerne vil ha et ord med i spillet når konfirmasjonskortene skal lages. Ta en titt i vårt store utvalg av invitasjoner, bordkort, menykort og takkekort – dere finner helt sikkert noe dere begge vil like og kan stå inne for.

Tips til konfirmasjonskort

6 tips til konfirmasjonsdagen og utformingen av konfirmasjonskortene

Her får du noen tips til konfirmasjonsdagen og hva du bør tenke over før dere går i gang med å lage konfirmasjonskortene.

  1. Snakk med konfirmanten. Hvordan ser han eller hun for seg dagen? Finnes det en favorittfarge eller en hobby som bør komme frem på både konfirmasjonskortene og den øvrige dekorasjonen? Det er viktig at konfirmanten får sette sitt preg på feiringen.
  2. Få oversikt over gjestene. Lag en liste med navnene på alle som skal inviteres til konfirmasjonsfesten. Da unngår du å glemme noen, eller å bestille for få eller for mange konfirmasjonsinvitasjoner.
  3. Skal det være noen ekstra stilige konfirmasjonskort? Hvis du ønsker å sette prikken over i-en på invitasjonene, kan vi anbefale deg å sjekke ut vår flotte effektlakk i gull, sølv eller blank effektlakk. Dette brukes for å utheve enkelte elementer på kortene, som tekst og cliparts. Effekten er strålende og kan både ses og føles.
  4. Hvordan skal den øvrige dekorasjonen være? Stemningen blir ekstra god med et flott dekket bord. Som vi nevnte i første tips: Hør med konfirmanten hvilke farger han/hun ønsker at skal gå igjen. Det blir veldig fint dersom blomster, servietter, lys og bordkort er i matchende farger. Bordkortene du lager hos oss kan du dekorere med et flott bilde av konfirmanten, og du kan velge mellom mange forskjellige designmaler.
  5. Lag en gjestebok. La gjestene skrive en liten hilsen til konfirmanten i en gjestebok med bilde av konfirmanten på omslaget. Dette blir en hyggelig minnebok man kan ha med seg resten av livet.
  6. Send takkekort. Når dagen er overstått og konfirmanten fornøyd, så er det på sin plass å sende noen takkekort til gjestene. Lag gjerne takkekortet i samme stil som invitasjonene, og dekorer det med et fint bilde av konfirmanten. Takkekort til konfirmasjonen lager du enkelt hos oss
Design av konfirmasjonskortene

Lag konfirmasjonskort og flotte bildeprodukter enkelt på nett

Du trenger ikke ha noen forkunnskaper i å designe for å lage flotte kort og invitasjoner til konfirmasjonen. Alt lages enkelt på nettsiden vår, i vår mobilapp eller vårt gratis fotoprogram. Velg mellom en rekke flotte maler eller design konfirmasjonskortene helt fra bunnen av. Og når konfirmasjonsdagen er over, sitter dere sikkert igjen med mange gode minner og fine bilder. La bildene få plass i en CEWE FOTOBOK, slik at dere kan bla gjennom den store dagen om og om igjen. Det aller beste bildet av konfirmanten bør selvsagt få en plass på veggen hjemme.

Lykke til med planleggingen av konfirmasjonen og god fornøyelse med å lage flotte konfirmasjonskort!