Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- til en CEWE FOTOBOK
Kategori
Type
Merke
Pris fra-til
Bilde på akryl Bilde på akryl Bilde på akryl Bilde på akryl Bilde på akryl

Bilde på akryl

Kunstverk med dybde: Gi nye dimensjoner til bildene!

Bildet ditt, printet direkte på akryl, ekstra høy glans. Det enkelte motivet blir dermed til et moderne og elegant blikkfang.

  • Ditt  bilde med best mulig glans 
  • UV-direktetrykk
  • Opplev en imponerende dybde
fra 279,-

Produktopplysninger

Formater:

Tilpasset format med millimeterpressisjon

Fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm

Materiale:

Bilde printes direkte på fire millimeter tykt akrylglass

UV-trykk som passer for innen- og utendørs

Leveringstid:

6 til 11 hverdager ved henting i butikk

6 til 11 hverdager ved postforsendelse

Du finner mer informasjon om priser og leveringstider her

Ditt veggbilde i tilpasset format

Bestem målene for motivet ditt individuelt!

Favorittbildene dine som skreddersydd produkt

Enten det er bilde på akryl, Alu-Dibond, hard skumplate eller som Gallery Print – vi lager dine CEWE VEGGBILDER etter ønskemålene dine.

Bestem målene for motivet ditt individuelt!

Oppdag utvalget fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm!

Oversikt over veggopphenget

Fest bildene sikkert på veggen med et perfekt system!

Motivene dine arrangert på en kreativ måte

Finn ut alt om de mange utformingsmulighetene for bildet på akryl!

Moderne uttrykk med flerdelt veggdekorasjon

Enten det er ett eller flere motiver – del opp bildet ditt, og utform rommet på en kreativ måte med dine vakreste bilder.

Utform her

Vårt bilde på akryl som collage

Velg blant en rekke utformingsmuligheter!

De vakreste minnene i ett veggbilde

Kombiner de beste bildene dine i en fotocollage. Sett sammen motivene dine med moderne layout på høykvalitets materialer.

Utform her

Gi bildet ekstra dybde ved å printe direkte på akrylglass

Å printe et veggbilde direkte på akryl, gjør at fargene fremheves og at motivet får en ekstra intensitet og dybde. Kort sagt: Akrylprint gjør dine egne bilder til naturlige blikkfang, som ofte vil få gjestene til å spørre: «Hvem har tatt det bildet?» 

Materialet er derfor perfekt for deg som virkelig ønsker å skape en blikkfang-effekt med ett eller flere bilder, enten det er i storformat på hedersplassen i stua eller som et spenningsskapende designelement i for eksempel gangen eller på kjøkkenet. 

Akrylglass (pleksiglass) gjør bildet ekstra klart og tydelig uansett om det er mørkt eller lyst, og får fargene til virkelig å stråle. Bildene får også stor dybde, med fantastisk detaljrikdom også i helt lyse eller mørke områder. Derfor egner akryl seg også godt for svart/hvitt-bilder

Hvis du skal henge veggbildet på et sted hvor gjenskinn vil være et problem, bør du heller printe bildet på aluplate eller hard skumplate

Velg stilen du ønsker på akrylbildet 

Den store fargeglansen og det moderne uttrykket gjør at direkteprint på akryl er et godt valg for store bilder som virkelig skal være blikkfang. Akrylglass egner seg imidlertid også til bildeveggerog til forskjellige former for kollasjer

  • Lag en fotocollage av favorittbildene dine bak én og samme pleksiglassplate. 
  • Del opp ett slående foto til en flerdelt veggdekorasjon med inntil ni bilder. 
  • Lag et smalt og langt fotopanel av flere mindre bilder – nesten som en gammeldags filmrull. 
  • Beskjær ett praktfoto til et virkningsfullt og stilig panoramabilde. 

Skap den virkningen du ønsker 

Hvor stort veggbilde du ønsker og hvilket format det skal ha, kommer selvfølgelig an på både hvor det skal henge, og på bildet selv. Noen fotografier fortjener all oppmerksomheten en virkelig stor forstørrelse gir, mens andre blir mer virkningsfulle i et mindre format – gjerne i samspill med andre bilder eller interiørdetaljer. 

Du kan også bruke selve formatet til å skape spenning og dynamikk. Tåler både bildet og motivet en kraftig beskjæring oppe og nede? Da kan et skikkelig bredt panoramabilde være akkurat det som skal til. Japan Photo kan lage panoramabilder i akrylglass i opptil 1,5 meters bredde – det blir garantert et blikkfang på veggen din! 

På andre vegger vil mer «vanlige» størrelser og forhold som 40x40 eller 40x60 gi harmonien og uttrykket du ønsker. 

Fleksibilitet til minste millimeter 

Ikke alle bilder passer inn i ferdigdefinerte standardformater. Derfor trenger du ikke beskjære noe for å tvinge bildet inn i en forhåndsbestemt størrelse når du bestiller ditt favorittbilde på akrylglass. 
 

Ved å laste ned vårt gratis fotoprogram CEWE FOTOVERDEN kan du bestille både bildecollager og enkeltbilder på akryl i akkurat det formatet og størrelsen du ønsker. Du velger selv om det skal være kvadratisk eller rektangulært, i alle størrelser og formater mellom 20x20 og 100x150 cm – og justering ned på millimeteren. Fotopaneler kan lages i alt mellom 15 og 20 centimeters høyde, og fra 60 til 120 centimeters bredde. 

Det viktigste for oss er at du blir fornøyd. Derfor får du alltid 100% fornøydgaranti, og kan levere tilbake akrylfotoet hvis det ikke sto til forventningene.