Delta i vår store adventskalender og vinn flotte premier!
Kategori
Type
Merke
Pris fra-til
hexxas hexxas hexxas hexxas

hexxas

Dine favorittøyeblikk som sekskantede bildefliser

Personlig, fleksibelt, moderne: Presenter favorittbildene på en kreativ måte med våre hexxas!

  • Et kunstverk med seks kanter
  • Din collage som flotte bildefliser
  • Kan kombineres og utvides over tid
fra 169,-

Design nå og bestill:

Produktopplysninger

Formater:

  • 18 x 15,6 cm
  • 27 x 23,4 cm

Materiale:

  • Tryket direkte på fem millimeter tykk hard skumplate
  • Trykkes med sju farger

Leveringstid:

6 til 10 hverdager ved henting i butikk

6 til 9 hverdager ved postforsendelse

Du finner mer informasjon om priser og leveringstider her

Bli kreativ med hexxas

Kombiner og utvid personlige favorittøyeblikk

Collage som flotte bildefliser

La deg inspirere!

Produktfilm

Bildene dine som kreativ veggdekorasjon

Personlig og fleksibel: sekskantede hexxas!

Lag et unikt kunstverk med dine egne bilder

Presenter favorittmotivene dine på en helt spesiell måte! Våre hexxas gir deg muligheten til å lage en veggdekorasjon bestående av sekskantede bildefliser. Du kan bruke ett bilde og fordele dette over flere hexxas, eller så kan du sette sammen en collage med flere forskjellige bilder. Våre hexxas er laget av hard skumplate, og du kan velge mellom to forskjellige størrelser på bildeflisene; 18 x 15,6 cm eller 27 x 23,4 cm. Hvor mange hexxas du vil lage er helt opp til deg! Du kan også legge til clip arts eller tekst til motivene. La kreativiteten flomme, og lag en helt unik veggdekorasjon.

Fortell din historie med hexxas

Våre hexxas gjør det mulig å lage en veggdekorasjon som forteller en spesiell historie. Det som er ekstra flott er at du når som helst kan legge til hexxas i veggdekorasjonen din, slik at kunstverket ditt utvider seg over tid. Hvis du for eksempel liker å reise, kan du bruke hexxas til å lage et kunstverk ut av bildene fra favorittdestinasjonene dine. Eller hvis du ønsker å fortelle historien om en helt spesiell anledning, f.eks. bryllupet, så kan du bygge veggdekorasjonen opp av alle favorittbildene dine fra den store dagen. Du kan også dedikere en bildeflis til hvert familiemedlem, og lage et kreativt familieportrett. Og hvis det dukker opp et nytt familiemedlem, kan du helt enkelt bestille en ekstra hexxas med bilde av han eller henne (eller valpen), og bygge på veggdekorasjonen din. Hexxas fungerer også utmerket som dørskilt til rommene i huset, kollektivet eller på kontoret!

Lag hexxas og andre veggdekorasjoner enkelt på nett

Selv om du aldri har designet et veggbilde, plakat eller et annet bildeprodukt før, så vil du helt sikkert lykkes med å designe dine hexxas. Det eneste du trenger å gjøre er å velge ønsket størrelse på bildeflisene og sette i gang med å lage hexxas med dine egne bilder. Og husk at du når som helst kan lage og bestille ytterligere hexxas, og bygge på veggdekorasjonen din. Hvis du heller ønsker deg veggbilder med «bare» fire kanter, så har vi et stort utvalg av andre type veggbilder: Alt fra fotolerret, galleritrykk og hard skumplate til veggbilde på tre. Felles for alle veggbildene er at de lages enkelt på nettsiden vår eller i vårt gratis fotoprogram.