Betalingsmetoder

Du kan betale med de fleste typer kredittkort av typen VISA eller Mastercard i nettbutikken vår. Merk at kortet må være utstedt i norsk eller svensk bank, da det er sperret for utenlandske kort av sikkerhetsmessige og praktiske årsaker. Kontakt gjerne vår kundeservice hvis det skulle være noen spørsmål rundt dette.

Faktura oppleves for mange som en praktisk og risikofri måte å betale på. I samarbeid med Klarna tilbyr vi mulighet for fakturabetaling for privatkunder og bedriftskunder. Når du benytter Klarna faktura får du alltid varene hjem før du betaler, du behøver ikke å oppgi kortinformasjon og du har alltid 14 dagers betalingsfrist. Du kan selv velge om du vil betale hele beløpet med det samme eller om du foretrekker å nedbetale det i løpet av 3 til 24 måneder. Klarna faktura sørger for en enkel og trygg handel.

For mer informasjon om vilkårene, les her.

Velger du Vipps som betalingsmetode vil du fullføre betalingen i Vippsappen på din mobil.

Velger du å få din bestilling levert med Postoppkrav, tilkommer et gebyr på kr 80,- i tillegg til fraktkostnader. Pakken leveres til ditt lokale postkontor og alle kostnader, inkludert frakt og gebyr, betales i sin helhet på postkontoret når du henter forsendelsen.

Du kan handle elektroniske gavekort i alle våre butikker og disse kan løses inn helt eller delvis i de samme butikkene samt for hardware i nettbutikken vår. I nettbutikken er det foreløpig kun mulig å kjøpe gavekort på Min CEWE Fotobok og andre produkter, men en utvidet og mer anvendelig versjon av gavekort er under utvikling.

Global Blue Tax Free Shopping
Er du bosatt utenfor Norge, Sverige, Finland og Danmark kan du benytte deg av Global Blue Tax Free Shopping for rask og enkel tilbakebetaling av mva. Varen(e) må ha en total verdi på minimum 250,- NOK (ekskl. mva.) og fakturaadressen må være registrert på en fast bopel utenfor Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Ønsker du at vi skal legge med sjekk fra Global Blue, huker du av for «Inkluder Global Blue Tax Free skjema» i fanen «Frakt og betaling» underveis i bestillingsprosessen og velger landet du bor i fra nedtrekksmenyen. Vi tilbyr også Global Blue Tax Free Shopping i alle våre fysiske butikker. Vilkår og ytterligere informasjon om Global Blue Tax Free Shopping finner du her.

Svalbard og Jan Mayen
For varer til personer som bor/oppholder seg på Svalbard eller Jan Mayen, er det et vilkår for momsfritak at den enkelte vare må ha en salgspris på minimum 1000,- NOK (ekskl.mva.). Momsfritaket skal dokumenteres med blankett RD-0032 som må være påført tollmyndighetenes utførselsattest senest én måned etter at varen ble levert til kjøper.

Dersom du registrerer en kundekonto på Japan Photo med postadresse på Svalbard, så vil prisene vises automatisk uten moms.

Danmark, Finland og Sverige
Ved omsetning til personer som er bosatt i Danmark, Finland eller Sverige skal momsfritaket dokumenteres med utfylt skjema RD-0032. Varen(e) må ha en total salgsverdi på minimum 1000,- NOK (ekskl. mva.) og kjøperen må dokumentere fritaket med salgsdokument der kjøperens navn og bostedsadresse framgår og innførselsdokument fra kjøpers hjemland som viser innførselsdato og at mva. er betalt.

Tollvesenets attest for utførsel av varer (Skjema RD-0032)
Ønsker du Tollvesenets attest for utførsel av varen(e), vennligst skriv i kommentarfeltet underveis i bestillingsprosessen at du ønsker Skjema RD-0032 vedlagt. Du kan lese mer om tollblanketten her.

Det må ikke gå mer enn én måned fra fakturadato til du fører varen(e) ut av landet. Tollvesenet kan ikke attestere utførselen etter at varen er tatt med ut av Norge. Ferdig utfylt og attestert originalskjema med kontonummer du ønsker pengene utbetalt til, må sendes per vanlig brevpost til følgende adresse innen rimelig tid:

Japan Photo Holding Norge AS v/Økonomiavdelingen
Postboks 43 Holmlia
1201 Oslo
Norge

Vi anbefaler å ta kopi av ferdig utfylt og attestert originalskjema før du sender det inn i tilfelle det skulle bli borte i postgangen. Vi gjør oppmerksom på at det tar lengre tid å behandle brevpost som er sendt rekommandert til nevnte postadresse, og anbefaler derfor å sende det inn som vanlig brevpost.