Kamera

Hos CEWE Japan Photo finner du et bredt utvalg av kameraer i alle prisklasser og til de fleste bruksområder. Hvis du er i tvil om hva du bør velge, bør du lese vår kameraguide.

Tema

Anbefalte kameraer basert på fototema

Populære systemkamera

Populære kompaktkamera

Populære engangskamera

Populære instantkamera

Aktuelt

Kameranyheter

Sjekk ut siste nytt på kamerafronten

Utvalgte kameraer på kampanje

Mer om kamera

Er du på utkikk etter nytt kamera?

Da har du kommet til riktig sted. CEWE Japan Photo har et stort utvalg av kameraer for alle typer bruk til konkurransedyktige priser. Vi fører de nyeste kameraene fra markedsledende produsenter som Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Polaroid m.m. Enten du trenger et lite og enkelt kamera som passer i lommen eller et større systemkamera for å fange de store øyeblikkene, har vi kameraet for deg.

Her finner du alt du trenger innen blant annet systemkamera, kompaktkamera, videokamera, viltkamera, instantkamera fra Polaroid og Instax og engangskamera. Utvalget inneholder alt fra enkle og rimelige kameraer, til toppmodellene som gir bilder av ypperste kvalitet og 4K-video. Vi anbefaler å lese kameraguiden hvis du er usikker på hvilket kamera du skal velge.

Handle kamera hos CEWE Japan Photo

Når du velger deg et nytt kamera hos CEWE Japan Photo skal du oppleve god service før, under og etter kjøpet.

Vi er en trygg og sikker fotobutikk på nett. Har du noen spørsmål til et kamera eller ordren din, kan du kontakte vår norske kundeservice, som vil hjelpe deg. Du kan også lese mer om hvert kamera inne på produktsidene. Vi tilbyr også SuperSikring på flere av kameraene i de høye prisklassene – 100% trygghet og ingen egenandel.

Hos oss har du to muligheter for kjøp av kamera: Handle på nett eller reserver i butikk. Vi har CEWE Japan Photo-butikker over hele landet, se butikkoversikten for å finne din nærmeste. Når du handler kamera i nettbutikken, kan du få det levert til butikk, til utleveringssted eller levert hjem med standard- eller ekspresslevering.

Du kan betale med Klarna, Vipps eller gavekort.

Alt av tilbehør til kameraet ditt

Hos oss finner du ikke bare drømmekameraet ditt, men også alt du trenger av fototilbehør og objektiver til både profesjonell og hobby-bruk. Vi har objektiver til alle typer fotografering, se for eksempel anbefalingene for makrofotografering og portrettfotografering.

I tillegg til objektiv til systemkamera, har vi også alt annet du måtte trenge til fotograferingen, som ekstra batterier, minnekortblits, studiolys, stativ, gimbal, fotohansker, kameraveske og mye, mye mer. Ta en titt på alt fototilbehør her.

Er du ute etter litt inspirasjon til fotografering eller guides til fotoutstyr? Ta en titt på sidene våre for tema og inspirasjon for å fordype deg videre.

Kom innom butikkene våre

Ønsker du å se, kjenne og prøve kameraet før du kjøper det? Da kan du ta turen innom din nærmeste CEWE Japan Photo-butikk. Her møter du hyggelige medarbeidere som har god kunnskap om kamera og fotoutstyr som kan hjelpe deg å finne det du trenger. I butikkene finner du også mye tilbehør og annet moro til fotograferingen, samt et stort utvalg av bildeprodukter som du kan lage med bildene du tar med kameraet.