Brukeravtale fra CEWE Norge

Versjon 16.04.2024

1. Om CEWE Norge

CEWE Norge AS med org.nr. 965 321 039 («CEWE» eller «vi»/«oss») er Europas ledende produsent av personlige fotoprodukter. CEWE er ansvarlig for nettstedene japanphoto.no og cewe.no. Vi fokuserer på høy kvalitet og kundetilfredshet, og jobber aktivt med å tilpasse oss en verden som er i konstant forandring. Det er viktig for oss at bildene dine alltid blir trykket på kvalitetsprodukter, enten du bruker bildene i en CEWE FOTOBOK, eller om de blir til et CEWE Veggbilde. Denne avtalen om bruk av CEWEs nettsteder og tjenester («Brukeravtale») inngår du som kunde med CEWE. Ved å registrere deg med brukerkonto på japanphoto.no eller cewe.no, bruke våre tjenester i butikk eller på nett eller ved å gjennomføre en betaling for en tjeneste eller vare fra CEWE, godtar du Brukeravtale og Personvernerklæringen for CEWE presentert deg før registrering eller bruk av våre tjenester. For kjøp må du også godta våre Kjøpsvilkår. Disse dokumentene sammen med eventuelle tilleggsvilkår opplyst av CEWE for ditt kjøp utgjør avtalen mellom deg som kunden og CEWE som leverandøren. Denne brukeravtalen gjelder alle tjenester CEWE tilbyr både på nett og i butikk. Avhengig av hva du bruker på våre nettsteder gjelder forskjellige deler av denne Brukeravtalen.

2. Avtalens varighet og endringer

Vilkårene gjelder fra den dagen du har registrert deg som bruker eller på annen måte har akseptert disse vilkårene, enten gjennom at du kjøper et produkt fra CEWE i butikk eller på nett, eller bruker våre tjenester. For å kjøpe et produkt eller tjeneste er du nødt til å akseptere brukeravtalen og øvrige vilkår. Avtalen løper inntil den sies opp av en av Partene, eller ved at du avslutter din brukerkonto. Dersom du ikke er aktiv på din konto i 3 år, anser vi brukerkontoen som passiv og Brukeravtalen som terminert. Du kan når som helst si opp Brukeravtalen med umiddelbar virkning ved å sende en e-post til kundeservice@japanphoto.no eller gå inn på Min konto på cewe.no eller japanphoto.no og slette din bruker. Vi har rett til å endre vilkårene i Brukeravtalen. Dersom vi foretar større endringer (endringer som har betydning for deg), vil vi informere deg om disse slik at du får mulighet til å godkjenne de nye vilkårene. Slike endringer er for eksempel at vi ønsker å behandle dine personopplysninger til et nytt formål. Dersom du ikke ønsker å godta de nye vilkårene, kan du si opp Brukeravtalen på samme måte som nevnt ovenfor. Små endringer i vilkårene, for eksempel at vi endrer vår kontaktinformasjon, kan vi foreta uten forhåndsvarsel.

3. Tjenester fra CEWE

3.1 Generelt om tjenester
Denne Brukeravtalen gjelder alle tjenester du bruker fra CEWE, enten det er i butikk eller på et av våre nettsteder.

3.2 Brukerkonto
Brukerkonto er gratis og åpent for alle privatpersoner som har fylt 16 år. Ved registrering må du oppgi mobilnummer, e-postadresse, navn og adresse. Du er ansvarlig for at opplysninger du gir om deg selv er korrekte og oppdaterte.

3.3 Gjestekonto
Du har mulighet til å handle som gjest på japanphoto.no uten å måtte opprette konto. Din bruk av våre tjenester innebærer likevel at du godtar denne Brukeravtalen.

3.4 Bestille produkter
Avtalen mellom CEWE og deg om kjøp er først bindende når vi har akseptert bestillingen din og du har mottatt en ordrebekreftelse. CEWE er inntil du har mottatt ordrebekreftelse berettiget å annullere din ordre. Vi informerer deg hvis vi er nødt til å annullere din bestilling. For å bruke våre tjenester må du være over 16 år. Du avgir bestilling ved å sende inn digitale bilder og angi hvilke varer du ønsker produsert. Når bestillingen har blitt akseptert mottar du en ordrebekreftelse, og Brukeravtalen anses dermed for å være inngått.

3.5 Ordrebekreftelse
Du må angi korrekt e-postadresse ved kjøp av tjenester. CEWE sender ordrebekreftelse til din registrerte e-post så snart bestillingen er fullført. Ordrebekreftelsen inneholder informasjon om hvilke produkter du har kjøpt, pris, leveringsadresse. Mottar du ingen ordrebekreftelse, bør du logge seg inn igjen og kontrollere e-postadressen som er registrert, samt sjekke spamfilteret på sin e-postkonto.

3.6 Reklamasjon og angrerett
Du har rett til å reklamere på ditt kjøp, og å benytte deg av angreretten i henhold til kjøpsvilkårene våre.

3.7 Reparasjon
Når du leverer inn en reparasjon til oss, tar vi hånd om all kontakt og formidling mellom verksteder og deg som kunde. CEWE Norge AS har tilgang til og behandler følgende personopplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og kjøpshistorikk (kvittering).

3.8 I butikk
Dersom du besøker en av våre butikker og handler en vare med garanti/reklamasjonsrett eller forsikring, eller leverer inn et produkt til retur eller reparasjon, vil vi bruke ditt telefonnummer til å søke opp ditt kundeforhold i vårt ERP-system.

3.9 Kundeservice
Kundeservice har rett til å kontakte deg direkte vedrørende en bestilling eller generelt om ditt kundeforhold.

4. Personvern

For at du skal kunne bruke våre tjenester og opprette en bruker på våre nettsteder er det en forutsetning at vi må registrere og behandle nødvendige personopplysninger om deg. Vi er ansvarlig for lagring og annen behandling av dine personopplysninger i tråd med Personopplysningsloven. Opplysningene behandles i den hensikt å tilby deg tjenester og oppfylle avtalen med deg om å levere produkter eller tjenester. For ytterligere detaljer om personvern, vennligst les vår Personvernerklæring for japanphoto.no og cewe.no. Dersom du har spørsmål, ønsker innsyn i de personopplysningene vi har om deg, eller ønsker disse rettet eller slettet fordi opplysningene er uriktige, kan du når som helst kontakte oss som angitt i punkt 11, eller logge deg inn på Min konto på japanphoto.no eller cewe.no. Vi forplikter oss til å gi deg innsyn som angitt i vår Personvernerklæring.

5. Oppfylle en avtale om kjøp

Som en del av avtalen med deg vil vi ta betalt med den betalingsmetoden du ønsker. Det innebærer i en del tilfeller at våre leverandører behandler personopplysninger om deg. Ved kjøp gjelder våre alminnelige Kjøpsvilkår i tillegg til denne Brukeravtalen.

6. Oppfylle avtale om frakt og levering

Vi benytter transportører av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til slik transportørs leveringsvilkår og CEWEs Kjøpsvilkår. CEWEs vilkår vil bli presentert for deg før du bekrefter ditt kjøp. Vi deler personopplysninger med våre transportører for at de skal kunne transportere bestillingen din til deg. Noen produkter tilbyr vi såkalt «drop shipment» på. I så fall sender vi din bestilling og dine personopplysninger til vår leverandør, som sender varen direkte fra sitt lager til deg. Som en del av vår avtaleoppfyllelse ved kjøp av fysiske produkter, sender vi deg varsel om at din pakke er sendt og når den er klar til henting. Når din ordre er effektuert, vil du motta en e-post med sendingsnummer slik at du kan spore ordren. Har du registrert mobilnummer ved bestilling, mottar du også hentemelding på SMS når pakken(e) har ankommet postkontor/post i butikk, eller når ordren er klar for utkjøring ved hjemlevering. Har du valgt å hente din ordre i en butikk, mottar du hentemelding på SMS og/eller e-post straks ordren er klar til henting i butikken.

7. Tjenester tilbudt av tredjeparter

7.1 Generelt om tredjepartstjenester
Via våre tjenester kan det være mulig for deg å knytte deg opp mot tjenester tilbudt av andre enn oss (en tredjepart). Dette gjelder f.eks. om du kjøper et produkt som skal fraktes til deg eller gjennomfører en betaling. Vi gjør oppmerksom på at det kan gjelde andre vilkår fra tredjepart. Disse må du godta for å bruke produkter eller tjenester som ikke vi tilbyr direkte. CEWE er ikke ansvarlig for tjenester levert av tredjepart. Hva du gjør med tredjeparts tjenester, er et forhold mellom deg og slik tredjepart.

7.2 Forsikring
Produktene CEWE tilbyr omfattes av forbrukerkjøpslovens reklamasjonsrett og leverandørenes garanti, men dette dekker kun opprinnelige funksjonsfeil. Derfor tilbyr CEWE SuperSikring i samarbeid med Securator A/S. SuperSikring gir deg trygghet også etter kjøpet. Forsikringen beskytter deg mot uforutsette skader og uhell fra første dag og gjelder i opptil fire år. Forsikringen dekker reparasjon eller erstatning av utstyret, slitasjeskader og rengjøring. Du betaler ingen egenandel. Forsikringsvilkår samt ytterligere informasjon om SuperSikring finner du her. Forsikringen gjelder kun for spesifiserte produkter, og ikke for våre Bildeprodukter.

8. Opphavsrett

Alt innhold på japanphoto.no og cewe.no er beskyttet av opphavsretten og markedsføringslovgivningen og tilhører CEWE. Det kan ikke kopieres eller lastes ned tekst, bilder, produktinformasjon eller annet uten lovmessig tillatelse eller eksplisitt samtykke fra CEWE.

9. Force Majeure

Dersom det oppstår en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle våre forpliktelser i tråd med disse vilkårene eller en situasjon som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører våre forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Eksempler på dette er lovendringer, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke rår over, slik som krig, opprør, brann, flom, eksplosjon, inngrep fra offentlige myndigheter eller at nettverk er nede grunnet feil som ikke skyldes partene.

10. Tvisteløsning

Denne Brukeravtalen skal være underlagt og tolkes i samsvar med norsk lov. Tvist mellom Kunden og Selgeren skal søkes løst i minnelighet. Dersom det ikke fører frem, kan hver av partene bringe tvisten inn for de ordinære domstoler med Oslo tingrett som rett verneting. For forbrukere kan rett verneting være forbrukerens verneting.

11. Kontaktinformasjon

Kunden kan så ta kontakt med CEWE via e-post, telefon eller post. Du kan også ta kontakt med oss i kundeservice i chatten på nettsiden.
Telefon: +47 66 82 26 60
E-post: kundeservice@japanphoto.no
Post:
CEWE Norge AS
Postboks 4 Bjørndal
1214 Oslo